Προς το περιεχόμενο

απατη με efood

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από nos1,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
''Χαιρόμαστε που σας ενδιαφέρει η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Θα θέλαμε να σας προσφέρουμε μια κατανοητή επισκόπηση των διαδικασιών μας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια εκπληκτική εμπειρία που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια. Η εμπιστοσύνη σας στις υπηρεσίες μας είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να σας προσφέρουμε μια εκπληκτική εμπειρία''
E FOOD
Η εκπληκτικη εμπειρια μας μαρανε! Για ποια ειδους προστασια ποια ειδους ασφαλεια μιλανε οι εκπροσωποι της εταιριας του e food?Μολις χθες 26/12/ 2023 εγιναν συναλλαγες απο hacker στο ονομα μου στο email μου με τα στοιχεια της καρτας μου που ειχε αποθηκευσει προφανως το συστημα απο παλαιοτερες αγορες . Δεν μου ζητησε καν επιβεβαιωση απο τραπεζα και τα 58 ευρωπουλακια γιναν σκονη με δυο διαφορετικες διευθυνσεις στην Αθηνα και με την περιγραφη ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
Και οταν απευθυνθηκα σε εκπροσωπο για να ρωτησω πως ελεγχεται ολο αυτο και πως προχωρανε σε ντελιβερι μου ειπε επι της ουσιας σας ερχεται επιβεβαιωτικο μαιλ της παραγγελιας και να βαζω κωδικο να μην τον βρισκουν ευκολα!!!!! παμε καλα?????

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kleoeu1989 είπε
''Χαιρόμαστε που σας ενδιαφέρει η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Θα θέλαμε να σας προσφέρουμε μια κατανοητή επισκόπηση των διαδικασιών μας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια εκπληκτική εμπειρία που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια. Η εμπιστοσύνη σας στις υπηρεσίες μας είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να σας προσφέρουμε μια εκπληκτική εμπειρία''
E FOOD
Η εκπληκτικη εμπειρια μας μαρανε! Για ποια ειδους προστασια ποια ειδους ασφαλεια μιλανε οι εκπροσωποι της εταιριας του e food?Μολις χθες 26/12/ 2023 εγιναν συναλλαγες απο hacker στο ονομα μου στο email μου με τα στοιχεια της καρτας μου που ειχε αποθηκευσει προφανως το συστημα απο παλαιοτερες αγορες . Δεν μου ζητησε καν επιβεβαιωση απο τραπεζα και τα 58 ευρωπουλακια γιναν σκονη με δυο διαφορετικες διευθυνσεις στην Αθηνα και με την περιγραφη ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
Και οταν απευθυνθηκα σε εκπροσωπο για να ρωτησω πως ελεγχεται ολο αυτο και πως προχωρανε σε ντελιβερι μου ειπε επι της ουσιας σας ερχεται επιβεβαιωτικο μαιλ της παραγγελιας και να βαζω κωδικο να μην τον βρισκουν ευκολα!!!!! παμε καλα?????

Επικοινωνία με τράπεζα και αμφισβήτηση χρέωσης άμεσα. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kleoeu1989 είπε

αυτο και μολις εκανα! τι να πω πραγματικα!

Το efood κρατάει την κάρτα σου όταν κάνεις παραγγελία. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι όταν πληρώνεις να μην αποθηκεύσεις την κάρτα. Επίσης, αν και νομίζω ότι το έχεις κάνει ήδη, άλλαξε κωδικό στο efood. 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και άλλο συμβάν με το efood?

ναι , μάλλον ξαναβγάλαν στη φόρα νέα φουρνιά με χρήστες

φαντάσου είχα 2 κουπόνια 3€ αλλά έπρεπε να βάλω κάρτα και δεν τα χρησιμοποίησα 😁

Δημοσ.

Το efood δίνει τη δυνατότητα για πληρωμή με apple/google pay. Άρα νομίζω είναι πιο ασφαλές κάτι τέτοιο από ότι να αποθηκεύουμε τη κάρτα.

Δημοσ.

Πως γίνεται να φταίει το efood όταν χακάρανε εσένα;
Πιθανότατα είχες πολύ weak passwords, και όχι 2FA. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sortie είπε

Πως γίνεται να φταίει το efood όταν χακάρανε εσένα;
Πιθανότατα είχες πολύ weak passwords, και όχι 2FA. 

Γιατί χακαρανε το efood και κάνουνε τις πάπιες 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Για κανένα λόγο δεν παίζει αυτό.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα του TS δεν είναι μεμονωμένο , το έχουν πάθει παρά  πολλά άτομα.

όλα τα στοιχεία αυτό δείχνουν.

Γιατί εσυ νομίζει ότι δεν παίζει με τπτ; 
απο ότι φάνηκε πέρυσι το efood πρέπει να ήταν για κλωτσιές στο θέμα  τις ασφαλείας 

Επεξ/σία από militarist
Δημοσ.

δεν εχουν χακαρει εμενα εχουν χακαρει ολο το e food και ανυποπτους πελατες που καταχωρουν καρτες μαιλ και κινητα.διακινουνται στοιχεια μασ προς τα εξω!!!

ποιος βρηκε το μαιλ μου ηξερε οτι εχω το e food και εσπασε τον κωδικooo.

δραμα απλα απατεωνιες

πηγαινουν παραγγελιες σε ατομα δηθεν απο κατω που περιμενουν σε δρομους με κινητα δικα μας

Δημοσ.

Εγώ είχα κωδικό πιο δύσκολο από ότι έχω στο ebaking, μικρά κεφαλαια χαρακτήρες. Αν κάποιος με χακαρε πιο γρήγορα θα έμπαινε στο ebanking παρα στο efood. Και δεν βρίσκω και λογικό να καθησει κάποιος να χακάρει μεμονωμένα άτομα για δυο σάντουιτς. Να μπει κάποιος στη διαδικασία να σε χακάρει και να μπει στο ebaking να το καταλάβω.Χακαραν το efood και δίνουν τους κωδικούς δεξιά k αριστερά.

Ενας τρόπος για περισσότερη ασφάλεια είναι να μην μπορεί κάποιος να αλλάξει-προσθέσει νέα διεύθυνση.Παρα μονο όταν θέλει κάποιος να το κάνει να του έρχεται στο mail που έχει δηλωμένο ένα link, να το πατάει και να αλλάζει από εκεί τη διεύθυνση.

Oχι μπήκε ο άλλος στο λογαριασμό μου, πρόσθεσε μια διεύθυνση σε κάτι βουνά στην Αθηνα και όλα καλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...