Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία σε όλους..Ψάχνω για αγορά φακού για nikon d 5300 για τοπίο και  εντός πόλης κατά κύριο λόγο...τι έχετε να προτείνετε  μπάτζετ μέχρι 400 ερασιτεχνικά ασχολούμαι 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Tasos2310 είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία σε όλους..Ψάχνω για αγορά φακού για nikon d 5300 για τοπίο και  εντός πόλης κατά κύριο λόγο...τι έχετε να προτείνετε  μπάτζετ μέχρι 400 ερασιτεχνικά ασχολούμαι 

Θέλεις κάτι σε ευρυγώνιο ή τηλεφακό ; αν θες ευρυγώνιο νομίζω η πιο τίμια επιλογή είναι ο Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f/4.5-5.6G VR. Αν θες τηλεφακό υπάρχουν διάφοροι και νομίζω πως ο κλασικός 70-300mm που δινόταν σε διπλό Κιτ ανά περιόδους είναι αντίστοιχα η πιο τίμια λύση. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tasos2310 είπε

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά , δεν έχετε δλδ τον στάνταρ 18 - 55 ?

Δημοσ.

Όχι μου χάλασε κ ψάχνω κάτι παρόμοιο με καλή οξύτητα 

2 ώρες πριν, pifilos είπε

Θέλεις κάτι σε ευρυγώνιο ή τηλεφακό ; αν θες ευρυγώνιο νομίζω η πιο τίμια επιλογή είναι ο Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f/4.5-5.6G VR. Αν θες τηλεφακό υπάρχουν διάφοροι και νομίζω πως ο κλασικός 70-300mm που δινόταν σε διπλό Κιτ ανά περιόδους είναι αντίστοιχα η πιο τίμια λύση. 

Κάτι σε ευρυγώνιο ναι γιατί έχω τηλεφακό 

2 ώρες πριν, toni31 είπε

Tokina 11-16 2.8 λίγο πάνω από τα λεφτά που θες αλλά αξίζει. Φοβερός φακός κ δείχνει την αξία του κ το βράδυ.

Θα τον δω αυτόν που λες σε ευχαριστώ για την πρόταση 

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Tasos2310 είπε

Όχι μου χάλασε κ ψάχνω κάτι παρόμοιο με καλή οξύτητα 

Κάτι σε ευρυγώνιο ναι γιατί έχω τηλεφακό 

Θα τον δω αυτόν που λες σε ευχαριστώ για την πρόταση 

Και γιατί δεν παίρνετε έναν ίδιο , ο οποίος παραμένει εξαιρετικός για την δουλειά που θέλετε .

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/12/2023 στις 2:47 ΜΜ, babisskg είπε

Και γιατί δεν παίρνετε έναν ίδιο , ο οποίος παραμένει εξαιρετικός για την δουλειά που θέλετε .

Δε συμφωνώ, τα 18mm δεν είναι αρκετά ευρυγώνια για τοπία, σε περιορίζουν. Χρειάζονται τουλάχιστον 15mm σε κροπ, δηλαδή να μπούμε στα χωράφια του υπερευρυγώνιου. Ένας 10-18, 11-16 ή παρόμοιος είναι ο ιδανικός. 

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, CanonTux είπε

Δε συμφωνώ, τα 18mm δεν είναι αρκετά ευρυγώνια για τοπία, σε περιορίζουν. Χρειάζονται τουλάχιστον 15mm σε κροπ, δηλαδή να μπούμε στα χωράφια του υπερευρυγώνιου. Ένας 10-18, 11-16 ή παρόμοιος είναι ο ιδανικός. 

Σε τέτοια περίπτωση πάμε στον 10 - 20 της Nikon .

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...