nchatz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Η Microsoft λάνσαρε αθόρυβα μια ανεξάρτητη εφαρμογή για android smartphones, δίνοντας πρόσβαση στο βασισμένο σε τεχνητή νοημοσύνη βοηθό παραγωγικότητας Copilot. Διαθέσιμη πλέον για download από το Google Play Store, η νέα εφαρμογή προσφέρει πρόσβαση στις δυνατότητες συνομιλίας του Copilot, παρέχοντας τη δυνατότητα για δημιουργία εικόνων μέσω της ενσωμάτωσης του DALL-E, καθώς και σύνταξη κειμένου για email και έγγραφα. Όλα τα παραπάνω, γίνονται απευθείας μέσα από τη νέα εφαρμογή, χωρίς να απαιτείται η εφαρμογή αναζήτησης Bing. Η κυκλοφορία έρχεται ένα μήνα μετά τη μετονομασία του "Bing Chat" σε "Copilot", το οποίο είχε αρχικά παρουσιαστεί νωρίτερα φέτος στα αποτελέσματα αναζήτησης Bing ως ένα περιβάλλον που ήταν σχεδόν ίδιο με το το ChatGPT. Η εφαρμογή Android έχει στόχο αυτό ακριβώς, να λειτουργήσει δηλαδή σαν ένα front-end για συνομιλίες με τον Copilot. Το περιβάλλον επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με φυσική γλώσσα καθώς και να ζητούν από τον Copilot να δημιουργήσει κείμενο, κώδικα, εικόνες και άλλα. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης δωρεάν πρόσβαση στο τελευταίο μοντέλο GPT-4 της OpenAI, κάτι για το οποίο το ChatGPT απαιτεί πληρωμή. Με την κυκλοφορία της ανεξάρτησης Copilot εφαρμογής, η Microsoft φαίνεται να προωθεί το Copilot ως ξεχωριστό βοηθό ΤΝ από την αναζήτηση Bing, σε συνέχεια της μετονομασίας του Bing Chat Enterprise σε Copilot. Μολονότι δεν υπάρχει ακόμα εφαρμογή για iOS, η κυκλοφορία της αναμένεται σύντομα ως το επόμενο λογικό βήμα επέκτασης του Copilot σε περισσότερες πλατφόρμες. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
panther_512 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Έχει μιλήσει κανείς μαζί με το copilot στα ελληνικά (φωνητική ομιλία)? Παρά το γεγονός ότι στο android app επιλέγεις ελληνικά για γλώσσα λειτουργίας και γλώσσα φωνητικής αναγνώρισης, εξακολουθεί να μήν καταλαβαίνει ελληνικά φωνητικά prompts. Όμως τώρα διαβάζει τα ελληνικά σωστά. Μέχρι πρίν λίγες εβδομάδες συλλάβιζε τα γράμματα. Πάντως το Goole Bard με τα extensions του φαίνεται να είναι πιό πλήρης εμπειρία μέχρι στιγμής. 2
mariosCS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 προς το παρόν βγάζει "image creation not available"
Konos93 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 το έτρεξα σε adroind studio emulator και του δωσα κανα 2 promt για κατί ασκήσεις πληροφορικής που είχα δώσει στο 3.5 ,δεν ξέρω τι περιορισμούς έχει σε σχέση με το 4 φαίνεται να δουλεύει εντάξει.
callahan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Σε λίγο έρχεται και το app για το google bard 1
D___G Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Αν και μου αρέσει περισσότερο να συνομιλώ με τον Bard, αυτό που μου αρέσει στη MS είναι ότι σου βγάζει links να διαβάσεις και να μάθεις καλύτερα, ελπίζω να το προσθέσουν κάποτε και στον Bard αυτό. 1
kax54638 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 5 hours ago, panther_512 said: Έχει μιλήσει κανείς μαζί με το copilot στα ελληνικά (φωνητική ομιλία)? Παρά το γεγονός ότι στο android app επιλέγεις ελληνικά για γλώσσα λειτουργίας και γλώσσα φωνητικής αναγνώρισης, εξακολουθεί να μήν καταλαβαίνει ελληνικά φωνητικά prompts. Όμως τώρα διαβάζει τα ελληνικά σωστά. Μέχρι πρίν λίγες εβδομάδες συλλάβιζε τα γράμματα. Πάντως το Goole Bard με τα extensions του φαίνεται να είναι πιό πλήρης εμπειρία μέχρι στιγμής. Λίγο που το δοκίμασα μια χαρά καταλαβαίνει τι του λέω στα ελληνικά και μου απαντάει επίσης ελληνικά.
niCk_eleCtro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 3 hours ago, Konos93 said: το έτρεξα σε adroind studio emulator και του δωσα κανα 2 promt για κατί ασκήσεις πληροφορικής που είχα δώσει στο 3.5 ,δεν ξέρω τι περιορισμούς έχει σε σχέση με το 4 φαίνεται να δουλεύει εντάξει. Πως μπορω να το τρεξω απο web ή στο PC?
Konos93 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 hours ago, niCk_eleCtro said: Πως μπορω να το τρεξω απο web ή στο PC? ψάξε κάτι του στυλ στο youtube how to install android studio and run emulator . είναι λίγο πονόκωλος μέχρι να το καταφέρεις και θέλει από τη μιά να ρυθμίσεις στα windows ότι ο υπολογιστής είναι στη τοποθεσία Ηπα (το γράφω γιατί αν και παλαβή πληροφορία ήταν το τελευταίο step μέχρι να τρέξει) και από την άλλη να δώσεις τα ίδια permission που δίνεις για να τρέχεις vm emulators (αν θυμάμαι τα δίνεις μιά φορά) . στην συνέχεια δημιουργείς μια εικονική συσκευή κινητού . έχει τη πλάκα του γιατί μπορείς να αλλάζεις και τα location ξερω γω αν έπαιζες ποτέ pokemon go ή μπορείς να πειράξεις από πάνω τα video game android και να κάνεις scriptakia για cheat η αλλιώς στο bing.com και τσατ αλλα δεν απαντά για προγραμματισμό όπως στο app για android Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2023 από Konos93
floba Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, panther_512 είπε Έχει μιλήσει κανείς μαζί με το copilot στα ελληνικά (φωνητική ομιλία)? Παρά το γεγονός ότι στο android app επιλέγεις ελληνικά για γλώσσα λειτουργίας και γλώσσα φωνητικής αναγνώρισης, εξακολουθεί να μήν καταλαβαίνει ελληνικά φωνητικά prompts. Όμως τώρα διαβάζει τα ελληνικά σωστά. Μέχρι πρίν λίγες εβδομάδες συλλάβιζε τα γράμματα. Πάντως το Goole Bard με τα extensions του φαίνεται να είναι πιό πλήρης εμπειρία μέχρι στιγμής. Είναι μωρό ακόμα...Σε λίγο θα μιλήσει,προς το παρόν συλλαβίζει...
panathatube Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Είναι ταμάμ (για να είμαστε και αθλητικά επίκαιροι...) για όποιον θέλει απλώς το chatbot χωρίς καιρούς ειδήσεις και widgets και άλλες γαρνιτούρες του bing. Θέλει ακόμα βελτίωση η ταχύτητα και η αξιοπιστία, ειδικά στα ελληνικά νομίζω. Αναρωτιέμαι γιατί έχει διακόπτη Χρήση GPT-4... Δεν είναι by default καλύτερο;
mike299 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 14 hours ago, panther_512 said: Πάντως το Goole Bard με τα extensions του φαίνεται να είναι πιό πλήρης εμπειρία μέχρι στιγμής. Σε ποια extensions αναφέρεσαι?
panther_512 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, mike299 said: Σε ποια extensions αναφέρεσαι? To Google bard έχει ενσωματωμένα τα youtube, flights, hotels, maps και επίσης workspace. Αλλά τα extentions μέχρι στιγμής ενεργοποιούνται μόνο με την αγγλική γλώσσα. Μπορεί να σου βρεί αρχεία μέσα στο Google Drive σου ακόμα και αν δεν θυμάσαι πού βρίσκονται ή ποιό είναι το όνομα του αρχείου, και να τα χρησιμοποιήσεις (σύνοψη, μετάφραση, συζήτηση για το περιεχόμενό τους), χωρίς εσύ να τα έχεις ανοίξει καν. Μπορεί να σου βρεί εισιτήρια, ξενοδοχεία, διαδρομές κλπ κλπ, όλα με πραγματικά δεδομένα και είναι clickable, δηλαδή πατάς επάνω τους και πάς κατευθείαν για αγορά εισιτηρίων κλπ. 16 hours ago, kax54638 said: Λίγο που το δοκίμασα μια χαρά καταλαβαίνει τι του λέω στα ελληνικά και μου απαντάει επίσης ελληνικά. Δεν μου έχει δουλέψει σε καμία συσκευή μου να δέχεται φωνητικές εντολές στα ελληνικά. Διαβάζει όμως κανονικά. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2023 από panther_512 1
mike299 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 19 minutes ago, panther_512 said: To Goole bard έχει ενσωματωμένα τα youtube, flights, hotels, maps και επίσης workspace. Αλλά τα extentions μέχρι στιγμής ενεργοποιούνται μόνο με την αγγλική γλώσσα. Μπορεί να σου βρεί αρχεία μέσα στο Google Drive σου ακόμα και αν δεν θυμάσαι πού βρίσκονται ή ποιό είναι το όνομα του αρχείου, και να τα χρησιμοποιήσεις (σύνοψη, μετάφραση, συζήτηση για το περιεχόμενό τους), χωρίς εσύ να τα έχεις ανοίξει καν. Μπορεί να σου βρεί εισιτήρια, ξενοδοχεία, διαδρομές κλπ κλπ, όλα με πραγματικά δεδομένα και είναι clickable, δηλαδή πατάς επάνω τους και πάς κατευθείαν για αγορά εισιτηρίων κλπ. Δεν μου έχει δουλέψει σε καμία συσκευή μου να δέχεται φωνητικές εντολές στα ελληνικά. Διαβάζει όμως κανονικά. Thanks, extensions κατάλαβα που βάζουμε εμείς για επιπλέον δυνατότητες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα