Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, και Χρόνια Πολλά!!!  και καλά Χριστούγεννα!!!!!

Είμαι καινούργιος εδω μέσα, και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου πει,  σε ποια χώρα φτιάχνονται ( κατασκευάζονται ), τα ηλεκτρικά εργαλεία  KRAUSMANN. Επειδή έχω φάει τον κόσμο μέσα στο διαδύκτιο να βρώ ποιά Χώρα τα φτιάχνει, και δεν υπάρχει τίποτα πουθενά. Ρωτάω γιατι βρήκα ένα παλμικό κατσαβίδι KRAUSMANN σε σχετικά καλή τιμή δηλαδή:  83 euro σε σχέση με 350 και 400 euro που κάνει ένα αντίστοιχο Makita, η ένα Bosch. Αλλα ενώ στην παρουσίαση φαίνεται καλό πράγμα, δεν ξέρω τι είναι πραγματικά. Ρωτάω για την συγκεκριμένη μάρκα επειδή δεν υπάρχει ουτε κάποιο review σε βίντεο κτλ.  Αν γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό?????    Ευχαριστώ Πολύ!!!!!!!!!!

KRAUSMANN.jpg

Δημοσ.

ε αν το αντιστοιχο μακιτα εχει 400 ευρω και αυτο 80 τι θα ειναι...κανενας δεν πουλαει τζαμπα εργαλεια

ε τωρα αν το θελεις για ερασιτεχνικη χρηση μαλλον το παιρνεις και οτι βγει...οπτικα την εχω δει αυτην την φιρμα παντως,γνωστη ειναι

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Έτσι νομίζω και εγώ, αλλα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη του τι παίζει. Τώρα αυτο λέει ότι είναι 100 nm  (νανόμετρα δύναμη ) αλλα χλωμό το βλέπω. Ευχαριστώ και πάλι παιδιά για τις απαντήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Masterzen είπε

Ευχαριστώ πολύ. Έτσι νομίζω και εγώ, αλλα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη του τι παίζει. Τώρα αυτο λέει ότι είναι 100 nm  (νανόμετρα δύναμη ) αλλα χλωμό το βλέπω. Ευχαριστώ και πάλι παιδιά για τις απαντήσεις.

ακυρο🙂

Επεξ/σία από georgiouu
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Masterzen είπε

83 euro σε σχέση με 350 και 400 euro που κάνει ένα αντίστοιχο Makita, η ένα Bosch.

To Makita και το Bosch είναι επαγγελματικά. To Krausmann είναι για ερασιτέχνες όπως λένε και οι ίδιοι. Άρα μην περιμένεις αντίστοιχη ποιότητα και αξιοπιστία.

Το εμπορικό σήμα ΚRAUSMANN® είναι από τα μεγαλύτερα στον τομέα του ερασιτεχνικού ηλεκτρικού εργαλείου. Από την πρώτη κιόλας στιγμή της προώθησης της ερασιτεχνικής σειράς εργαλείων KRAUSMANN® θέσαμε ως στόχο μας την κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου αγοραστή και θεωρούμε επιτυχία την απόλυτη ικανοποίηση του. Πιστεύουμε ότι το πετύχαμε, αφού είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε μια ευρεία σειρά προϊόντων που συνεχώς εμπλουτίζονται ακολουθώντας πιστά τα αλματώδη βήματα της τεχνολογίας συνδυάζοντας την αυθεντικότητα με την υψηλή αισθητική, την εργονομία με το πιο σύγχρονο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές παράλληλα όμως με τις ευρωπαϊκές και διεθνείς επιταγές ασφαλείας.

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 1
Δημοσ.

Κοίτα να δεις, μια καλύτερη ματιά στο site θα σου δείξει ότι τα εργαλεία αυτά τα εισάγει και υποστηρίζει ο Παπαδέδας. Αναφέρει ότι είναι για οικιακή χρήση και τα έχει στα ιδιωτικής ετικέτας. Η ίδια εταιρία έχει μεταξύ άλλων και την αντιπροσωπεία της BLACK+DECKER εδώ και πολλά χρόνια, οπότε έχει και την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία να υποστηρίξει τα προσόντα του. Αν τα θες για προσωπική χρήση θα σε καλύψουν μια χαρά πιστεύω, για επαγγελματική είναι ένα ρίσκο που θα πάρεις και θα μας πεις κι εμάς. Πάντως την KRAUSMANN την αναφέρει σαν ιδιωτική ετικέτα, που σημαίνει ότι έχει την απόλυτη ευθύνη γι αυτή και για να έχει 18 χρόνια στην αγορά σαν φίρμα μάλλον κάνουν δουλίτσα.  

Αναφορά σε κείμενο

Η εταιρία μας λάνσαρε τα ηλεκτρικά εργαλεία KRAUSMANN® στην ελληνική αγορά το 2005. Από την πρώτη κιόλας στιγμή της προώθησης της ερασιτεχνικής σειράς εργαλείων, θέσαμε ως στόχο την κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου αγοραστή και θεωρούμε επιτυχία την απόλυτη ικανοποίηση του.

• Like 1
Δημοσ.

ok Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!  για τις απαντήσεις. Τελικα θα πάρω το PARKSIDE 12V PBSPA 12 B2  - θα το πάρω απο το Ebay. To έχει με 2 μπαταρίες, και ένα κομπλέ set μύτες, 2 αντάπτορες και καρυδάκια. Σε αυτό είδα πολλά βίντεο απο ιδιώτες, και ξέρω τι παίζει. Είναι γερμανικό και είναι με την καινούργια τεχνολογία Brushless  Χωρίς Ψήκτρες. 

A1.jpg

A2.jpg

A3.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινάς από παλμικό κατσαβίδι:

Στις 26/12/2023 στις 10:27 ΜΜ, Masterzen είπε

παλμικό κατσαβίδι KRAUSMANN

...και καταλήγεις σε κρουστικό δραπανοκατσάβιδο PARKSIDE 12V PBSPA 12 B2...

Πριν πάρεις κάτι αποφάσισε τι θες, τρακτέρ ή λίμο;
Άλλη δουλειά το ένα, άλλη το άλλο...

Επεξ/σία από panosena
Δημοσ.
Στις 28/12/2023 στις 1:25 ΠΜ, Masterzen είπε

ok Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!  για τις απαντήσεις. Τελικα θα πάρω το PARKSIDE 12V PBSPA 12 B2  - θα το πάρω απο το Ebay. To έχει με 2 μπαταρίες, και ένα κομπλέ set μύτες, 2 αντάπτορες και καρυδάκια. Σε αυτό είδα πολλά βίντεο απο ιδιώτες, και ξέρω τι παίζει. Είναι γερμανικό και είναι με την καινούργια τεχνολογία Brushless  Χωρίς Ψήκτρες. 

A1.jpg

A2.jpg

A3.jpg

Ανα διαστηματα βγαζει το lidl προσφορες εργαλεια (μιας και πας για parkside). Μη το παρεις απο το ebay, θα χαλασει και θα ψαχνεις εγγυησεις... Ασε που και αυτο που ειπες οτι διαλεξες ειναι λιγο χαλια... Κοιτα καποιο δραπανοκατσαβιδο - κρουστικο με παταρια που να το εχεις για ολες τις δουλειες. Και parkside να το εχουν κανα 50αρικο; 100? δε νομιζω παραπανω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...