Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, Dim4653 said:

Στο ίντερνετ μου βγάζει ότι σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες οι άνδρες που δηλώνουν μόνοι είναι 57% και οι γυναίκες 59%. 

Άρα να η απάντηση σου. Το επόμενο βήμα είναι να γίνεται και προσωπική έρευνα του πόσο αξιόπιστη είναι η έρευνα αυτή, σε ποια χώρα και σε ποιες συνθήκες. Άλλο να μιλάμε για Αμερική, και άλλο για Κένυα. 

Αν δεν είσαι τρολ. Που μεταξύ μας νομίζω ότι είσαι! Καλές γιορτές όπως και να έχει! 😂

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Glikos είπε

Θα σου δώσω ένα χιουμοριστικό και καλοπροαίρετο παράδειγμα.

Μια γυναίκα ερπετόσαυρα με τριχωτό πηγούνι και τριπλοσάγονο, θα βρει ευκολότερα συντροφιά από έναν αντίστοιχο άνδρα.

Διότι ένας αντίστοιχος άνδρας που είναι σαν πεκινουά με τσίμπλες θα τα βρει πολύ σκούρα.

Εκεί έγκειται η διαφορά, τα συμπεράσματα δικά σου. 😄

Disclaimer Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις σαύρες και κάθε είδους ερπετό καθώς και με τα πεκινουά (παλαιότερα είχα 2 κιόλας σαν κατοικίδια). 😄

Ναι αλλά ο μέσος άνδρας δεν νομίζω να είναι τόσο άσχημος 😅

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dim4653 είπε

Ε ναι μωρέ έτσι για καλαμπούρι το ανέφερα. 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Dim4653 είπε

Αφού σου δώσανε ποσοστά τα παιδιά, πήγαινε για σπάσιμο και κάνε σχόλιο ότι το 90% δεν ισχύει και πες πόσο είναι το κανονικό. Παίξ το λίγο high IQ 😄

Επεξ/σία από atypicalcoder
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, polaki είπε

Άρα να η απάντηση σου. Το επόμενο βήμα είναι να γίνεται και προσωπική έρευνα του πόσο αξιόπιστη είναι η έρευνα αυτή, σε ποια χώρα και σε ποιες συνθήκες. Άλλο να μιλάμε για Αμερική, και άλλο για Κένυα. 

Αν δεν είσαι τρολ. Που μεταξύ μας νομίζω ότι είσαι! Καλές γιορτές όπως και να έχει! 😂

Δεν είμαι τρολ απλά είδα πόσα λαικ είχε το σχόλιο και αγχώθηκα, δε θέλω να καταλήξω και εγώ έτσι 

Δημοσ.
Just now, Dim4653 said:

Δεν είμαι τρολ απλά είδα πόσα λαικ είχε το σχόλιο και αγχώθηκα, δε θέλω να καταλήξω και εγώ έτσι 

ανέβασε φωτό να σε ψηφίσουμε με 90% για γκόμενο ή 90% για forever alone

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greekfragma είπε

Κοίτα δεν σκέφτηκα μόνο το ερωτικό εκείνη τη στιγμή αλλά το θέμα των φίλων και της κοινωνικοποίησης γενικότερα. Πιο πολύ με καίει να γνωρίσω νέες παρέες αυτή τη περίοδο 

Δημοσ.
2 minutes ago, Dim4653 said:

Κοίτα δεν σκέφτηκα μόνο το ερωτικό εκείνη τη στιγμή αλλά το θέμα των φίλων και της κοινωνικοποίησης γενικότερα. Πιο πολύ με καίει να γνωρίσω νέες παρέες αυτή τη περίοδο 

cut copy airborne band GIF by Astralwerks

Δημοσ.

Πάνω κάτω ναι έτσι είναι

γιναικες έχουν Βαρβατα στανδαρ ότι αφορά τον άνδρα (στην πράξη ένα 15% και αν περνάει αυτό το stage)

Από εκεί και πέρα ναι γιναικες είναι περισσότερες αλλά πάνε κύριος με άνδρες που τους καλύπτουν δλδ 4 5 γιναικες πάνε με έναν που έχει λεφτά κλπ (προφανος όχι ταυτόχρονα)

Δημοσ.
4 minutes ago, greekfragma said:

Θα αφήσω κάτι εδώ, και αν θες το σκέφτεσαι αν θα το λάβεις υπόψη ή όχι. Επειδή καταλαβαίνω είσαι λίγο νεαρός σε ηλικία.

Στη ζωή σου πρέπει να έχεις στόχο, να είναι κάτι σχετικά κοντινό δηλαδή ας πουμε 5 χρόνια. Αν βολεύει το 2, ακόμα καλύτερα. Γραψε το στόχο σου. Ο στόχος πρέπει να ξεκινάει και να τελειώνει σε σένα, να είναι δηλαδή κάτι τελείως δικό σου, κάτι που να μπορείς εσύ να κανεις μέσω δράσης δίκης σου, όχι μέσω κάποιου άλλου.

Παραδειγμα να τελειώσεις τη σχολή. Σπάσε το στόχο σε μικρά κομμάτια, πχ να περάσω 4 στα 5 (δεν ξέρω ποσα μαθήματα έχετε το εξάμηνο) μαθήματα. Σπάσε σε ΜΕΤΡΗΣΗΜΑ κομματια το στόχο δηλαδή γιατί ότι μπορείς να μετρήσεις μπορείς και να βελτιώσεις. 

Αρχισε να εργάζεσαι προς το πρώτο βήμα του στόχου αυτού, συγκεντρωσου εκεί. 

Με τον καιρό, θα δίνεις σημασία σε αυτά που χρειάζονται, και τα υπόλοιπα θα περνάνε σχεδόν απαρατήρητα, και σιγά σιγά θα πετυχαίνεις πράγματα στη ζωή σου γιατί πολύ απλά θα ξέρεις τί θέλεις να κανεις και το σημαντικότερο, θα αφιερώνεις χρόνο και ενέργεια προς το να τα καταφέρεις.

Οι γυναίκες θέλουν την ασφάλεια που τους προσφέρει ένας άντρας. Ένας άντρας που ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ, και που κυνηγάει τα όνειρα του και τους στόχους του. Τους ΣΤΟΧΟΥΣ του, όχι την ίδια. Να σε κάνει τί αν την κυνηγάς, δεν σε έχει ανάγκη, εσύ την έχεις. Αυτός είναι εν τελει ένας επιτυχημένος άντρας, γιατί ακόμα και αν βρει μια δυσκολία, θα προσπαθήσει και θα βρει τρόπο να ανταπεξέλθει. 

Αυτοί οι άντρες είναι που μπορούν να εμπνεύσουν μια γυναίκα και να την κάνουν να θέλει να είναι δίπλα τους. Και που στην τελική, θα μπορεί να της προσφέρει και της ίδιας αλλά και του εαυτού του τα εφόδια που θα χρειάζονται και οι 2 για να έχουν μια ευχάριστη ζωή. Και προφανώς δε μιλάω μόνο για οικονομικά εφόδια, μιλάω γενικά. 

Αντρες του στυλ στέλνω μηνύματα σε 17 γκόμενες μέσω Instagram και οποία μου κάτσει, δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν στον αυτόματο πιλότο. Ότι κάτσει όπου κάτσει. Αν έχεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ επιθυμία, και δουλεύεις προς αυτήν με όλη σου την ενέργεια, θα τα καταφέρεις.

Σκεψου λίγο σοβαρά αυτά που έγραψα και άσε τις έρευνες για μπακουρια. Ακόμα και αν ισχύουν, αν πάρεις τη ζωή στα χέρια σου ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

Αυτά και καλές γιορτές και πάλι!

• Like 8
  • Thanks 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...