Rebelos2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Έχουμε και λέμε. Ο καλαντιερ, που του έφαγαν τον σκυλο, τώρα αναρωτιέται τισ πταίει και οι άντρες είναι μονάχοι. Τουλάχιστον δεν το βάζει κάτω.
greekfragma Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 1 minute ago, Rebelos2018 said: Έχουμε και λέμε. Ο καλαντιερ, που του έφαγαν τον σκυλο, τώρα αναρωτιέται τισ πταίει και οι άντρες είναι μονάχοι. Τουλάχιστον δεν το βάζει κάτω. το ψαχνα και γω το θρεντ με το σκύλο αλλά δε πρόλαβα
Rebelos2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, greekfragma είπε το ψαχνα και γω το θρεντ με το σκύλο αλλά δε πρόλαβα Καλά αυτό με τα κάλαντα ήταν το καλύτερο. Γιατί σβήστηκε ρε παιδιά;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Glikos είπε Πιστεύω αυτές που είναι αόρατες, τουλάχιστον σε ένα μεγάλο ποσοστό, συνήθως είναι από επιλογή τους δλδ ελάχιστη/καθόλου κοινωνικοποίηση και ανταπόκριση στο φλερτ. Κατά κανόνα μια μέση γυναίκα - ασχέτως εμφάνισης - θα βρει σύντροφο/γκόμενο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, σε αντίθεση με τον μέσο άνδρα. Στα social media και μόνο έχει άπειρες επιλογές για γνωριμία. Υπάρχουν και εξαιρέσεις σίγουρα. Γενικά το τικ τοκ είναι trash. Απλά δέστο απλοϊκά σαν κοινή γνώμη της κατάστασης που επικρατεί. Θεωρώ ότι σε οποιαδήποτε πλατφόρμα θα υπήρχε παρόμοια απάντηση. Για το ποσοστό 90% δεν ξέρω, προφανώς τυχαία αναφέρθηκε για να δώσει παραπάνω έμφαση. 😊 Συμφωνώ ότι για τις γυναίκες είναι πιο εύκολο να κάνουν ερωτικές γνωριμίες αλλά δε θεωρώ ότι και για τον μέσο άνδρα είναι δύσκολο, οκ θα φάει κάποια άκυρα προφανώς αλλά και κάποιες άλλες θα ανταποκριθούν, πιστεύω δηλαδή ότι οι περισσότεροι άνδρες άμα είναι κοινωνικοί και προσέχουν τον εαυτό τους όλο και κάτι θα βρουν, απλά όχι αμέσως όπως οι γυναίκες
Rebelos2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Επόμενο θέμα. "Ειμαι 34, είναι αργά να κυνηγήσω το όνειρο μου; Θέλω να γίνω αστροναύτης."
atypicalcoder Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Επόμενο θέμα. "Ειμαι 34, είναι αργά να κυνηγήσω το όνειρο μου; Θέλω να γίνω αστροναύτης." Όχι πως θέλω να γίνω, αλλά πάντα το είχα απορία αν γίνεται στα 30+ να γίνεις αστροναύτης.
Rebelos2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, atypicalcoder είπε Όχι πως θέλω να γίνω, αλλά πάντα το είχα απορία αν γίνεται στα 30+ να γίνεις αστροναύτης. Ναι κάτι τέτοιο. Παραμονή πρωτοχρονιάς πιστεύω θα έχουμε κάτι καλό.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Ναι το ότι οι γυναίκες είναι 51 και οι άνδρες 49 είναι αυτό που έχει κάνει όλη την διαφορά Άπειρες επιλογές πάντως δεν έχουν, παραπάνω από εμάς ναι αλλά βάλε πόσοι από αυτούς που στέλνουν στα dm τους είναι πορνογεροι η γενικά ανώμαλοι. Πολλοί λίγοι είναι φυσιολογικοί δυστυχώς, η αλήθεια να λέγεται
GamingMaster424 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Just now, atypicalcoder said: Όχι πως θέλω να γίνω, αλλά πάντα το είχα απορία αν γίνεται στα 30+ να γίνεις αστροναύτης. Αν έχεις ήδη τουλάχιστον 2 πτυχία πάνω σε μαθηματικά/φυσική/μηχανική/βιολογία κτλ και έχεις και καλή σωματική κατάσταση, τότε ναι (θεωρητικά). Βέβαια οι περισσότεροι από τους αστροναύτες δεν βγαίνουν ποτέ για τα λεγόμενα space walks, οπότε και τα χρήματα που παίρνουν είναι σχετικά λίγα (για δεδομένα ΗΠΑ). Σόρρυ που το εκτροχίασα εντελώς το θέμα, αλλά για κλείσιμο πήγαινε ούτως ή άλλως.
Glikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) *άκυρο* Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από Glikos
Macosj Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Όχι, απλά οι τύποι που βλέπουν τέτοια βίντεο, δηλαδή που ο αλγόριθμος θα τους δείξει τέτοιο βίντεο είναι κατά 90% μπακουρια
polaki Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Ήμουν εδώ πριν το κλείδωμα! @Dim4653 διάβασε κανένα άρθρο από σοβαρούς μελετητές αν θέλεις έρευνες και άσε το TikTok.
tasvar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Για όλους μας υπάρχει το ταίρι μας κάπου εκεί έξω. Πάντως πρόσφατα πήγα σε νυχτερινό κέντρο και η αναλογία ήταν 60% γυναίκες και 40% άντρες. Μιλάμε όμως για τις πιο μεγάλες ηλικίες. Οχι πιπίνια. 😁
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, polaki είπε Ήμουν εδώ πριν το κλείδωμα! @Dim4653 διάβασε κανένα άρθρο από σοβαρούς μελετητές αν θέλεις έρευνες και άσε το TikTok. Στο ίντερνετ μου βγάζει ότι σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες οι άνδρες που δηλώνουν μόνοι είναι 57% και οι γυναίκες 59%.
Glikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Dim4653 είπε Συμφωνώ ότι για τις γυναίκες είναι πιο εύκολο να κάνουν ερωτικές γνωριμίες αλλά δε θεωρώ ότι και για τον μέσο άνδρα είναι δύσκολο, οκ θα φάει κάποια άκυρα προφανώς αλλά και κάποιες άλλες θα ανταποκριθούν, πιστεύω δηλαδή ότι οι περισσότεροι άνδρες άμα είναι κοινωνικοί και προσέχουν τον εαυτό τους όλο και κάτι θα βρουν, απλά όχι αμέσως όπως οι γυναίκες Θα σου δώσω ένα χιουμοριστικό και εντελώς καλοπροαίρετο παράδειγμα. Μια γυναίκα ερπετόσαυρα με τριχωτό πηγούνι και τριπλοσάγονο, θα βρει ευκολότερα συντροφιά από έναν αντίστοιχο άνδρα. Διότι ένας αντίστοιχος άνδρας που είναι σαν πεκινουά με τσίμπλες θα τα βρει πολύ σκούρα. Εκεί έγκειται η διαφορά, τα συμπεράσματα δικά σου. 😄 Disclaimer : Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις σαύρες και κάθε είδους ερπετό καθώς και με τα πεκινουά (παλαιότερα είχα 2 κιόλας σαν κατοικίδια). 😊 Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από Glikos
Προτεινόμενες αναρτήσεις