Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είδα ένα σχόλιο στο τικ τοκ όπου το βίντεο αφορούσε μια κοπέλα που περνάει μόνη της τα γενέθλια της και άπω κάτω ένα σχόλιο με σχεδόν 1500 λαικς να λέει ότι το 90% των ανδρών είναι έτσι κάθε μέρα. Πιστεύετε ισχύει αυτό ρε παιδιά? Το θεωρώ πολύ υπερβολικό ποσοστό

Δημοσ.

Οταν η μεση Ελληνιδα πιστευει οτι καπου εκει εξω ειναι ο ψηλος ξανθος γαλανοματης γιος του Βαρδινογιαννη και περιμενει να ερθει με την ασπρη Μερσεντες να τη παρει να πανε στη βιλα του στην Εκαλη για να ζησουν τι περιμενεις;😁...πειρα 10 χρονων χωρισμενος😁

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Της βρήκα την λύση.

image.jpeg

Επεξ/σία από Glikos
Δημοσ.

Για τα ακριβή ποσοστά δεν ξέρω, αλλά κάπως έτσι είναι και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν είναι κάπου εκεί τα νούμερα.

Δυστυχώς ένας άντρας στην εύρεση συντρόφου δεν έχει πολλές επιλογές με συνέπεια να μην το βρίσκει όταν το χρειάζεται. Αντιθέτως μια γυναίκα όταν θελήσει μια συντροφιά θα βρει μια τεράστια προσφορά από την οποία θα μπορεί να διαλέξει.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Για τα ακριβή ποσοστά δεν ξέρω, αλλά κάπως έτσι είναι και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν είναι κάπου εκεί τα νούμερα.

Δυστυχώς ένας άντρας στην εύρεση συντρόφου δεν έχει πολλές επιλογές με συνέπεια να μην το βρίσκει όταν το χρειάζεται. Αντιθέτως μια γυναίκα όταν θελήσει μια συντροφιά θα βρει μια τεράστια προσφορά από την οποία θα μπορεί να διαλέξει.

Καλά το τεράστια είναι σχετικό, σίγουρα υπάρχουν και γυναίκες που είναι αόρατες απλά είναι λιγότερες σε σχέση με εμάς 

15 λεπτά πριν, xp-user είπε

Οταν η μεση Ελληνιδα πιστευει οτι καπου εκει εξω ειναι ο ψηλος ξανθος γαλανοματης γιος του Βαρδινογιαννη και περιμενει να ερθει με την ασπρη Μερσεντες να τη παρει να πανε στη βιλα του στην Εκαλη για να ζησουν τι περιμενεις;😁...πειρα 10 χρονων χωρισμενος😁

Ισχύει όντως αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Αφού πληθυσμιακά είναι περισσότερες οι γυναίκες.

@all

το ότι παίρνετε στα σοβαρά σχόλια από "έρευνες" του τικτοκ, ασχολίαστο.

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dim4653 είπε

Καλά το τεράστια είναι σχετικό, σίγουρα υπάρχουν και γυναίκες που είναι αόρατες απλά είναι λιγότερες σε σχέση με εμάς 

Ισχύει όντως αυτό?

Πειρα 10 ετων χωρισμενος....και δεν μιλαμε για πιτσιρικες ετσι; 😄

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xp-user είπε

Πειρα 10 ετων χωρισμενος....και δεν μιλαμε για πιτσιρικες ετσι; 😄

Καλα επειδή έτυχε σε σένα δε σημαίνει ότι είναι όλες έτσι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Dim4653 είπε

Πιστεύω αυτές που είναι αόρατες, τουλάχιστον σε ένα μεγάλο ποσοστό, συνήθως είναι από επιλογή τους δλδ ελάχιστη/καθόλου κοινωνικοποίηση και ανταπόκριση στο φλερτ. Κατά κανόνα μια μέση γυναίκα - ασχέτως εμφάνισης - θα βρει σύντροφο/γκόμενο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, σε αντίθεση με τον μέσο άνδρα. Στα social media και μόνο έχει άπειρες επιλογές για γνωριμία. Υπάρχουν και εξαιρέσεις σίγουρα.

11 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε

Γενικά το τικ τοκ είναι trash. Απλά δέστο απλοϊκά σαν κοινή γνώμη της κατάστασης που επικρατεί. Θεωρώ ότι σε οποιαδήποτε πλατφόρμα θα υπήρχε παρόμοια απάντηση. Για το ποσοστό 90% δεν ξέρω, προφανώς τυχαία αναφέρθηκε για να δώσει παραπάνω έμφαση. 😊

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε

Αφού πληθυσμιακά είναι περισσότερες οι γυναίκες.

@all

Ναι το ότι οι γυναίκες είναι 51 και οι άνδρες 49 είναι αυτό που έχει κάνει όλη την διαφορά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...