Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα είδα ένα σχόλιο στο τικ τοκ όπου το βίντεο αφορούσε μια κοπέλα που περνάει μόνη της τα γενέθλια της και άπω κάτω ένα σχόλιο με σχεδόν 1500 λαικς να λέει ότι το 90% των ανδρών είναι έτσι κάθε μέρα. Πιστεύετε ισχύει αυτό ρε παιδιά? Το θεωρώ πολύ υπερβολικό ποσοστό
xp-user Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Οταν η μεση Ελληνιδα πιστευει οτι καπου εκει εξω ειναι ο ψηλος ξανθος γαλανοματης γιος του Βαρδινογιαννη και περιμενει να ερθει με την ασπρη Μερσεντες να τη παρει να πανε στη βιλα του στην Εκαλη για να ζησουν τι περιμενεις;😁...πειρα 10 χρονων χωρισμενος😁 4
Glikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Της βρήκα την λύση. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από Glikos
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Για τα ακριβή ποσοστά δεν ξέρω, αλλά κάπως έτσι είναι και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν είναι κάπου εκεί τα νούμερα. Δυστυχώς ένας άντρας στην εύρεση συντρόφου δεν έχει πολλές επιλογές με συνέπεια να μην το βρίσκει όταν το χρειάζεται. Αντιθέτως μια γυναίκα όταν θελήσει μια συντροφιά θα βρει μια τεράστια προσφορά από την οποία θα μπορεί να διαλέξει. 2
greekfragma Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 1 minute ago, Ukforthemoment said: Who cares? ΑΥΤΟΣ 1-0! Χρόνια πολλά! ❤️
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Για τα ακριβή ποσοστά δεν ξέρω, αλλά κάπως έτσι είναι και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν είναι κάπου εκεί τα νούμερα. Δυστυχώς ένας άντρας στην εύρεση συντρόφου δεν έχει πολλές επιλογές με συνέπεια να μην το βρίσκει όταν το χρειάζεται. Αντιθέτως μια γυναίκα όταν θελήσει μια συντροφιά θα βρει μια τεράστια προσφορά από την οποία θα μπορεί να διαλέξει. Καλά το τεράστια είναι σχετικό, σίγουρα υπάρχουν και γυναίκες που είναι αόρατες απλά είναι λιγότερες σε σχέση με εμάς 15 λεπτά πριν, xp-user είπε Οταν η μεση Ελληνιδα πιστευει οτι καπου εκει εξω ειναι ο ψηλος ξανθος γαλανοματης γιος του Βαρδινογιαννη και περιμενει να ερθει με την ασπρη Μερσεντες να τη παρει να πανε στη βιλα του στην Εκαλη για να ζησουν τι περιμενεις;😁...πειρα 10 χρονων χωρισμενος😁 Ισχύει όντως αυτό?
atypicalcoder Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Για τα ακριβή ποσοστά δεν ξέρω, αλλά κάπως έτσι είναι και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν είναι κάπου εκεί τα νούμερα. Δυστυχώς ένας άντρας στην εύρεση συντρόφου δεν έχει πολλές επιλογές με συνέπεια να μην το βρίσκει όταν το χρειάζεται. Αντιθέτως μια γυναίκα όταν θελήσει μια συντροφιά θα βρει μια τεράστια προσφορά από την οποία θα μπορεί να διαλέξει. Αφού πληθυσμιακά είναι περισσότερες οι γυναίκες. @all το ότι παίρνετε στα σοβαρά σχόλια από "έρευνες" του τικτοκ, ασχολίαστο. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από atypicalcoder 2 1
xp-user Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Dim4653 είπε Καλά το τεράστια είναι σχετικό, σίγουρα υπάρχουν και γυναίκες που είναι αόρατες απλά είναι λιγότερες σε σχέση με εμάς Ισχύει όντως αυτό? Πειρα 10 ετων χωρισμενος....και δεν μιλαμε για πιτσιρικες ετσι; 😄
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, xp-user είπε Πειρα 10 ετων χωρισμενος....και δεν μιλαμε για πιτσιρικες ετσι; 😄 Καλα επειδή έτυχε σε σένα δε σημαίνει ότι είναι όλες έτσι
Glikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Dim4653 είπε Καλά το τεράστια είναι σχετικό, σίγουρα υπάρχουν και γυναίκες που είναι αόρατες απλά είναι λιγότερες σε σχέση με εμάς Πιστεύω αυτές που είναι αόρατες, τουλάχιστον σε ένα μεγάλο ποσοστό, συνήθως είναι από επιλογή τους δλδ ελάχιστη/καθόλου κοινωνικοποίηση και ανταπόκριση στο φλερτ. Κατά κανόνα μια μέση γυναίκα - ασχέτως εμφάνισης - θα βρει σύντροφο/γκόμενο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, σε αντίθεση με τον μέσο άνδρα. Στα social media και μόνο έχει άπειρες επιλογές για γνωριμία. Υπάρχουν και εξαιρέσεις σίγουρα. 11 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε το ότι παίρνετε στα σοβαρά σχόλια από "έρευνες" του τικτοκ, ασχολίαστο. Γενικά το τικ τοκ είναι trash. Απλά δέστο απλοϊκά σαν κοινή γνώμη της κατάστασης που επικρατεί. Θεωρώ ότι σε οποιαδήποτε πλατφόρμα θα υπήρχε παρόμοια απάντηση. Για το ποσοστό 90% δεν ξέρω, προφανώς τυχαία αναφέρθηκε για να δώσει παραπάνω έμφαση. 😊 Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από Glikos 1
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε Αφού πληθυσμιακά είναι περισσότερες οι γυναίκες. @all το ότι παίρνετε στα σοβαρά σχόλια από "έρευνες" του τικτοκ, ασχολίαστο. Ναι το ότι οι γυναίκες είναι 51 και οι άνδρες 49 είναι αυτό που έχει κάνει όλη την διαφορά
Glikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, ougxar είπε ακομα δε κλειδωσε? Προβλέπω 3 σελίδες max. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις