Jiakometi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, giannis22k είπε To tuxera να "Ενεργποιησω τιε επεκτασεις πυρηνα" Ειναι ασφαλες αυτο ? Ναι είναι οκ ….
ksessalonikios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 πέτυχα σήμερα προσφορά που δίνει δωρεάν το BuhoNTFS (https://www.drbuho.com/buhontfs) μέχρι τις 10/1. Δεν ήξερα την εφαρμογή και δεν την έχω δοκιμάσει μιας κι έχω το paragon αλλά μια δωρεάν αδεια ποτέ δεν είναι κακή 1
giannis22k Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Εφορου ειναι η δωρεν η full εκδοση η με μεχρι 10/1; Παντως δοκιμασα το tuxera παραπολυ αργη αντιγραφη ακομα και ενα αρχειο mp3 σε σχεση με το paragon που ειναι σε κανονικους ρυθμους η αντιγραφη
ksessalonikios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, giannis22k είπε Εφορου ειναι η δωρεν η full εκδοση η με μεχρι 10/1; Παντως δοκιμασα το tuxera παραπολυ αργη αντιγραφη ακομα και ενα αρχειο mp3 σε σχεση με το paragon που ειναι σε κανονικους ρυθμους η αντιγραφη είναι δωρεάν η αγορά της αδειας μέχρι την 10/1, το πρόγραμμα θα το έχεις όσο καιρό θέλεις (ή θέλουν αυτοί) Εγώ το έγραψα, το tuxera είναι τα ζώα μου αργά, απορώ πώς το προτείνετε, να πω ότι είναι και δωρεάν... 15€ ζητάει αν εγκαταστήσεις το buhontfs γράψε τις εντυπώσεις από θέμα ταχύτητας Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2024 από ksessalonikios
kormos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 33 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε είναι δωρεάν η αγορά της αδειας μέχρι την 10/1, το πρόγραμμα θα το έχεις όσο καιρό θέλεις (ή θέλουν αυτοί) Εγώ το έγραψα, το tuxera είναι τα ζώα μου αργά, απορώ πώς το προτείνετε, να πω ότι είναι και δωρεάν... 15€ ζητάει αν εγκαταστήσεις το buhontfs γράψε τις εντυπώσεις από θέμα ταχύτητας Μήπως οι συσκευές που συνδέεις έχουν το θέμα; Δεν υπάρχει καμμία διαφορά σε μεταφορά δεδομένων είτε συνδέονται οι συσκευές στο macOS είτε σε Windows (σε εμένα τουλάχιστον) 1
ksessalonikios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) μια χαρα είναι οι συσκευές γιατί μόλις έβαλα το paragon η ταχύτητα επανήλθε στο φυσιολογικό. Και δεν το γραφω μονο εγώ, το παρατήρησε κι ο φίλος που ξεκίνησε το θέμα και στην αρχή δεν είχε καμια ιδέα για τα συγκεκριμένα προγράμματα, σκέψου ποσο εμφανές είναι... για να μην αναφερθώ γενικά σε φόρουμ του εξωτερικού Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2024 από ksessalonikios
kormos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, ksessalonikios είπε μια χαρα είναι οι συσκευές γιατί μόλις έβαλα το paragon η ταχύτητα επανήλθε στο φυσιολογικό. Και δεν το γραφω μονο εγώ, το παρατήρησε κι ο φίλος που ξεκίνησε το θέμα και στην αρχή δεν είχε καμια ιδέα για τα συγκεκριμένα προγράμματα, σκέψου ποσο εμφανές είναι... για να μην αναφερθώ γενικά σε φόρουμ του εξωτερικού Δεν αμφιβάλλω σε αυτό που λες/λέτε. Απλά στις δικές μου συσκευές ο χρόνος μεταφοράς δεδομένων δεν παρουσιάζει διαφορές... και δεν αναφέρομαι στο δευτερόλεπτο αλλά σε ουσιαστική διαφορά χρόνου
giannis22k Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Μα το αστειο ειναι οτι απλα αντεγραψα ενα αρχειου ηχου mp3 δοκιμαστικα και μου εκανε εντυπωση ο χρονος να εμφανιστει το αρχειο απο την μια θεση στην αλλη του δισκου οπως λεω που να αντιγραψω φακελο τι θα γινει Μετα ειπα να δοκιμασω και το paragon οπου εκει ειναι σαν να ειμαι σε εγγενες περιβαλλον windows Αυτο το δωρεαν που αναφερθηκε εν τελη αξιζει;
kormos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 14 λεπτά πριν, giannis22k είπε Μα το αστειο ειναι οτι απλα αντεγραψα ενα αρχειου ηχου mp3 δοκιμαστικα και μου εκανε εντυπωση ο χρονος να εμφανιστει το αρχειο απο την μια θεση στην αλλη του δισκου οπως λεω που να αντιγραψω φακελο τι θα γινει Μετα ειπα να δοκιμασω και το paragon οπου εκει ειναι σαν να ειμαι σε εγγενες περιβαλλον windows Αυτο το δωρεαν που αναφερθηκε εν τελη αξιζει; Ο βασικός παράγοντας είναι πάντα η επίδοση του δίσκου και όχι η εφαρμογή. Δεν έχει κάποιο κύριο λόγο μια εφαρμογή να σου κόψει ταχύτητα στη μεταφορά. ή η πηγή έχει κάποιο "κόλλημα" ή ο προσδιορισμός Δεν κάνω πειράματα με εφαρμογές στις συσκευές μου, εγώ δεν μπορώ να σου δώσω κάποια πληροφόρηση για την "δωρεάν" πρόταση 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Παιδιά το πρόβλημα με το ExFat ποιό είναι; Άσχετο αλλά ποτέ τα σημαντικά Data σε μία μόνο τοποθεσία. Ειδικά με τους SSD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα