gkpapad Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα και Χρονια Πολλα.Εδω και 10 ημερες έχει κλειδωθει ο λογαριασμος μου στο facebook.Κανοντας τα βηματα για να τον ξεκλειδωσω μου ζηταει να επιβεβαιωσω την πιστωτική καρτα που εχω αποθηκεύσει εκει.Το θεμα ειναι οτι δεν εχω δωσει ποτε στοιχεια καρτας μου στο facebook και δεν μπορω να προχωρησω παρακατω.
Getta Robo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Ισως καποιοι να επιχειρησαν να χρησιμοποιησουν το λογαριασμο για παρανομες συναλλαγες. Δες τις παρακατω οδηγιες για την ανακτηση του λογαριασμου https://www.facebook.com/hacked 1
gkpapad Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση,αλλα δεν μου βγαινουν αυτες οι επιλογες στον συγκεκριμενο λογαριασμο
Getta Robo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 12 hours ago, gkpapad said: Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση,αλλα δεν μου βγαινουν αυτες οι επιλογες στον συγκεκριμενο λογαριασμο τι επιλογες εμφανιζει ο παραπανω συνδεσμος;
gkpapad Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Και επανερχομαι στο προβλημα.Ο λογαριασμός μου ειναι κλειδωμενος απο της 18 Δεκεμβριου.Το Facebook δεν με εχει βοηθησει καθολου.Προσπαθω να βρω λυση και δεν μπορω.Μπορει καποιος να βοηθησει; ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ Ευχαριστω πολυ. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2024 από gkpapad
kostasbm Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 μην δωσεις αριθμο καρτας αφου δεν εχεις δωσει εισαι σιγουρος οι το ΦΒ σου ζηταει αριθμο καρτας?? εννοω μηπως σου εχουν χακαρει το λογαριασμο ??? υποθετικα μιλαω....
gkpapad Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 και πως θα δω οτι εχουν χακαρει τον λογαριασμο μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα