mitsos_z Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 έχω ένα πολυμηχάνημα canon mx925 που κάνει πραγματικά τα πάντα και γι' αυτό δε θα' θελα να βουλώσει καμιά κεφαλή και να καταλήξει στην ανακύκλωση γι' αυτό και ως τώρα αγόραζα μόνο γνήσια μελάνια. οι τιμές όμως έχουν γίνει εξωπραγματικές - πρόσφατα πλήρωσα για δύο (από τα πέντε που παίρνει συνολικά) μελάνια 33 ευρώ... παλιότερα, σε άλλο εκτυπωτή canon είχα δοκιμάσει συμβατά μελάνια από το πλαίσιο και με την πρώτη χρήση η κεφαλή τα' παιξε και χρειάστηκε αλλαγή γι 'αυτό και είμαι επιφυλακτικός με τα μη γνήσια... έχει κανείς μήπως θετική εμπειρία χρησιμοποιώντας κάτι σε συμβατό μελάνι για canon και αν ναι ποιό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Yπάρχουν πολλές λύσεις για την περίπτωση σου αλλά εξαρτάται από το πόσο θέλεις να ασχοληθείς με τον εκτυπωτή. Επίσεις είναι δύσκολο να ανεφερθώ σε όλες γραπτώς. Καλύτερα να τα πούμε τηλεφωνικά.....στείλε μου το τηλ σου με πμ εάν θές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, gatos74 είπε Yπάρχουν πολλές λύσεις για την περίπτωση σου αλλά εξαρτάται από το πόσο θέλεις να ασχοληθείς με τον εκτυπωτή. Επίσεις είναι δύσκολο να ανεφερθώ σε όλες γραπτώς. Καλύτερα να τα πούμε τηλεφωνικά.....στείλε μου το τηλ σου με πμ εάν θές Δεν γνωρίζω βέβαια τι έχεις σκοπό να του προτείνεις, ωστόσο η πεντάδα των ποιοτικών συμβατών μελανιών για το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα κοστίζει μόλις 8€. Ας τα δοκιμάσει πριν τον θάψει ζωντανό τον Canon και, αν δεν του κάνουν, ας στραφεί σε οποιαδήποτε άλλη λύση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 13 hours ago, georgeole said: Δεν γνωρίζω βέβαια τι έχεις σκοπό να του προτείνεις, ωστόσο η πεντάδα των ποιοτικών συμβατών μελανιών για το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα κοστίζει μόλις 8€. Ας τα δοκιμάσει πριν τον θάψει ζωντανό τον Canon και, αν δεν του κάνουν, ας στραφεί σε οποιαδήποτε άλλη λύση. Χρόνια πολλά Γιώργαρε Θέλω να δώ πώς τον χρησιμοποιεί το παλικάρι γιατί μπορεί να χρειάζεται γνήσια μελάνια για αυτά που τυπώνει. Οπως και να έχει λύσεις υπάρχουν αλλά θέλουμε να βρούμε την κατάλληλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, gatos74 είπε Χρόνια πολλά Γιώργαρε Θέλω να δώ πώς τον χρησιμοποιεί το παλικάρι γιατί μπορεί να χρειάζεται γνήσια μελάνια για αυτά που τυπώνει. Οπως και να έχει λύσεις υπάρχουν αλλά θέλουμε να βρούμε την κατάλληλη. Χρόνια πολλά και καλά! Γνήσια μελάνια είπες;;;; Οι 63 Σουλιώτισσες θα αναφωνούσαν: "Κρίμας το παιδί!!!!"😄 Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από georgeole 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 12 minutes ago, georgeole said: Χρόνια πολλά και καλά! Γνήσια μελάνια είπες;;;; Οι 63 Σουλιώτισσες θα αναφωνούσαν: "Κρίμας το παιδί!!!!"😄 Γνήσια μελάνια από μπουκαλάκια...όχι τα έτοιμα...😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, gatos74 είπε Γνήσια μελάνια από μπουκαλάκια...όχι τα έτοιμα...😛 Κατάλαβα! Πορτοκαλάδα από πορτοκάλια, όχι από μούσμουλα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα