Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να συνδέσω ασύρματα ένα home cinema  5,1 250w Dolby digital dts. Έχω ένα ηχείο κεντρικό και τέσσερα περιφερειακά.

Δεν ξέρω αν μπορώ να τα συνδέσω ασύρματα, αν όμως γίνεται, μπορείτε να μου προτείνεται κάποιες συσκευές?

Όχι κάτι επαγγελματικό, θα προτιμούσα αν υπάρχει κάτι οικονομικό.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Καλές γιορτές με υγεία!!!

Επεξ/σία από bsp
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ασύρματη σύνδεση ηχείων σε home cinema, γίνεται??
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/12/2023 στις 2:45 ΜΜ, bsp είπε

Θέλω να συνδέσω ασύρματα ένα home cinema  5,1 250w Dolby digital dts. Έχω ένα ηχείο κεντρικό και τέσσερα περιφερειακά.

Δεν ξέρω αν μπορώ να τα συνδέσω ασύρματα, αν όμως γίνεται, μπορείτε να μου προτείνεται κάποιες συσκευές?

Όχι κάτι επαγγελματικό, θα προτιμούσα αν υπάρχει κάτι οικονομικό.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Καλές γιορτές με υγεία!!!

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να βάλεις για να τα κάνεις ασύρματα πόσο μάλιστα οικονομικό

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω πως υπαρχουν συσκευς bluetooth που παιρνουν και δινουν σημα ειναι και επαναφορτιζομενες ειναι λιγο μπλεξιμο ομως γιατι θελεις 5+5

Επεξ/σία από elgol
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, αν και λίγο καθυστερημένα για όποιον ενδιαφέρεται για ασύρματη μετάδοση ήχου στα πίσω ηχεία, έχω αγοράσει το Μarmitek Surround Anywhere 221.

Δουλεύει, η ποιότητα του ήχου είναι ίδια με πριν. Δεν σηκώνει μεγάλα ηχεία από όσα έχω καταλάβει. Κανένα πρόβλημα στην ασύρματη επικοινωνία.

Επειδή το σύστημα είναι παλιό έχω κάποια προβλήματα στην αναγνώριση των πίσω ηχείων, αλλά ανάλογα προβλήματα είχα και πριν.

Αν είχα την επιλογή να το αγοράσω ξανά δεν θα το έκανα γιατί έδωσα 150€ με τα μεταφορικά και ακόμα το σύστημα μου έχει προβλήματα λόγω παλαιότητας.

Θα προτιμούσα να τα φυλάξω για αναβάθμιση του ενισχυτή που να υποστηρίζει ασύρματα ηχεία εγγενώς ή αγορά ηχόμπαρας μαζί με ασύρματα ηχεία.

Από την άλλη με 150€ κέρδισε χρόνο ζωής το υπάρχον σύστημα για μερικά χρόνια ακόμα.

Επίσης, δεν γλιτώνεις εντελώς τα καλώδια. Πρέπει να έχεις στο ρεύμα το δέκτη (το από κάτω στην φωτό) και από εκεί θα βγαίνουν τα καλώδια για τα 2 πίσω ηχεία.

Αισθητικά η βελτίωση είναι τεράστια, χωρίς να πειράξω τίποτα. Βόλεψε και η διαμόρφωση του χώρου μου.

image.jpeg.d03dcd44a678f12aef5f5dc97f2351c0.jpegimage.jpeg.a95feec671e99be5e5fd5bd38a0348d8.jpegimage.jpeg.172d0f35f7916af65626c953fd7e9669.jpeg

image.jpeg.0eec930686d71f2819db10e388bdd4ad.jpeg

image.png.351a053568bf59df5e59dcd58899ce57.png

• Thanks 1
Δημοσ.
On 29/06/2024 at 21:16, Mak_3 said:

Καλησπέρα, αν και λίγο καθυστερημένα για όποιον ενδιαφέρεται για ασύρματη μετάδοση ήχου στα πίσω ηχεία, έχω αγοράσει το Μarmitek Surround Anywhere 221.

Δουλεύει, η ποιότητα του ήχου είναι ίδια με πριν. Δεν σηκώνει μεγάλα ηχεία από όσα έχω καταλάβει. Κανένα πρόβλημα στην ασύρματη επικοινωνία.

Επειδή το σύστημα είναι παλιό έχω κάποια προβλήματα στην αναγνώριση των πίσω ηχείων, αλλά ανάλογα προβλήματα είχα και πριν.

Αν είχα την επιλογή να το αγοράσω ξανά δεν θα το έκανα γιατί έδωσα 150€ με τα μεταφορικά και ακόμα το σύστημα μου έχει προβλήματα λόγω παλαιότητας.

Θα προτιμούσα να τα φυλάξω για αναβάθμιση του ενισχυτή που να υποστηρίζει ασύρματα ηχεία εγγενώς ή αγορά ηχόμπαρας μαζί με ασύρματα ηχεία.

Από την άλλη με 150€ κέρδισε χρόνο ζωής το υπάρχον σύστημα για μερικά χρόνια ακόμα.

Επίσης, δεν γλιτώνεις εντελώς τα καλώδια. Πρέπει να έχεις στο ρεύμα το δέκτη (το από κάτω στην φωτό) και από εκεί θα βγαίνουν τα καλώδια για τα 2 πίσω ηχεία.

Αισθητικά η βελτίωση είναι τεράστια, χωρίς να πειράξω τίποτα. Βόλεψε και η διαμόρφωση του χώρου μου.

image.jpeg.d03dcd44a678f12aef5f5dc97f2351c0.jpegimage.jpeg.a95feec671e99be5e5fd5bd38a0348d8.jpegimage.jpeg.172d0f35f7916af65626c953fd7e9669.jpeg

image.jpeg.0eec930686d71f2819db10e388bdd4ad.jpeg

image.png.351a053568bf59df5e59dcd58899ce57.png

Είναι φθηνή λύση αυτό, αλλά προφανώς όχι κάτι το ιδιαίτερο ποιοτικά.
Προτιμότερο αν θες ποιότητα, να πάρεις ένα σετ transmitter-receiver με wifi όπως π.χ. το SVS Tri-Band adapter, και να βάλεις πίσω έναν κανονικό τελικό ενισχυτή που θα παίρνει το σήμα από το SVS Tri-Band και θα οδηγεί τα ηχεία με ποιοτικό ρεύμα και σωστό ήχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...