Vath Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Θέλω να αφαιρέσω μπογιά από τοιχο εσωτερικό (κανονικό με τούβλα, όχι γυψοσανίδα). Δοκίμασα να τρίψω με σπάτουλα αλλά επειδή είναι πρόσφατη η μπογιά είναι πολύ κουραστικό. Ξέρει κανείς αν μπορώ να την αφαιρέσω με τριβείο και αν ναι τι είδους; Τριβείο μπετού; Αν ξέρει κανείς κάποιον άλλο τρόπο θα με βοηθούσε πολύ.
tollisth Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Vath είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Θέλω να αφαιρέσω μπογιά από τοιχο εσωτερικό (κανονικό με τούβλα, όχι γυψοσανίδα). Δοκίμασα να τρίψω με σπάτουλα αλλά επειδή είναι πρόσφατη η μπογιά είναι πολύ κουραστικό. Ξέρει κανείς αν μπορώ να την αφαιρέσω με τριβείο και αν ναι τι είδους; Τριβείο μπετού; Αν ξέρει κανείς κάποιον άλλο τρόπο θα με βοηθούσε πολύ. Μπορείς να αφαιρέσεις με πιστόλι θερμότητας και σπάτουλα ,το θερμαίνεις και ξεφλουδιζει
fmarkos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Φαντάζομαι έψαξες και δεν βρήκες κάτι σχετικό ε;
NikosKallithea Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Για να σου απαντήσουμε πρεπει να μας πεις τον λόγο που θελεις να αφαιρέσεις το παλιό χρώμα.
Vath Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Θέλω να την αφαιρέσω γιατί παρόλο που έχει περάσει ένας μήνας και είχα ανοιχτά παράθυρα, μόλις μπήκε μέσα το παιδί μου άρχισε να φτερνίζεται. Μάλλον του προκαλεί αλλεργική αντίδραση. Κάποιοι προτείνουν να βάψω απλώς από πάνω με άλλη μπογιά αλλά δεν θέλω να ρισκάρω και μετά να κάνω διπλό κόπο. 7 ώρες πριν, tollisth είπε Μπορείς να αφαιρέσεις με πιστόλι θερμότητας και σπάτουλα ,το θερμαίνεις και ξεφλουδιζει Είδα κάτι βίντεο που λένε πως αυτός ο τρόπος χρησιμοποιείται σε παλιά χρώματα. Εγώ το έβαψα πριν έναν μήνα. Θα μπορέσω να το αφαιρέσω; 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Για να σου απαντήσουμε πρεπει να μας πεις τον λόγο που θελεις να αφαιρέσεις το παλιό χρώμα. Το έβαψα πριν από έναν μήνα με μπογιά low voc, και είχα αφήσει ανοιχτά παράθυρα να αερίζεται. Παρόλα αυτά μπήκε χθες το παιδί μου και άρχισε να φτερνίζεται λόγω αλλεργικής αντίδρασης. Δεν θέλω να ρισκάρω να το περάσω με άλλη μπογιά από πάνω και να έχω πάλι τα ίδια μετά.
georgiouu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 https://www.skroutz.gr/c/4797/triveia-toichou/f/1441699/tileskopiko.html?order_by=pricevat&order_dir=asc με καποιο απο τα πρωτα γυρω στα 100 ευρω μια χαρα θα την κανεις την δουλεια σου.Χρησιμοποιησε χοντρο γυαλοχαρτο στο πρωτο χερι για να αφαιρεσεις υλικο απο τον τοιχο και μετα ψιλο γυαλοχαρτο προαιρετικα για να τον λειανεις και να φαινεται ομορφο
Klausx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Και τι θα κάνεις αν έχει αντίδραση και στο καινούριο χρώμα; Μυρίζει και σε εσάς κάτι; Θα δοκίμαζα τρόπους να το ξεμυρίσω πριν αρχίσω να αφαιρώ χρώμα που έχει ποτίσει τον τοίχο και τις χαραμάδες.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δε βγαίνει πλαστικό χρώμα με τίποτα. Ακομα και χημικα να βρεις θα βρωμανε πάρα πολυ. Τριψιμο δε κάνει δουλειά θα ειναι σα πλαστελίνη και θα μπουκωνει. Για να βγει ισως με πολλα λιτρα οινόπνευμα να έκανες κάτι αλλα θα θες βδομάδες δουλειά Παρε κανενα χρώμα που ειναι πιστοποιημένο αν εχεις λεφτά παρε caparol. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από ΠάρηςΓ
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Vath είπε Δεν θέλω να ρισκάρω να το περάσω με άλλη μπογιά από πάνω και να έχω πάλι τα ίδια μετά. Τα χρωματα νερου δεν αφαιρούνται με τιποτα εκτος αν είσαι διατεθειμένος να τρίβεις μεχρι να φανεί ο σοβάς. Η λυση είναι απλη ενα ελαφρή τρίψιμο ασταρι και απο πάνω άλλη μπογιά, οικολογική καλής ποιότητας. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από NikosKallithea
Mhdenistis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Καυτό νερό και μετά τρίψιμο με το φτυάρι.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 @Vath Ξέχασα να προσθέσω οτι υπάρχει και η λυση της ταπετσαρίας.
MKPALIO Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Εγώ έχω πάθει μεγάλη ζημιά με κάψιμο στον φάρυγγα από δήθεν οικολογικό - πλαστικό χρώμα πέρσι τον Σεπτέμβριο και δεν μπορώ να ηρεμήσω 10 μήνες μετά , με όλα ανοιχτά .Είχα απίστευτο κάψιμο και δεν καθόμουν καν στο δωμάτιο. Έφερα ξανά μπογιατζή και το έβαψε απο πάνω , δεν έγινε κάτι . Να πάρω και εγώ χοντρό γυαλόχαρτο και να το τρίψω , έστω σε κάποια σημεία ? Δεν αντέχω άλλη ταλαιπωρία , ούτε τεχνίτες ξανά . Είναι άσπρο ρελιέφ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα