Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, Χρόνια Πολλά σε όλους, καλές γιορτές με υγεία και αγάπη και Καλή Πρωτοχρονιά

Όταν κάποιος έχει διοριστεί σε μια δημόσια υπηρεσία και έχει ορκιστεί, της οποίας η προκήρυξη και ο διορισμός διενεργήθηκε με τη μη διαδικασία του ΑΣΕΠ ( πχ ΑΑΔΕ, σώματα ασφαλείας κλπ), έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει ( ενώ εργάζεται ήδη ως δημόσιος υπάλληλος στην ΑΑΔΕ) σε άλλες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ή ισχύει το κώλυμα της 5τίας?

Σε περίπτωση που ισχύει το κώλυμα της πενταετίας, έχει το δικαίωμα να παραιτηθεί από την υπηρεσία που εργάζεται τώρα ( ΑΑΔΕ) και να κάνει αίτηση για τη προκήρυξη που τον ενδιαφέρει με ΑΣΕΠ? 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

Οι προκηρύξεις αναφέρουν αναλυτικά τα πάντα. Λίγο διάβασμα με προσοχή απαιτεί μόνο. 

το θέμα είναι αν ισχύυει η περίπτωση της πενταετίας από τη προκήρυξη, μπορεί κάποιος να παραιτηθεί από την υπηρεσία του και να συμμετάσχει μετά στη προκήρυξη?

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

το θέμα είναι αν ισχύυει η περίπτωση της πενταετίας από τη προκήρυξη, μπορεί κάποιος να παραιτηθεί από την υπηρεσία του και να συμμετάσχει μετά στη προκήρυξη?

αυτό θα στο απαντήσει η προκήρυξη με την οποία διορίστηκες καθώς και η σύμβαση που υπέγραψες κατά την ανάληψη της υπηρεσίας σου...

• Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Είσαι μόνιμος?

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

όχι εγώ. Η κοπέλα μου

Αν για οποιοδήποτε λόγο δε θέλει να ρωτήσει στην υπηρεσία της, τότε ας ρωτήσει σε ΑΣΕΠ και ΥΠΕΣ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Αν για οποιοδήποτε λόγο δε θέλει να ρωτήσει στην υπηρεσία της, τότε ας ρωτήσει σε ΑΣΕΠ και ΥΠΕΣ. 

Ευχαριστώ. Απλά έχει τελειώσει και εκπαιδευτικός και θέλει να κάνει παράλληλα όταν εργάζεται ως μόνιμη στο δημόσιο, και αιτήσεις για να πάει αναπληρώτρια. Το ξέρω ότι ακούγεται κουφό αυτό , δηλαδή το να αφήσει μια θέση στο Δημόσιο ως μόνιμη και να πάει να εργαστεί στην εκπαίδευση αναπληρώτρια για κάποιους μήνες, αλλά είναι κάτι που της αρέσει. Και δεν ξέρω αν το κώλυμα της 5ετίας καλύπτει και τις συμβάσεις ΣΟΧ του δημοσίου ή όχι. Δηλαδή αν ως μόνιμη θα μπορεί να κάνει αίτηση για συμβάσεις ΣΟΧ στο Δημόσιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...