Nabuko Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 49 λεπτά πριν, Maria56980 είπε Γεια σας, χρόνια πολλά.. Χρόνια πολλά. Από το νικνέημ σας καταλαβαίνω ότι έχετε γεννηθεί στις 56 Σεπτεμβρίου του 1980. Κάνω λάθος? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Ποιος βάζει στο σπίτι του μαζί με άλλα σκυλιά άγνωστο σκύλο; Το ότι οι άλλο λένε ότι είναι φιλικός δεν σημαίνει τίποτα.Δεν τον ξέρεις.Θα έπρεπε να τα έχεις χωριστά. Κρίμα για το σκυλάκι που έφυγε έτσι. 1
fmarkos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, Bitbit είπε Χρήστης που μόλις γράφεται στο φορουμ, ανοίγει θέμα το οποίο είναι ό,τι να ναι. το έργο το έχουμε ξαναδεί, ούτε θυμαμαι πόσες φορές. Καλή Τρολλοχρονιά σε όλους Τελικά καλά λένε ότι τα Χριστούγεννα βγαίνουν οι καλικάντζαροι στην γη. 59 λεπτά πριν, Maria56980 είπε Παρακαλω πείτε μου τι να κανω.. Τα σχολεία ανοίγουν σε δύο εβδομάδες, διάβασε από τώρα να μην τα έχεις μαζεμένα στο τέλος και μην τρολάρεις στα φόρουμ. Από την άλλη θα μπορούσες να κάνεις μήνυση στον σκύλο για δολοφονία από πρόθεση, δεκαπέντε χρονάκια θα φάει για πλάκα. Εκτός βέβαια αν αποδείξει ότι το μικρό σκυλί του είπε κάτι βαρύ και το μετατρέψει εν βρασμώ όποτε μπορεί να πέσει στα μαλακά. Μα καλά το πίτμπουλ δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα; Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να κάνει συμφωνία ο σκύλος-δολοφόνος και τον εντάξουν στις τάξεις των ειδικών δυνάμεων του στρατού αφού με μια κίνηση σκότωσε ακαριαία το μικρό σκυλί. Εκτός αν μπερδεύτικες και το μικρό σκυλί ήταν γάτα, που μπορεί να πεθάνει ακαριαία από σκύλο.
Pwpwpw Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, fmarkos είπε ο σκύλος-δολοφόνος και τον εντάξουν στις τάξεις των ειδικών δυνάμεων του στρατού αφού με μια κίνηση σκότωσε ακαριαία το μικρό σκυλί. Εκτός αν μπερδεύτικες και το μικρό σκυλί ήταν γάτα, που μπορεί να πεθάνει ακαριαία από σκύλο. Δν ξερω αν το Post ειναι προιον μυθοπλασιας (ισως) παντως σιγουρα ενα μικροσωμο σκυλακι 2 κιλων μπορει να σκοτωθει ακαριαια απο ενα μεγαλοσωμο σκυλο. Υπαρχουν ρατσες πολυ μικροσωμες πχ yorkshire mini που ακομη και μια γατα μοιαζει θηριακι μπροστα σε τετοια σκυλακια. 1
andreaspA Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Εμενα παντως δεν με εχει παρει καμια φιλοζωικη τηλεφωνο να φιλοξενησω σκυλο, παρολο που εχω κανει συμβολαιο υιοθεσιας για αδεσποτη γατα. Διωξτε τα σκυλια απο τα σπιτια! τα ζωα με τα ζωα και οι ανθρωποι με τους ανθρωπους. 1
Nabuko Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, andreaspA είπε τα ζωα με τα ζωα και οι ανθρωποι με τους ανθρωπους. Αν και καταλαβαίνω πως το λες να επισημάνω ότι και ο άνθρωπος ανήκει στο ζωικό βασίλειο. 1
Rebelos2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Nabuko είπε Χρόνια πολλά. Από το νικνέημ σας καταλαβαίνω ότι έχετε γεννηθεί στις 56 Σεπτεμβρίου του 1980. Κάνω λάθος? 5 Ιουνίου 1980 Τι πιθανότητες δίνετε να είναι το ίδιο πρόσωπο με τον άλλον με τα κάλαντα; Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από Rebelos2018
Nabuko Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Rebelos2018 είπε 5 Ιουνίου 1980 5 Ιουνίου 980? μΧ ή πΧ
Giorgos241 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, Maria56980 said: Δεν είναι από εκδίκηση, το σκυλί είναι ακατάλληλο. Σκότωσε έτσι ένα σκυλί, χωρίς λόγο ένα σκυλάκι 2 κιλα. και δεν έχω παρτίδες με φιλοζωικές Καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν είναι σωστό έτσι; συλλυπητήρια για το κατοικίδιο σου αλλά το ότι το σκυλι επιτέθηκε από το πουθενά, μου φαίνεται περίεργο. Συνήθως είτε θα κοιτάνε επίμονα, θα γρυλίσουν, θα δείξουν δοντι… κάτι! να θανατωθεί το σκυλι έτσι μου φαίνεται άδικο και δεν το κάνει ακατάλληλο. Κάτι το έκανε trigger. Τι, δεν γνωρίζω. 19 minutes ago, andreaspA said: Εμενα παντως δεν με εχει παρει καμια φιλοζωικη τηλεφωνο να φιλοξενησω σκυλο, παρολο που εχω κανει συμβολαιο υιοθεσιας για αδεσποτη γατα. Διωξτε τα σκυλια απο τα σπιτια! τα ζωα με τα ζωα και οι ανθρωποι με τους ανθρωπους. Και η γατα ζώο δεν είναι; 1 hour ago, Maria56980 said: Γεια σας, χρόνια πολλά.. Για εμένα τα φετινά Χριστούγεννα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Παρακαλω θα ήθελα την βοήθεια σας, γιατί λόγω ημερών καλώ σε δικηγορικά γραφεία και είναι κλειστά. Όλα είναι κλειστά. Μια μέρα χτυπάει το τηλέφωνο μου από γνωστή πλατφόρμα που ασχολείται με την φιλοξενία κατοικίδιων, και μου λένε αν μπορώ για κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες να φιλοξενήσω ένα σκύλο μέσω μιας συγκεκριμένης φιλοζωικής..στην αρχή ήμουν σκεπτική. Ρωτάω την κοπέλα στο τηλέφωνο ότι επειδή εγώ έχω κιαλλα σκυλιά σπίτι αν είναι φιλικό με αλλά σκυλιά , και μου λέει ναι ναι!!! Είναι παρά πολύ φιλικό δεν θα υπάρξει πρόβλημα.. κλείνοντας το τηλέφωνο μου λέει ότι θα δωσει τον αριθμό μου σε μια κοπέλα από την φιλοζωική να επικοινωνήσουμε και με αυτήν για την φιλοξενία. Όπως και έγινε, ρωτάω και την κοπέλα αν το σκυλί είναι φιλικό και μου απαντάει και αυτή θετικά. Μετά από συζήτηση με την συγκάτοικο μου, αποφασίζουμε λοιπον να συμφωνήσουμε να έρθει το σκυλί. Εγώ στο σπίτι είχα 2 σκυλιά. Ένα πίτμπουλ και ένα ημίαιμο 2 κιλα. Αλλά επειδή βάση νόμου επιτρέπεται να έχω μέχρι 2 σκυλιά στο σπίτι, έδωσα το μικρό σε μια φίλη μου που είμαστε πολύ κοντά να το φιλοξενήσει μέχρι να λήξει η φιλοξενία. Όλες αυτές τις μέρες ερχόταν η φίλη μου με το σκυλάκι να τπ βλέπω και αυτά, αυτό το λέω για να τονίσω ότι εχθες δεν ήταν η πρώτη φορά που γνώρισε το μικρό σκυλάκι το σκυλί που φιλοξενώ. Εχθές λοιπον ημερα Χριστουγέννων, κάθομαστε στο σαλόνι. Όλα ήρεμα, το μικρό το σκυλάκι στο πάτωμα κοντά στα πόδια μου, και το άλλο το σκυλί λίγο πιο πέρα. Και χωρίς ΚΑΜΙΑ προειδοποίηση αγριεύει, και το σκοτώνει το σκυλί μου τπ μικρό. Πέθανε ακαριαία. Ένα σκυλί που ήταν σε αυτό το σπίτι 8 χρόνια. Παρακαλω πείτε μου τι να κανω.. έχω χαθεί. Σε πήρε άσχετος τηλέφωνο να φιλοξενήσεις ένα ζώο; χωρις κάποιο έλεγχο, ένα συμβόλαιο, να ξέρουν ποιος είσαι τέλος πάντων… 1 hour ago, TuXaKoS said: Δεν νομίζω ότι μπορείς να ζητήσεις ευθύνες από κάποιον ειδικά εφόσων δέχτηκες να το φιλοξενήσεις Ποια φιλοζωική δίνει έτσι ένα σκυλι σε έναν άνθρωπο για φιλοξενία; Συνήθως ρωτάνε πολλά πράγματα πριν σου δώσουν ζώο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις