Maria56980 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Γεια σας, χρόνια πολλά.. Για εμένα τα φετινά Χριστούγεννα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Παρακαλω θα ήθελα την βοήθεια σας, γιατί λόγω ημερών καλώ σε δικηγορικά γραφεία και είναι κλειστά. Όλα είναι κλειστά. Μια μέρα χτυπάει το τηλέφωνο μου από γνωστή πλατφόρμα που ασχολείται με την φιλοξενία κατοικίδιων, και μου λένε αν μπορώ για κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες να φιλοξενήσω ένα σκύλο μέσω μιας συγκεκριμένης φιλοζωικής..στην αρχή ήμουν σκεπτική. Ρωτάω την κοπέλα στο τηλέφωνο ότι επειδή εγώ έχω κιαλλα σκυλιά σπίτι αν είναι φιλικό με αλλά σκυλιά , και μου λέει ναι ναι!!! Είναι παρά πολύ φιλικό δεν θα υπάρξει πρόβλημα.. κλείνοντας το τηλέφωνο μου λέει ότι θα δωσει τον αριθμό μου σε μια κοπέλα από την φιλοζωική να επικοινωνήσουμε και με αυτήν για την φιλοξενία. Όπως και έγινε, ρωτάω και την κοπέλα αν το σκυλί είναι φιλικό και μου απαντάει και αυτή θετικά. Μετά από συζήτηση με την συγκάτοικο μου, αποφασίζουμε λοιπον να συμφωνήσουμε να έρθει το σκυλί. Εγώ στο σπίτι είχα 2 σκυλιά. Ένα πίτμπουλ και ένα ημίαιμο 2 κιλα. Αλλά επειδή βάση νόμου επιτρέπεται να έχω μέχρι 2 σκυλιά στο σπίτι, έδωσα το μικρό σε μια φίλη μου που είμαστε πολύ κοντά να το φιλοξενήσει μέχρι να λήξει η φιλοξενία. Όλες αυτές τις μέρες ερχόταν η φίλη μου με το σκυλάκι να τπ βλέπω και αυτά, αυτό το λέω για να τονίσω ότι εχθες δεν ήταν η πρώτη φορά που γνώρισε το μικρό σκυλάκι το σκυλί που φιλοξενώ. Εχθές λοιπον ημερα Χριστουγέννων, κάθομαστε στο σαλόνι. Όλα ήρεμα, το μικρό το σκυλάκι στο πάτωμα κοντά στα πόδια μου, και το άλλο το σκυλί λίγο πιο πέρα. Και χωρίς ΚΑΜΙΑ προειδοποίηση αγριεύει, και το σκοτώνει το σκυλί μου τπ μικρό. Πέθανε ακαριαία. Ένα σκυλί που ήταν σε αυτό το σπίτι 8 χρόνια. Παρακαλω πείτε μου τι να κανω.. έχω χαθεί. 1 3
TuXaKoS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Καταρχήν συλλυπητήρια, καταλαβαίνω ότι όλο αυτό είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι χρειάζεσαι τον δικηγόρο και τι ακριβώς ζητάς.
Maria56980 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, TuXaKoS είπε Καταρχήν συλλυπητήρια, καταλαβαίνω ότι όλο αυτό είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι χρειάζεσαι τον δικηγόρο και τι ακριβώς ζητάς. Δεν πρέπει να πάρει κάποιος ευθύνη; Το σκυλί μου παρουσιάστηκε φιλικό.
Glikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Κρίμα το σκυλάκι, αλλά θεωρώ ότι δεν έπρεπε να δεχτείς εξαρχής. Έτσι στο άκυρο σε πήραν τηλ και σε ρώτησαν να το φιλοξενήσεις? Και γιατί δέχτηκες να φιλοξενήσεις ξένο σκύλο (ενώ είχες ήδη 2 σκυλιά), η φιλοζωική δεν είχε χώρο να το δεχτεί? Ρώτα δικηγόρο από αύριο να σου πει αν μπορείς να κάνεις κάτι. Το πιτ μπουλ πως και δεν του όρμηξε? 1
TuXaKoS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 1 minute ago, Maria56980 said: Δεν πρέπει να πάρει κάποιος ευθύνη; Το σκυλί μου παρουσιάστηκε φιλικό. Συγνώμη αλλά μιλάμε για ένα ζώο και μάλλον αδέσποτο από ότι καταλαβαίνω. Πιθανόν μέχρι τώρα να ήταν φιλικό. (Αυτό ξέρανε και αυτό επικοινώνησαν μαζί σου). Για κάποιον συγκεκριμένο λόγο, αντέδρασε έτσι. Δεν νομίζω ότι μπορείς να ζητήσεις ευθύνες από κάποιον ειδικά εφόσων δέχτηκες να το φιλοξενήσεις. Στην καλύτερη, αν το κυνηγήσεις, να θανατωθεί ο συγκεκριμένος σκύλος. Αν αυτό επιδιώκεις ναι, ίσως είναι εφικτό.
Maria56980 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Glikos είπε Κρίμα το σκυλάκι, αλλά θεωρώ ότι δεν έπρεπε να δεχτείς εξαρχής. Έτσι στο άκυρο σε πήραν τηλ και σε ρώτησαν να το φιλοξενήσεις? Και γιατί δέχτηκες να φιλοξενήσεις ξένο σκύλο (ενώ είχες ήδη 2 σκυλιά), η φιλοζωική δεν είχε χώρο να το δεχτεί? Ρώτα δικηγόρο από αύριο να σου πει αν μπορείς να κάνεις κάτι. Το πιτ μπουλ πως και δεν του όρμηξε? Όχι, δεν θελανε να το πάνε σε πανσιόν.. ήμουν το 5ο σπίτι που το φιλοξενούσε. Ο διας μου ήταν στο κρειτ. 1 λεπτό πριν, TuXaKoS είπε Συγνώμη αλλά μιλάμε για ένα ζώο και μάλλον αδέσποτο από ότι καταλαβαίνω. Πιθανόν μέχρι τώρα να ήταν φιλικό. (Αυτό ξέρανε και αυτό επικοινώνησαν μαζί σου). Για κάποιον συγκεκριμένο λόγο, αντέδρασε έτσι. Δεν νομίζω ότι μπορείς να ζητήσεις ευθύνες από κάποιον ειδικά εφόσων δέχτηκες να το φιλοξενήσεις. Στην καλύτερη, αν το κυνηγήσεις, να θανατωθεί ο συγκεκριμένος σκύλος. Αν αυτό επιδιώκεις ναι, ίσως είναι εφικτό. Ακριβώς αυτό θέλω. Ευχαριστώ. 3 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Συγνώμη αλλά μιλάμε για ένα ζώο και μάλλον αδέσποτο από ότι καταλαβαίνω. Πιθανόν μέχρι τώρα να ήταν φιλικό. (Αυτό ξέρανε και αυτό επικοινώνησαν μαζί σου). Για κάποιον συγκεκριμένο λόγο, αντέδρασε έτσι. Δεν νομίζω ότι μπορείς να ζητήσεις ευθύνες από κάποιον ειδικά εφόσων δέχτηκες να το φιλοξενήσεις. Στην καλύτερη, αν το κυνηγήσεις, να θανατωθεί ο συγκεκριμένος σκύλος. Αν αυτό επιδιώκεις ναι, ίσως είναι εφικτό. Δεν έμενε στον δρόμο, αν εννοείται αυτό.. πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι
lector Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Επιδιωκεις να θανατωθει ενα σκυλι για εκδικηση; Αυτο το ξερουν οι φιλοζωικες που εχουν παρτιδες μαζι σου; 1 2
Maria56980 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, lector είπε Επιδιωκεις να θανατωθει ενα σκυλι για εκδικηση; Αυτο το ξερουν οι φιλοζωικες που εχουν παρτιδες μαζι σου; Δεν είναι από εκδίκηση, το σκυλί είναι ακατάλληλο. Σκότωσε έτσι ένα σκυλί, χωρίς λόγο ένα σκυλάκι 2 κιλα. και δεν έχω παρτίδες με φιλοζωικές
Pwpwpw Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Maria56980 είπε Δεν είναι από εκδίκηση, το σκυλί είναι ακατάλληλο. Σκότωσε έτσι ένα σκυλί, χωρίς λόγο ένα σκυλάκι 2 κιλα. και δεν έχω παρτίδες με φιλοζωικές Εφοσον δεν εχεις παρτιδες με φιλοζωικες εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που και ως που σε πηραν τηλεφωνο να φιλοξενησεις ενα αδεσποτο σκυλο στο σπιτι σου και γιατι το δεχτηκες απο την στιγμη που υπηρχαν ηδη 2 σκυλια στο σπιτι σου. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από Pwpwpw 3
Maria56980 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Εφοσον δεν εχεις παρτιδες με φιλοζωικες εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που και ως που σε πηραν τηλεφωνο να φιλοξενησεις ενα αδεσποτο σκυλου και γιατι το δεχτηκες απο την στιγμη που υπηρχαν ηδη 2 σκυλια στο σπιτι σου. Καλά γιορτές και σε εσάς. Να είστε καλα
Bitbit Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χρήστης που μόλις γράφεται στο φορουμ, ανοίγει θέμα το οποίο είναι ό,τι να ναι. το έργο το έχουμε ξαναδεί, ούτε θυμαμαι πόσες φορές. Καλή Τρολλοχρονιά σε όλους Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από Bitbit 7 1
Glikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Maria56980 είπε Όχι, δεν θελανε να το πάνε σε πανσιόν.. ήμουν το 5ο σπίτι που το φιλοξενούσε. Ο διας μου ήταν στο κρειτ. Ανήκεις σε κάποιον σύλλογο που δέχεται αδέσποτα για φιλοξενία? Αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να σου ζητήσουν να το φιλοξενήσεις. Δεν θέλανε σε πανσιόν για να μην χαλάσουν λεφτά ή ίσως επειδή δεν βρίσκουν ιδιοκτήτη, γι'αυτό κάνουν πάσα το σκυλί από το ένα σπίτι στο άλλο.. Θα έπρεπε να ξέρεις/να σου πουν έστω ότι το σκυλί μιας που είναι αδέσποτο και δεν είναι εκπαιδευμένο, όντας σε ξένο περιβάλλον ίσως αντιδράσει έτσι μιας που έχεις και άλλα σκυλιά. Ίσως είχε παρόμοια συμπεριφορά και σε προηγούμενα σπίτια. Δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά, όλα πιθανά είναι. Το θέμα είναι ότι μιας που έγινε μια φορά αυτό το σκηνικό, πιθανός να γίνει ξανά και αν υπάρχει και μικρό παιδί δίπλα ίσως κινδυνέψει και αυτό. Το σκυλί είναι ακατάλληλο για διάφορους λόγους (ψυχικό τραύμα/κακοποίηση, έλλειψη εκπαίδευσης κλπ). Θέλει για αρχή εκπαίδευση και ένα στοργικό περιβάλλον, η ευθανασία - αν αυτό επιζητάς - σε αυτήν την περίπτωση είναι υπερβολή. Όπως και να'χει μίλα με την φιλοζωική αύριο και συμβουλέψου και έναν δικηγόρο αν και το κακό έγινε, έχασες το σκυλάκι σου. Από κει και πέρα δεν αλλάζει κάτι. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από Glikos
Pwpwpw Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Maria56980 είπε Καλά γιορτές και σε εσάς. Να είστε καλα Καλες γιορτες αλλα δεν καταλαβα το υφος της απαντησης σας, σας εθιξα καπως απο αυτο που σας ρωτησα και δεν απαντατε? Λετε οτι δεν εχετε παρτιδες με φιλοζωικες και εχω την απορια απο που και ως που σας πηραν τηλεφωνο να φιλοξενησετε ενα αδεσποτακι. Ειλικρινης απορια ειναι. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από Pwpwpw
duende Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 προβληματα σκυλαδων, δε σας λυπαμαι καθολου με τα μυαλα που κουβαλατε... οταν δε το κτηνακι σου φαει κανενα παιδακι ελπιζω να εισαι οκ να θανατωθει και συ να πληρωνεις μια ζωη, ε? αντε και καλες γιορτες με καλα μυαλα.. 4 2 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις