stiros13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 kαλησπερα παρακαλω οποιος γνωριζει εχω το συγκεκριμένο huawei band 8 ενω σε πιο παλιο μοντελο κινητου δουλευε αψογα (android 7) στο νεο κινητο εχω θεματακι στη καρτελα ειδοποιησεις που περιλαμβανει επιλογη ειδοποιησεων για , μηνηματα viber messenger fb κλπ δεν ενεργοποιηται Φωτο 1 κ φωτο 2 πατωντας το μου ζηταει "Ενεργοποιηστε τη προσβαση στις ειδοπ. εφαρμογη υγεια" Φωτο 3 στη συνεχεια Φωτο 4 "να επιτρεπεται η προσβαση στις ειδοποιησεις" πατωντας το δε το δεχεται Φωτο 5 οποτε δε εχω ειδοποιησεις (περα απο κλησεις) στο Smartphone ευχαριστω
Λύση BadBoy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Έχεις Android 13 ή 14, πρέπει να το ενεργοποιήσεις. Στις ρυθμίσεις της συσκευής θα πας στις εφαρμογές, θα βρεις το Υγεία Huawei και θα πατήσεις στις τρεις τελείες πάνω δεξιά όπου βγάζει μια επιλογή για άρση των περιορισμών.
stiros13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Android 13 εχει ωραια σε ευχαριστω πολυ λύθηκε το θεματακι
Brainmorf Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Ενημερώθηκε σήμερα στην έκδοση 4.2.0 του Harmony OS. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2024 από Brainmorf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα