TheoxD Δημοσ. 24 Μαρτίου Share Δημοσ. 24 Μαρτίου Στις 26/12/2023 στις 7:30 ΜΜ, EvilEyes είπε Έχω ατομική επιχείρηση από πέρυσι ενώ είμαι και μισθωτός. Οι εισφορές μου από την μισθωτή εργασία μου καλύπτουν πλήρως τις εισφορές της επιχείρησης. καλησπέρα @EvilEyes, θα μπορούσες να μου διευκρινίσεις από την εμπειρία σου αν ο συντελεστής φορολογίας της ατομικής επιχείρησης ορίζεται από το άθροισμα των κερδών της με την μισθωτή εργασία; πρόκειται να ξεκινήσω κι εγώ αντίστοιχα και οι απόψεις που εχω ακούσει και διαβάσει διίστανται. Αν στη μισθωτή μου είμαι ήδη στη κλίμακα φορολογίας 28% και πρόκειται να βγάλω 10.000€ κέρδος (εσοδα-εξοδα) από την ατομική επιχείρηση, θα φορολογηθούν με 9% ή 28% και πιθανώς να κάποιο μέρος αυτών με 36%; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VirusX2gr Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Διευκρινίζεται κάπου από ποιες ασφαλιστικές κρατήσεις της μισθωτής εργασίας γίνεται ο υπολογισμός; Από τις συνολικές κρατήσεις δηλαδή μισθωτού + εργοδότη ή μόνο από το ποσό συμμετοχής του μισθωτού? Ίσως χαζή ερώτηση αλλά Ελλάδα.. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από VirusX2gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα