Vault13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Επεσε στα χερια μου ενας HP https://icecat.biz/p/hp/xp033ea-abd-kit1/essential-pcs-workstations-500b+mt-7918590.html motherboard : FOXCONN 2A8C 500b MT. Αγορασα RAM, SSD και εχω C2Q 9400. Αρα τα εχω ολα. Απο GPU εχει πανω την GMA 4500. Πολλες απαιτησεις δεν εχω σε εξοχικο θα παει, απλα εχω 2 monitor. Αυτο εχει μονο μια VGA εξοδο χωρις DVI HDMI. Μου εχει περισεψει μια παλια NVIDIA 20ετιας. NVIDIA GEFORCE GT 620. Αν την βαλω πανω θα μου ριξει τα γραφικα; Μπορει μονο να οδηγησει την εξοδο γραφικών; επισης οι υποδοχες; Ειτε ειναι AGP ειτε PCIE μου κανει; Να δω τι ειναι απο το device manger δεν γινεται; Μην την ξυλωνω αδικα, να χαριστεί ολοκληρο το nvidia pc και να μεινει το HP ως εχει… Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από Vault13
nickol-us Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Τι χρήματα δαπάνησες και ποιά θα είναι η χρήση του μηχανήματος; Ως γενική παρατήρηση, θα έλεγα οτι αυτά τα μηχανήματα πρακτικά έφτασαν στο τέλος της ζωής τους, μάλλον ασχολείσαι χωρίς λόγο ή απλά για το χόμπι. Στο δια ταύτα, η κάρτα κατά 99% είναι πιο δυνατή από τα ενσωματωμένα της μητρικής. Η μνήμη επίσης που θα σου γλιτώσει από το σύστημα θα είναι σημαντική. H κάρτα και η μητρική, εαν δεν έχω κάνει κάποιο σημαντικό λάθος στις αναζητήσεις, είναι και οι δύο pcie οπότε και θα συνεργαστούν κατά πάσα πιθανότητα χωρίς πρόβλημα. 3
Chris2756 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Συμφωνω σε αυτα που λεει ο nickol-us, αλλα και διαφωνω στο οτι αυτα τα μηχανηματα εφτασαν στο τελος τους. Μπορει ακομα να ειναι ενεργα για καποιες χρισεις. Εχω ενα PC με c2q 9400 και μνημη 8gb/ddr3/1333. Εβαλα εναν sata ssd 120gb για το λειτουργικο, καποιους παλαιους hdd και ενα usb docking station. Λοιπον μια χαρα κατεβαστηρι ειναι, αποθηκουλα και μεταφορες μεταξυ δισκων και στικ μνημης, χωρις να απασχολω το κυριο PC μου. Βεβαια, επιδη εχω και το αρκολυκι με τα παλαια μηχανακια, (ειμαι ενας μοντερνος retropouranger) του εβαλα και μια gtx 750 ti και παιζω κανα παλιοτερο παιχνιδακι που και που, ετσι για να θυμαμαι τα νιατα μου. 3dfx voodoo και τα μυαλα στο μουλτι! 1
Vault13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Nαι μωρε, δεν αξιζει. Για να μην δωσω 120€ και να αναβαθμισω ενα i5 3-4 γενιας, ειπα να κανω χρεπολατρεια μαλλον δεν με καλυπτει, κυριως στα video calls. Θα δουμε κανα 60€ πρεπει να δωσα . Cpu 6€ ssd 25€ ram 20€ καλωδιο sata 2 + thermal paste 7-8€ πρεπει να δω την αποδειξη 5 ώρες πριν, nickol-us είπε θα έλεγα οτι αυτά τα μηχανήματα πρακτικά έφτασαν στο τέλος της ζωής τους, μάλλον ασχολείσαι χωρίς λόγο ή απλά για το χόμπι. O ssd δεν φτανει καν sata 2 λογω hp. Κατι κοντα σε sata 2 γυρω στα 200mb/sec Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από Vault13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα