Haldol Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, kavadias said: Ο ένας στα περίπου 4 χρόνια με γατιά και μετακόμιση μια χαρά δείχνει να κρατάει. Τα δικά μου έκαναν τον καναπέ κάμπριο μέσα σε 1 χρόνο απ' όταν τα πήρα. Ο ένας γατής έχει πλέον ηρεμήσει, αλλά η άλλη αγαπάει πολύ πιο πολύ τον καναπέ απ' ότι τ' ονυχοδρόμιο. Ευτυχώς ήταν ΙΚΕΑ των 600€.
xp-user Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Στις 25/12/2023 στις 11:06 ΜΜ, andreaspA είπε 1799€ καναπε απο ΙΚΕΑ δεν θα επαιρνα. Απο εδω τον πηρα τον δικο μου. https://www.agepiplo.gr/ Μασιφ δρυς γραπτά. Οχι δαδι για το τζακι και 1799€ Φιλε μου σαν μαστορας με μαγαζι 40 χρονια ....μασιφ δρυς ....ουτε απο τον Βαραγκη δεν παιρνεις😁Και για να σε ιντριγκαρω....Αλλο το ΔΡΥΣ....Και αλλο η ΚΑΣΤΑΝΙΑ...😁 Λόγω των ημερών σε όποιον ενδιαφέρετε να πάρει πληροφορίες τζάμπα και να μην πετάξει τα λεφτά του θα κάνω τον Αη-Βασιλη😀Και για να μην πουν κάποιοι οτι κάνω τζαμπα διαφημιση μόνο με προσωπικό μήνυμα όποιος ενδιαφέρετε 4
panosena Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ε κι αν το πουν, τι έγινε; Τόσα μαγαζιά έχουν αναφερθεί σε αυτό το νήμα... Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από panosena
a_f_a Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, xp-user said: Φιλε μου σαν μαστορας με μαγαζι 40 χρονια ....μασιφ δρυς ....ουτε απο τον Βαραγκη δεν παιρνεις😁Και για να σε ιντριγκαρω....Αλλο το ΔΡΥΣ....Και αλλο η ΚΑΣΤΑΝΙΑ...😁 Οντως! Βλέπεις τις φωτό και κανουν μπαμ οτι ειναι μασιφ καπλαμάς, ενω οι πιο πολλοί ειναι εντελώς καλυμένοι με υφασμα. Αλλά ναι, ειναι μασίφ ξύλο δρυός για 1000κατι χιλιάρικα. Αστέια πράγματα. Ειπαμε, ΙΚΕΑ το πιο φτηνό ή σε τίποτα Σκανδιναβικούς, Ιταλικούς των 5000+++++ Το ίδιο με τα ρολόγια, ή Casio κάτω των 100ε ή πάμε απο 5.000+ . Οτι μεταξύ ειναι απλά η μεγαλύτερη απάτη.
panosena Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, a_f_a είπε μασιφ καπλαμάς Τι είν' ο "μασίφ καπλαμάς"; Υπάρχει και μη μασίφ καπλαμάς; 20 λεπτά πριν, a_f_a είπε μασίφ ξύλο δρυός για 1000κατι χιλιάρικα Πόσα ειν' αυτά; Σε λεφτά;
andreaspA Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, xp-user είπε Φιλε μου σαν μαστορας με μαγαζι 40 χρονια ....μασιφ δρυς ....ουτε απο τον Βαραγκη δεν παιρνεις😁Και για να σε ιντριγκαρω....Αλλο το ΔΡΥΣ....Και αλλο η ΚΑΣΤΑΝΙΑ...😁 Για μασιφ δρυς το πηρα (ειναι εμφανης ο σκελετος) , και φιλος μαραγκος 30 χρονια που τον ειδε, μου ειπε οτι ειναι. Τωρα ... παραπερα τι να σου πω και εγω? Μου το εχει δωσει και γραπτα οτι ειναι μασιφ δρυς στην 10ετη εγγυηση.
xp-user Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, a_f_a είπε Οντως! Βλέπεις τις φωτό και κανουν μπαμ οτι ειναι μασιφ καπλαμάς, ενω οι πιο πολλοί ειναι εντελώς καλυμένοι με υφασμα. Αλλά ναι, ειναι μασίφ ξύλο δρυός για 1000κατι χιλιάρικα. Αστέια πράγματα. Ειπαμε, ΙΚΕΑ το πιο φτηνό ή σε τίποτα Σκανδιναβικούς, Ιταλικούς των 5000+++++ Το ίδιο με τα ρολόγια, ή Casio κάτω των 100ε ή πάμε απο 5.000+ . Οτι μεταξύ ειναι απλά η μεγαλύτερη απάτη. Φιλε μου το ΙΚΕΑ και το Γιουσκ ειναι ΤΙΜΙΑ.....Οτι πληρωνεις παιρνεις Ακομα και εγω οταν σπουδαζε η κορη μου πηρα καποια πραγματα απο το ΙΚΕΑ Αλλα δεν ειχα απαιτησεις Οταν τελειωσε η κορη τα παρατησα στο σπιτι που εμενε και εφυγα3,5 χρονια μας εβγαλαν😄 1
mechpanos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, JakeKaufman είπε sofa company +1
Narayan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Στις 25/12/2023 στις 9:57 ΜΜ, AeonBeliever είπε Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Το 2020, αφού το είχαμε ψάξει αρκετά, πηγαίνοντας να δοκιμάσουμε τους καναπέδες από κοντά, αγοράσαμε εν τέλει από το eurosofa.gr ο οποίος ήταν γωνιακός μεγάλος. Τότε είχε κοστίσει γύρω στα 850 ευρώ, είχε κατασκευαστεί από την αρχή και μας έχει βγει το συγκεκριμένο μοντέλο, 4 χρόνια μετά, σαν ποιότητα στο καθισιό και στο ξάπλωμα. +1 για Eurosofa, πολύ καλή σχέση ποιότητας / κόστους και όποτε έχει εκπτώσεις δεν είναι εικονικές. Κλείνει τετραετία ο γωνιακός που πήραμε και τα καθίσματα είναι ακόμα σε καλή κατάσταση.
slaughter Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 εγώ είχα πάρει τους Alvros απο IKEA πριν απο 10 χρόνια (1500 ευρώ) . Ενα 3θέσιο και ένα 2θέσιο δερμάτινους. Μετά απο 10 χρόνια έχουν φθαρεί να μαξιλάρια στο κάθισμα αλλά τίποτα άλλο. Φέτος κάναμε full αλλαγή δέρματος κ γέμισμα (ήθελε αλλά δεν ήταν και κακός χωρίς) και είναι σαν καινούργιοι. Αν τους έφερνε πάλι το ΙΚΕΑ θα αγόραζα μαζικά να έχω στοκ Όλα έχουν να κάνουν με την κατασκευή αλλά και με την χρήση που τους κάνεις και πως τα περιποιείσαι. Το καλό με το ΙΚΕΑ είναι οτι το βλέπεις και το παίρνεις επιτόπου κ δεν περιμένεις πότε και αν θα σου το φέρουν οι άλλοι. Για εμένα αξίζει τα λεφτά του 2
haris_216 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, slaughter είπε εγώ είχα πάρει τους Alvros απο IKEA πριν απο 10 χρόνια (1500 ευρώ) . Ενα 3θέσιο και ένα 2θέσιο δερμάτινους. Μετά απο 10 χρόνια έχουν φθαρεί να μαξιλάρια στο κάθισμα αλλά τίποτα άλλο. Φέτος κάναμε full αλλαγή δέρματος κ γέμισμα (ήθελε αλλά δεν ήταν και κακός χωρίς) και είναι σαν καινούργιοι. Αν τους έφερνε πάλι το ΙΚΕΑ θα αγόραζα μαζικά να έχω στοκ Όλα έχουν να κάνουν με την κατασκευή αλλά και με την χρήση που τους κάνεις και πως τα περιποιείσαι. Το καλό με το ΙΚΕΑ είναι οτι το βλέπεις και το παίρνεις επιτόπου κ δεν περιμένεις πότε και αν θα σου το φέρουν οι άλλοι. Για εμένα αξίζει τα λεφτά του Θα συμφωνήσω. Και όχι μόνο για τους καναπέδες. Το θεωρώ απόλυτα τίμιο για αυτό που είναι, το οποίο και δεν κρύβει (δεν παριστάνει ότι είναι κάτι άλλο). Μάλιστα με δεδομένο ότι όλα έχουν ένα βαθμό, μικρό ή μεγάλο, συναρμολόγησης, βλέπεις καθαρά τι είναι αυτό που πήρες. Οπότε, αν σε καλύπτει η αισθητική του, είναι μια χαρά vfm λύση (αν και τελευταία έχει "τσιμπήσει" σε τιμές) 2
villasg Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Βρειτε Ελληνες μικρους κατασκευαστες , καποτε εκει κοντα στο 1990 , πηρα σαλονι . Απο φιλο που η μανα του ειχε εμπορια επιπλων στην Νικαια . Κατασκευαστης Ελληνας ( ο πατερας την Μενεγακη εαν θυμαμαι καλα ) . Εγω παντα στα κιλα επαιζα πανω απο 110 ( ειχα φτασει και 160) . Λοιπον μεχρι σημερα το σαλονι υπαρχει ακομα αθηνα στο πατρικο και τα ξυλα του δεν εχουν κανει ΚΙΧ ( τριξιματα κουνηματα κλπ ) 1 1
imr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 3 hours ago, xp-user said: Φιλε μου το ΙΚΕΑ και το Γιουσκ ειναι ΤΙΜΙΑ.....Οτι πληρωνεις παιρνεις Ακομα και εγω οταν σπουδαζε η κορη μου πηρα καποια πραγματα απο το ΙΚΕΑ Αλλα δεν ειχα απαιτησεις Οταν τελειωσε η κορη τα παρατησα στο σπιτι που εμενε και εφυγα3,5 χρονια μας εβγαλαν😄 Ετσι ακριβως, δεν ειναι κακο να εχουν ημερομηνια ληξης τα επιπλα. Εγω πχ αγορασα φτηνο καναπε που στα 5 χρονια και με ενα παιδι αντεχει ακομα, καποια στιγμη θα φυγει χωρις σκεψη και εχει βγαλει τα λεφτα του. Προτιμω να παρω 3 καναπεδες ικεα στην 20ετια απο εναν ακριβο και να τον εχω με καλυματα μην παθει κατι 3
armagedwnn Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Επειδή αναφέρεται πολύ το ΙΚΕΑ, η δική μου η γνώμη είναι ότι ήταν τίμιο το ΙΚΕΑ δεν είναι πια. Υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα εκεί έξω ανάλογα πόσο θες να το ψάξεις. Πάρε σαν απλό παράδειγμα αυτό το σκαμπό, και προσπάθησε να αλλάξεις το χρώμα από ανοιχτό γκρι σε σκούρι γκρι και δες την τιμή. https://www.ikea.gr/proioda/kanapedes-poluthrones/upopodia-pouf/ufasmatina-upopodia-kai-pouf/kivik-ypopodio-me-apothikeytiko-xwro/99440496/ Υπάρχει τεράστια κοροϊδία και στα ΙΚΕΑ, το συγκερκιμένο που βλέπεις επειδή έχω ένα KIVIK το έψαχνα από πέρυσι και μάντεψε το ανοιχτό γκρι που ήταν το μοναδικό σαν κάλυμα νορμαλ η τιμή ήταν σε έλλειψη 8 ολόκληρους μήνες. ΤΥΧΑΙΟ. Πρόσφατα έψαχνα κρεβάτι και κατέληξα εδώ είναι βιοτεχνία επίπλων. Τουλάχιστον στο κρεβάτι έμεινα ευχαριστημένος και σε πολύ καλή τιμή. Στον ίδιο δρόμο έχει άλλα δύο μαγαζιά πιο άκριβα που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια άλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία.
panosena Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Επειδή αναφέρεται πολύ το ΙΚΕΑ, η δική μου η γνώμη είναι ότι ήταν τίμιο το ΙΚΕΑ δεν είναι πια. Υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα εκεί έξω ανάλογα πόσο θες να το ψάξεις. +oo Πλέον τα έπιπλα που πουλάει είναι ακριβά γι αυτό που προσφέρουν. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2023 από panosena 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα