spooker Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, andreaspA said: 1799€ καναπε απο ΙΚΕΑ δεν θα επαιρνα. Απο εδω τον πηρα τον δικο μου. https://www.agepiplo.gr/ Μασιφ δρυς γραπτά. Οχι δαδι για το τζακι και 1799€ μη λες ότι θέλεις χωρίς να γνωρίζεις. Ο συγκεκριμένος καναπές ειναι 4 θέσιος (στην πράξη 5θέσιος με σεζλόνγκ ) και είναι μασίφ ξύλο και κόντρα πλακέ. βρες μου εσύ αντίστοιχο καναπέ full leather στα ίδια χρήματα να συγκρίνουμε. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2023 από spooker 1
andreaspA Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, spooker είπε μασίφ ξύλο Το μασιφ ξυλο, λευκη ξυλεια (πευκο και έλατο δηλαδη) εχει λιγοτερο απο τα μισα λεφτα απο το Δρυς. Η λευκη ξυλεια ειναι το στανταρ στην αγορα ακομα και σε Bo Concept.
panosena Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ με το sofa.gr, πολύ καλή ποιότητα σε πολύ καλές τιμές. Από 'κει θα έπαιρνα αν στο παρά πέντε δεν 'σκόνταφτα' σε αυτό στην Αγ. Παρασκευή και πήρα από εκεί ακόμα καλύτερο! (είναι κατασκευαστής) Παρόλο που οι κριτικές στο google maps είναι χάλια! (αυτό το είδα μετά χααχα) Άρα είναι και θέμα τύχης. Με λίγα λόγια πήγαινε σε 10 μαγαζιά και εργοστάσια να δεις τιμές - ποιότητα, κάτσε πάνω τους, δοκίμασέ τους , βγάλε φωτό, σημείωσε ότι σ' ενδιαφέρει και μετά αποφάσισε. Εννοείται ότι οι πωλητές πάντα θα προσπαθούν να σε πιέσουν με φράσεις του τύπου "να μου απαντήσετε μέχρι μεθαύριο γιατί θα τα δώσω ή θα αυξηθούν οι τιμές". Μην ψαρώνεις, αυτά που έχεις εσύ (τα €€) τα χρειάζονται πολύ περισσότερο απ' ότι εσύ τον καναπέ. Επίσης μην χάσεις χρόνο κοιτώντας σε ΙΚΕΑ & Εντός. Κακής ποιότητας προϊόντα που τα πουλάνε πιο πολύ απ' όσο αξίζουν. Δεν είναι φτηνά, είναι φτηνιάρικα. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από panosena
salpnik Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Από προσωπική μου εμπειρία με το κατάστημα sofactory που είναι πάνω στην Λεωφόρο Καραμανλή-Αχαρνές, μείνε μακριά του.
JakeKaufman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 On 25/12/2023 at 21:08, Nabuko said: Μην σκας. Πήγαινε στο entos και πάρε έναν Όχι, δεν συμφωνώ. πολύ κακή εμπειρία είχα και εγώ από τη συγκεκριμένη αλυσίδα. sofa company που δοκιμασα μετα ειμαι πολυ ευχαριστημενος
Nabuko Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Όχι, δεν συμφωνώ. πολύ κακή εμπειρία είχα και εγώ από τη συγκεκριμένη αλυσίδα. Ok
haris_216 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Η σύγχρονη/μοντέρνα αισθητική προάγει του καναπέδες που είναι ολόκληροι καλυμμένοι. Πάνω, κάτω και πλαγίως, με δέρμα ή ύφασμα, αφήνουν μόνο τα πόδια να φαίνονται (στους παλαιότερους και πιο "κλασσικούς" είχες τουλάχιστον μία κάποια εικόνα ξύλου πχ στα μπράτσα) Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι περισσότεροι θα φρικάρουν αν βγάλουν το ύφασμα από κάτω και δουν τι ακριβώς είναι ο καναπές τους. Άσχετα αν πλήρωσαν 500 ή 2500€ τις περισσότερες φορές θα δουν ξύλα που θα έπρεπε να πάνε στο τζάκι ή προσομοιάζουν αρκετά παλετόξυλα. Το ίδιο αφορά και την δουλειά που γίνεται εκεί, κοψίματα ή εφαρμογές, ειδικά αφού δεν είναι κάτι ορατό. Και ομοίως και τα γεμίσματα, που δεν φαίνονται, μπορεί να είναι από κάτι αξιοπρεπές μέχρι πατσαβούρια και "καμμένα" από τον καιρό αφρολέξ. Δεν ξέρω τι γίνεται στις "υψηλές" κατηγορίες (δεν με αφορούν) αλλά "χαμηλά" τα πράγματα είναι αρκετά ίδια ως προς τι "υποδομές" (σκελετό) και "παίζουν" με τα διαφορετικά υφάσματα. Αυτό που φαίνεται δηλαδή. Συνεπώς για μένα οι επιλογές είναι δύο. Τα δύο άκρα. Είτε πανάκριβο, από αξιόπιστο κατασκευαστή, το οποίο θα κρατήσουμε μέχρι το παιδί "να πάει φανταρός" (όπως στο παρελθόν) είτε κάτι αρκετά οικονομικό το οποίο θα μας δώσει τη δυνατότητα αλλαγής/ανανέωσης πιο τακτικά και δεν θα κλαίμε πολύ αν σε κάποιο πάρτυ κάνει..."κρακ" Τα ενδιάμεσα, κάποιες χιλιάδες αλλά όχι πολλές, νομίζω ότι είναι μία μέση λύση η οποία για το συγκεκριμένο θέμα δεν αποτελεί την καλύτερη επιλογή. 2
panosena Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) haris_216 φυσικά και δεν ισχύουν αυτά που γράφεις για τα καλά μαγαζιά. Και φυσικά δεν χρειάζεται να είναι πανάκριβο. Πήγαινε σε ένα καλό μαγαζί όπως το sofa.gr και θα δεις πως θα σου κάνουν πλήρη επίδειξη των υλικών αλλά και του τρόπου κατασκευής. Αν σου βάλουν...πατσαβούρια για γεμίσματα το καταλαβαίνεις αμέσως. Ούτε καν τα φτηνιάρικα (ΙΚΕΑ, Εντός) δεν έχουν 'πατσαβούρια', έχουν απλά φτηνά αφρολέξ. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από panosena 1
kavadias Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 https://www.factorysofa.gr/ έχω πάρει 2 καναπέδες από κει γωνιακούς στα ~ 600-800€ πολύ ευχαριστημένος, σκληρά μαξιλάρια (τα επιλέγεις προαιρετικά χωρίς έξτρα χρέωση, για εμένα πολύ σημαντικό) , καλές ποιότητες και λογικές τιμές. Ο ένας στα περίπου 4 χρόνια με γατιά και μετακόμιση μια χαρά δείχνει να κρατάει.
haris_216 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, panosena είπε haris_216 φυσικά και δεν ισχύουν αυτά που γράφεις για τα καλά μαγαζιά. Και φυσικά δεν χρειάζεται να είναι πανάκριβο. Πήγαινε σε ένα καλό μαγαζί όπως το sofa.gr και θα δεις πως θα σου κάνουν πλήρη επίδειξη των υλικών αλλά και του τρόπου κατασκευής. Αν σου βάλουν...πατσαβούρια για γεμίσματα το καταλαβαίνεις αμέσως. Ούτε καν τα φτηνιάρικα (ΙΚΕΑ, Εντός) δεν έχουν 'πατσαβούρια', έχουν απλά φτηνά αφρολέξ. Μην κολλάς στη λέξη "πατσαβούρια" καθώς μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Και πολλές φορές μπορεί να είναι και θεμιτό (πχ πολλά μονωτικά στα αυτοκίνητα είναι ακριβώς αυτό. Συμπιεσμένα πατσαβούρια) Επίσης θα πρόσεξες ότι διαχώρισα τα "καλά/ακριβά" μαγαζιά γιατί δεν με ενδιαφέρουν και κατά συνέπεια δεν έχω ψαχτεί με αυτά και δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι. Για τα υπόλοιπα (εκεί που έχουν καναπέδες των 2-3000 δεν τα κατατάσσω στα "καλά μαγαζιά) επέτρεψέ μου να έχω άποψη. Τόσο προσωπική όσο και από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον. Ξέρεις, δεν χρειάζεται να είναι κακό το αφρολέξ για να καταρρεύσει η "γέμιση". Αρκεί η κακή κατασκευή για υποχωρήσει το ξύλινο τοίχωμα και να "αδειάσει" το έπιπλο. Έχω πρόσφατη περίπτωση σε πολυθρόνες γνωστής εταιρίας (ίδιο σκεπτικό κατασκευαστικά με τον δικό τους καναπέ, αφού άνοιξα από κάτω τα υφάσματα, το οποίο σημειωτέον είχε σχεδόν διαλυθεί) όπου σιγά-σιγά υποχώρησε η "γέμιση" σε όλα τα...μπράτσα. Στα μπράτσα, όπου απλά ακουμπάς το χέρι σου!!! Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από haris_216
panosena Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλά οκ. Και τα αυτοκίνητα κάτω των 100 χιλιάδων δεν είναι "καλά αυτοκίνητα". Δεν πιστεύω να 'χεις κάνα του...πεταματού; 38 λεπτά πριν, haris_216 είπε Μην κολλάς στη λέξη "πατσαβούρια" καθώς μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Και πολλές φορές μπορεί να είναι και θεμιτό (πχ πολλά μονωτικά στα αυτοκίνητα είναι ακριβώς αυτό. Συμπιεσμένα πατσαβούρια) Τι σχέση έχουν τα...μονωτικά; Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από panosena
haris_216 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, panosena είπε Καλά οκ. Και τα αυτοκίνητα κάτω των 100 χιλιάδων δεν είναι "καλά αυτοκίνητα". Δεν πιστεύω να 'χεις κάνα του...πεταματού; Τι σχέση έχουν τα...μονωτικά; Στο ίδιο post που με ρωτάς "τι σχέση έχουν τα μονωτικά" (προφανώς το θεωρείς άσχετο) επιχειρηματολογείς (λέμε τώρα) με...αυτοκίνητα
villasg Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Βρες ενα κατασκευαστη να σου κανει σωστη δουλεια και στα μετρα σου , εγω αυτο εκανα εδω ευβοια ( στην Χαλκιδα ειναι ο Παναγιωτης με την βιοτεχνια "Σαλόνια Ιδιόχειρον" . Βλεπεις απο την αρχη σκελετο , αφρολεξ , υφασματα κλπ .... αξιζει απο το να παρεις σαπια τουρκικα επιπλα 1
andreaspA Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, villasg είπε Βρες ενα κατασκευαστη να σου κανει σωστη δουλεια και στα μετρα σου , εγω αυτο εκανα εδω ευβοια ( στην Χαλκιδα ειναι ο Παναγιωτης με την βιοτεχνια "Σαλόνια Ιδιόχειρον" . Βλεπεις απο την αρχη σκελετο , αφρολεξ , υφασματα κλπ .... αξιζει απο το να παρεις σαπια τουρκικα επιπλα Συμφωνω απολυτα. ή σε κατασκευαστη επίπλων ή σε site για φθηνα κινεζικα που θα τα πληρωσεις στην αντιστοιχη τιμη. Θέλεις φθηνους καναπεδες? epipla24.gr Μπορεις να τα δεις και ολα live Στην εκθεση του Ζυμαριδη στην Ιερα Οδο. Και ειναι και πολυ ειλικρινης. Αν του πεις την χρηση, θα σου πει αν κανει ή οχι κιολας. Μπηκα στα Bo Concept στην Κηφισιας , ειδα καναπε 7500€ και δεν ντραπηκε να μου πει οτι ειναι νοβοπαν και λευκη ξηλεία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα