Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους !!!

εχετε να προτείνετε κατάστημα για ποιοτικό καναπέ ; 
σε έρευνα αγοράς που έκανα κατάλαβα πως παίζει πολύ απάτη στους καναπέδες . Γνωστή αλυσίδα π.χ. F……… , το ένα κατάστημα στην Αθήνα έδινε τον ίδιο καναπέ με το ίδιο ύφασμα 1000€ πιο ακριβά από το άλλο κατάστημα τους .. και με έβαλε σε σκέψεις .

θέλω προτάσεις καταστηματοσ για ποιοτικό καναπέ ιταλικό ή και ελληνική κατασκευή , αλλά χωρίς εκμετάλλευση 

Δημοσ.

Πιασε τα εργοστασια οπως ανεβαινεις προς Παρνηθα. Μην ασχοληθεις με αλυσιδες. Ολοι τουρκικους και κινεζικους καναπεδες των 100$ πουλανε, και τους δινουν χρυσους.

• Like 2
Δημοσ.

Έχουν και τις εκθέσεις εκεί ;

Έχουν και  site που μπορεί κανείς να πληροφορηθεί ;

Δηλ για να πάρεις ένα καναπέ σήμερα ποιοτικό για τι κόστη μιλάμε ; Γιατί αποσο έψαξα εγώ οι τιμες είναι 3500-4500 σε ελληνικούς . 6-7000 ιταλικοι .

εχει ξεφύγει τόσο το πράγμα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, manosbr είπε

Δηλ για να πάρεις ένα καναπέ σήμερα ποιοτικό για τι κόστη μιλάμε ; Γιατί αποσο έψαξα εγώ οι τιμες είναι 3500-4500 σε ελληνικούς . 6-7000 ιταλικοι .

καναπες ειναι και ο διθεσιος, καναπες ειναι και ο γωνια 8θεσιος. ποιοτητα τι σημαινει? ξυλο, υφασμα, μηχανισμοι, στυλ, φιρμα κτλ εχουν προφανως επιδραση στην τιμη του προιοντος. υπαρχει πολυ καλος καναπες με 1000 ευρω και υπαρχει και πολυ κακος καναπες με 1000ευρω. 

Επεξ/σία από basilis_k6
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, manosbr είπε

Δηλ για να πάρεις ένα καναπέ σήμερα ποιοτικό για τι κόστη μιλάμε ;

Μην σκας. Πήγαινε στο entos και πάρε έναν

Δημοσ.
1 hour ago, manosbr said:

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους !!!

εχετε να προτείνετε κατάστημα για ποιοτικό καναπέ ; 
σε έρευνα αγοράς που έκανα κατάλαβα πως παίζει πολύ απάτη στους καναπέδες . Γνωστή αλυσίδα π.χ. F……… , το ένα κατάστημα στην Αθήνα έδινε τον ίδιο καναπέ με το ίδιο ύφασμα 1000€ πιο ακριβά από το άλλο κατάστημα τους .. και με έβαλε σε σκέψεις .

θέλω προτάσεις καταστηματοσ για ποιοτικό καναπέ ιταλικό ή και ελληνική κατασκευή , αλλά χωρίς εκμετάλλευση 

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. 

Το 2020, αφού το είχαμε ψάξει αρκετά, πηγαίνοντας να δοκιμάσουμε τους καναπέδες από κοντά, αγοράσαμε εν τέλει από το eurosofa.gr ο οποίος ήταν γωνιακός μεγάλος. Τότε είχε κοστίσει γύρω στα 850 ευρώ, είχε κατασκευαστεί από την αρχή και μας έχει βγει το συγκεκριμένο μοντέλο, 4 χρόνια μετά, σαν ποιότητα στο καθισιό και στο ξάπλωμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

καναπες ειναι και ο διθεσιος, καναπες ειναι και ο γωνια 8θεσιος. ποιοτητα τι σημαινει? ξυλο, υφασμα, μηχανισμοι, στυλ, φιρμα κτλ εχουν προφανως επιδραση στην τιμη του προιοντος. υπαρχει πολυ καλος καναπες με 1000 ευρω και υπαρχει και πολυ κακος καναπες με 1000ευρω. 

Καναπές 4 μ .

καλη ποιότητα . Δεν ξέρω ποια υλικά αντιστοιχούν στη καλή ποιότητα . Κάτι ενδιάμεσο μεταξύ ΙΚΕΑ και ιταλικές μάρκες (τύπου BnB) που κοστίζουν 10.000

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manosbr είπε

2000€ εδωσα για μασιφ δρυς , γωνιακο, απο Παρνηθα. Το πρωτο εργοστασιο. Οπως ανεβαινεις στο S που εχει στην γουβα, πριν πιασει την ανηφορα. Στο δεξι σου χέρι.

Με τα μαξιλαρια δεν τρελαινομαι, αλλα ο σκελετος ειναι κορυφη!

58 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Μην σκας. Πήγαινε στο entos και πάρε έναν

Μεγαλυτερα σκουπιδια δεν παιζει να υπαρχουν. Το 2010 πηρα εναν εκθεσιακο. Αν δεν τον ειχα παρει 400€, απο τα 1200€ που ειχε, μετά το 50% που κανονικα ειχε 2400€, θα τους ειχα παει δικαστικα. 
Απο μεσα δεν ειχε ιμαντες. Ειχε ρεταλια υφασμα σταυρωτα. Την πρωτη εβδομαδα του καρφωναμε σανιδες απο κρεββατι απο την μεσα μερια.
Επισης του εχω πανω απο τις σανιδες, κατι παλια σεντονια της μανας μου για να μαλακωσει γιατι πηρε τις σανιδες.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Μεγαλυτερα σκουπιδια δεν παιζει να υπαρχουν.

Όπως πάντα υπερβολικός. Έχω καναπέ τους από το 2010 και είναι όπως τον πηρα. 

Δημοσ.

Εγώ πήρα καναπέ από εντός , πολύ basic κατασκευή . Μετά τα 5-7 χρόνια έχει λακουβιασει και έχει κάτσει πολύ . 
επισης θυμάμαι από το πρώτο καιρό , όταν είχε κάτσει ένας φίλος απότομα , στο ένα του κάθισμα έκανε θόρυβο έντονο σπασίματος , σαν να ράγισε το ξύλο της βάσης του 

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Όπως πάντα υπερβολικός. Έχω καναπέ τους από το 2010 και είναι όπως τον πηρα. 

Δεν ξερω τι εχεις, ξερω τι ψωνισα. Σκουπιδι! ρεταλια αντι για ιμαντες, νοβοπαν και κατι σανιδια απλαναριστα που τα βρηκαν στα σκουπίδια. Οι σανιδες που του καρφωσα εχουν 2πλασιο κοστος απο ολο τον καναπε.

Δημοσ.

δες ΙΚΕΑ kivik full δέρμα. Τον έχω πλέον πάνω από 6 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα. Το δέρμα είναι χοντρό και δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Το ξέρω , το όνομα IKEA τρομάζει λίγο από θέμα ποιότητας αλλά πραγματικά είναι ανθεκτικός και στιβαρός.

https://www.ikea.gr/proioda/kanapedes-poluthrones/trithesioi-kanapedes/kivik-trithesios-kanapes/00519525
https://www.ikea.gr/proioda/kanapedes-poluthrones/goniakoi-kanapedes/kivik-4-thesios-kanapes-me-sezlongk/39443191

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, manosbr είπε

Εγώ πήρα καναπέ από εντός , πολύ basic κατασκευή . Μετά τα 5-7 χρόνια έχει λακουβιασει και έχει κάτσει πολύ . 
επισης θυμάμαι από το πρώτο καιρό , όταν είχε κάτσει ένας φίλος απότομα , στο ένα του κάθισμα έκανε θόρυβο έντονο σπασίματος , σαν να ράγισε το ξύλο της βάσης του 

ποιο ξυλο? ξεκαρφωσε τα συραπτικα απο κατω , να δεις τι εχει μεσα και θα φριξεις!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, andreaspA είπε

Δεν ξερω τι εχεις, ξερω τι ψωνισα. Σκουπιδι! ρεταλια αντι για ιμαντες, νοβοπαν και κατι σανιδια απλαναριστα που τα βρηκαν στα σκουπίδια. Οι σανιδες που του καρφωσα εχουν 2πλασιο κοστος απο ολο τον καναπε.

ok

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spooker είπε

δες ΙΚΕΑ kivik full δέρμα. Τον έχω πλέον πάνω από 6 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα. Το δέρμα είναι χοντρό και δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Το ξέρω , το όνομα IKEA τρομάζει λίγο από θέμα ποιότητας αλλά πραγματικά είναι ανθεκτικός και στιβαρός.

https://www.ikea.gr/proioda/kanapedes-poluthrones/trithesioi-kanapedes/kivik-trithesios-kanapes/00519525
https://www.ikea.gr/proioda/kanapedes-poluthrones/goniakoi-kanapedes/kivik-4-thesios-kanapes-me-sezlongk/39443191

1799€ καναπε απο ΙΚΕΑ δεν θα επαιρνα. 
Απο εδω τον πηρα τον δικο μου.

https://www.agepiplo.gr/

Μασιφ δρυς γραπτά. Οχι δαδι για το τζακι και 1799€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...