drh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, fearless είπε Warlord - Lost and Lonely Days το συνεχίζεις βλέπω! είχα κάνει ταξίδι για να γράψω σε κασέτα αυτόν τον δίσκο όταν βρήκα έναν φίλο που είχε το βινύλιο! λίγα χρόνια αργότερα ήταν το πρώτο μου cd ...και πολλά χρόνια αργότερα, νομίζω το πρώτο μου picture disk ήταν το Deliver us, που βέβαια δεν είχει το lost and lonely days....είχε όμως το black mass 1
fearless Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, drh είπε το συνεχίζεις βλέπω! είχα κάνει ταξίδι για να γράψω σε κασέτα αυτόν τον δίσκο όταν βρήκα έναν φίλο που είχε το βινύλιο! Aυτο ειναι κομματαρα δεν γινοταν να μην μπει. καλα οι Warlord γκρουπαρα!!! Μονο που θα πατωσουμε στο παιχνιδι αν ανεβαζουμε τετοια! χαχαχα
drh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 το είχα βάλει σε παλιότερο παιχνίδι το black mass....και πάτωσε....το ίδιο και το alison hell....βέβαια δεν δοκίμασα ακόμα τους Pestilence 😂
fearless Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Θα το πω μιας και μιλαμε ανοιχτα, απο Μanowar 3 τραγουδια μονο ακουω, δεν πολυ πολυ. Θα βαλω το αγαπημενο μου. κομματαρα ομως! Manowar - Blood Of My Enemies Tα αλλα ειναι Bridge of Death και Battle Hymns και ολος τυχαια ολα απο ''B''. 1
drh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, fearless είπε θα πατωσουμε στο παιχνιδι αν ανεβαζουμε τετοια Πάντως πέρασαν τον Περίδη και την Πρωτοψάλτη 😋 1 λεπτό πριν, fearless είπε απο Μanowar 3 τραγουδια μονο ακουω έχουν πλάκα.....και ταιριάζουν πολύ και με τον Βέγγο πιο πάνω 😂 τότε δεν είχαμε πολλά μηδενικά αλλά βάζαμε και αρνητικούς βαθμούς...το alison hell ήταν στο μείο στο σύνολο!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, fearless είπε Θα το πω μιας και μιλαμε ανοιχτα, απο Μanowar 3 τραγουδια μονο ακουω, δεν πολυ πολυ. Θα βαλω το αγαπημενο μου. κομματαρα ομως! Manowar - Blood Of My Enemies Tα αλλα ειναι Bridge of Death και Battle Hymns και ολος τυχαια ολα απο ''B''. Μου αρέσουν οι άτιμοι αλλά αν είναι να ξυσω τον πάτο του καζανντιπι του ελληνικού παιχνιδιού άστο καλύτερα lol
fearless Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, drh είπε έχουν πλάκα.....και ταιριάζουν πολύ και με τον Βέγγο πιο πάνω 😂 Γκρουπαρα ειναι παιζουν πολυ καλα και ο ερικ φωναρα δεν λεω οπως και ο Ντι Μαιο ηταν ηγετης. ομως δεν ηθελα να ακουω. 2 λεπτά πριν, XrysaKakou είπε Μου αρέσουν οι άτιμοι αλλά αν είναι να ξυσω τον πάτο του καζανντιπι του ελληνικού παιχνιδιού άστο καλύτερα lol Αυτο ξαναπεστω, ας κατσουμε λοιπον στα σιγουρα και αν θελει ας ξυσει τον πατο ο drh hahaha!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, drh είπε τότε δεν είχαμε πολλά μηδενικά αλλά βάζαμε και αρνητικούς βαθμούς...το alison hell ήταν στο μείο στο σύνολο!!! Τώρα θα είναι πολλά τα μηδενικά και αν μαζευτούν κι άλλα μέλη,θα γίνουν περισσότερα..
drh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 είναι με ηλικία λήξης γύρω στα 13-14 αλλά τους ακούω ακόμα ευχάριστα, το ίδιο και τα στρουμφάκια και τους mazoo and the zoo 😜 έχουν και ωραία βρακάκια 😂
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, fearless είπε Αυτο ξαναπεστω, ας κατσουμε λοιπον στα σιγουρα και αν θελει ας ξυσει τον πατο ο drh hahaha Μπα δε νομίζω να το ρισκάρει χαχα
drh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, fearless είπε Αυτο ξαναπεστω, ας κατσουμε λοιπον στα σιγουρα και αν θελει ας ξυσει τον πατο ο drh hahaha! trust me 🤣 είχα αυτό για τον πρώτο γύρο....να το αλλάξω;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, drh είπε έχουν και ωραία βρακάκια Πωωω για αυτό και μόνο που έγραψες ετοιμάσου για μεγάλο πόνο.🥹 Καλύτερα και από τους kiss φοράνε τα παιδιααα
fearless Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καποτε θυμαμαι ενα κομματι απο ''Napalm Death'' που κρατουσε 1 δευτερολεπτο με μια φωνη να λεει μονο ''deeeeeeeath'', αν το βρω μπορει να το κανω τραμπα με αυτο που ανεβασα, ισως να ειναι και ο πιο γρηγορος πατος χωρις να κουρασω και τον κοσμο 😂. αν το βρω θα το βαλω, δεν θυμαμαι τιτλο ομως. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2023 από fearless
Προτεινόμενες αναρτήσεις