Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, neo80 είπε

ο Άρχοντας του λαού!! Νότης Σφακιανάκης 

Αγαπάμε 👉Νότη ❤️‍🔥

Καλή αρχή μας, βάλτε τραγούδια στην πλατφόρμα του παιχνιδιού το Σάββατο αρχίζει η ψηφοφορία άντε με τις υγείες μας χαχα🥰

Δημοσ.
3 minutes ago, XrysaKakou said:

Αγαπάμε 👉Νότη ❤️‍🔥

Καλή αρχή μας, βάλτε τραγούδια στην πλατφόρμα του παιχνιδιού το Σάββατο αρχίζει η ψηφοφορία άντε με τις υγείες μας χαχα🥰

Σπανίζουν τραγουδιστές σαν τον Νότη και Καζαντζίδη που μιλάνε στην καρδιά του λαού.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, neo80 είπε

Σπανίζουν τραγουδιστές σαν τον Νότη και Καζαντζίδη που μιλάνε στην καρδιά του λαού.

Δεν φαντάζεσαι πόσο συμφωνώ αγαπημένο μου από το Νότη είναι το πισώπλατα μαχαιρωμένος τέλος δίχως τέλος και από Καζαντζίδη το Σαββατόβραδο το μερτικο μου απ'τή χαρά και ο Βοριάς  επικά τραγούδια!

@mic2mic  να ρωτήσω αν υπάρχει link με όλα τα προηγούμενα τραγούδια όλων των παιχνιδιών για να μη βάλουμε τα ίδια; προσωπικά δε με νοιάζει αλλά ίσως θέλουν να ξέρουν τα άλλα μέλη τι έχει μπει κατά καιρούς. Εκτός κι αν υπάρχουν όλα στην πλατφόρμα του παιχνιδιού πατώντας την ένδειξη της νότιας όπως και στο ξενο;

Δημοσ.
20 minutes ago, XrysaKakou said:

@mic2mic  να ρωτήσω αν υπάρχει link με όλα τα προηγούμενα τραγούδια όλων των παιχνιδιών για να μη βάλουμε τα ίδια; προσωπικά δε με νοιάζει αλλά ίσως θέλουν να ξέρουν τα άλλα μέλη τι έχει μπει κατά καιρούς. Εκτός κι αν υπάρχουν όλα στην πλατφόρμα του παιχνιδιού πατώντας την ένδειξη της νότιας όπως και στο ξενο;

Ναι, πατώντας στη νότα πάνω αριστερά φαίνονται όλα τα τραγούδια που έχουν μπει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που έχουν γίνει στο insomnia. Φυσικά δεν απαγορεύεται να ξαναμπούν, αλλά σε κάποιους παίκτες μπορεί να μην αρέσει ότι μπαίνει για δεύτερη φορά το ίδιο τραγούδι και να το μηδενίσουν μόνο και μόνο γι'αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Ναι, πατώντας στη νότα πάνω αριστερά φαίνονται όλα τα τραγούδια που έχουν μπει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που έχουν γίνει στο insomnia. Φυσικά δεν απαγορεύεται να ξαναμπούν, αλλά σε κάποιους παίκτες μπορεί να μην αρέσει ότι μπαίνει για δεύτερη φορά το ίδιο τραγούδι και να το μηδενίσουν μόνο και μόνο γι'αυτό.

Εννοώ  σε όλα τα παιχνίδια όχι μόνο τα δύο τελευταια επίσης θέλει να παίξει και ο @TROIDX

Και κάτι ακόμα αν δηλώσεις κάποιος συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή μπορεί να παίξει;

Επεξ/σία από XrysaKakou
Δημοσ.
4 minutes ago, XrysaKakou said:

Εννοώ  σε όλα τα παιχνίδια όχι μόνο τα δύο τελευταια επίσης θέλει να παίξει και ο @TROIDX

Έστειλα και στον TRO.

Δεν έχει νόημα να βάλουμε και τα προηγούμενα 10 παιχνίδια που έτσι κι αλλιώς έγιναν σε άλλο forum. Άλλωστε από εκείνα τα παιχνίδια μόνο ένα άτομο παίζει σ'αυτό το παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Έστειλα και στον TRO.

Δεν έχει νόημα να βάλουμε και τα προηγούμενα 10 παιχνίδια που έτσι κι αλλιώς έγιναν σε άλλο forum. Άλλωστε από εκείνα τα παιχνίδια μόνο ένα άτομο παίζει σ'αυτό το παιχνίδι.

Επηρεαστηκα από το ξένο παιχνίδι που εκεί  παιζεται στο ίδιο forum χρονιά οπότε όντως δεν έχει νόημα, για να μην πω καλύτερα...

Επεξ/σία από XrysaKakou
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, εχω λαβει το λινκ της προσωπικης μας σελιδας απο τον @mic2mic.

Εχω αποριες/ερωτησεις. 

κατ’ αρχας να πω οτι εχω αποφασισει με το τραγουδι που θα ξεκινησω, οποτε ειμαι ετοιμος και χαλαρος.😗

1. Τις πληροφοριες του τραγουδιου τις βαζω πανω πανω στο Γ01 ετσι;

2. Θα βλεπουμε username απο αυτον που εχει καταχωρησει τραγουδι πριν ψηφισουμε; 

3. Ποτε θα δουμε τα τραγουδια που εχουν μπει στον πρωτο γυρο και ποτε μπορουμε να ψηφισουμε;

Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια, και σε μενα! :rolleyes:

Δημοσ.
6 minutes ago, fearless said:

Παιδια καλησπερα, εχω λαβει το λινκ της προσωπικης μας σελιδας απο τον @mic2mic.

Εχω αποριες/ερωτησεις. 

κατ’ αρχας να πω οτι εχω αποφασισει με το τραγουδι που θα ξεκινησω, οποτε ειμαι ετοιμος και χαλαρος.😗

1. Τις πληροφοριες του τραγουδιου τις βαζω πανω πανω στο Γ01 ετσι;

2. Θα βλεπουμε username απο αυτον που εχει καταχωρησει τραγουδι πριν ψηφισουμε; 

3. Ποτε θα δουμε τα τραγουδια που εχουν μπει στον πρωτο γυρο και ποτε μπορουμε να ψηφισουμε;

Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια, και σε μενα! :rolleyes:

1. Ναι. Αν μετά κάνεις refresh τη σελίδα σου και δεις ότι το όνομά σου έχει γίνει μπλε, σημαίνει ότι έχει καταχωρηθεί σωστά το τραγούδι σου

2. Όχι, δεν ξέρεις ποιός έβαλε το κάθε τραγούδι όταν ψηφίζεις. Αυτό το μαθαίνεις όταν ψηφίσουν όλοι και δημοσιευτούν τα αποτελέσματα

3. Όταν βάλουν όλοι τραγούδι, θα ξεκινήσει ο πρώτος γύρος και θα δεις στη σελίδα μια λίστα με τραγούδια. Από τότε και για μια βδομάδα θα μπορείς να ψηφίσεις (και να αλλάξεις την βαθμολογία σου όσες φορές θέλεις)

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mic2mic είπε

1. Ναι. Αν μετά κάνεις refresh τη σελίδα σου και δεις ότι το όνομά σου έχει γίνει μπλε, σημαίνει ότι έχει καταχωρηθεί σωστά το τραγούδι σου

2. Όχι, δεν ξέρεις ποιός έβαλε το κάθε τραγούδι όταν ψηφίζεις. Αυτό το μαθαίνεις όταν ψηφίσουν όλοι και δημοσιευτούν τα αποτελέσματα

3. Όταν βάλουν όλοι τραγούδι, θα ξεκινήσει ο πρώτος γύρος και θα δεις στη σελίδα μια λίστα με τραγούδια. Από τότε και για μια βδομάδα θα μπορείς να ψηφίσεις (και να αλλάξεις την βαθμολογία σου όσες φορές θέλεις)

Οκ καπως ετσι το φανταζομουν, ευχαριστω.

Δημοσ.

Έβαλα και ο Θεός βοηθός. Όταν δημοσιευτούν και εδώ τα τραγούδια σε κοινή θέα χωρίς να ξέρουμε ποιος έβαλε τι, να μην σχολιάζουμε τα κομμάτια ένα ένα αυτό θα γίνει στο τέλος του κάθε γύρου και να μην προδωσουμε ποιο είναι το δικό μας,γιατί όποιος θέλει να βγει πρώτος μπορει να το μηδενίσει,  το νου σας παιδιά μόνο γενικα σχολια οχι ειδικά .😁

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dreamkey είπε

Πήρα τη μεγάλη απόφαση. Λέω να παίξω.

Είναι μια γενναία απόφαση χαχα κ. Διαχειριστή μας @mic2mic ένας ακόμα @dreamkey πάμε να σπάσουμε κάθε ρεκόρ χαχα ποιο ξένο παιχνίδι εδώ θα γίνει το σώσε ✌️😂😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...