Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 28/12/2023 στις 9:39 ΠΜ, mic2mic είπε

Μόνο εγώ (ως moderator) μπορώ να δω ποιός έστειλε τί, και εκτός του ότι δεν παίζω σ'αυτό το παιχνίδι, είναι γνωστό ότι είμαι πιο αδέκαστος κι από τον Αδέκαστο Μπάρα. Μπορεί να το βεβαιώσει κι η σύζυγος, όταν παίζαμε στο ίδιο παιχνίδι δεν της έλεγα ποιό ήταν το κομμάτι μου αν δεν βαθμολογούσε πρώτα. Είχαμε ανταλλάξει ένα σωρό μηδενικά, αλλά αυτά είναι που δυναμώνουν μια σχέση. 

Ναι, ναι αυτό μπορώ να το βεβαιώσω και εγώ! 😉

Η σχέση κράτησε δυνατή μετά από τόσα μηδενικά εκατέρωθεν και προχώρησε και σε γάμο.Το παιχνίδι έχει καλές συνέπειες, εμπιστευτείτε το! 😄

Και εννοείται ότι ανοίγουν οι μουσικοί ορίζοντες των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με το παιχνίδι! Όταν ο mic2mic λείπει από το σπίτι, η τετράχρονη κόρη μας κι εγώ χορεύουμε στον ρυθμό των Boney M και των Spice Girls! 

• Like 2
Δημοσ.

Μέχρι νωρίς το απόγευμα θα έχω ξεκινήσει το παιχνίδι σε νέο νήμα. Αν οι SEN και TRO δεν έχουν βάλει τραγούδια μέχρι τότε, θα αρχίσουμε χωρίς αυτούς.

• Like 4
Δημοσ.
4 hours ago, MrsPeel said:

Ναι, ναι αυτό μπορώ να το βεβαιώσω και εγώ! 😉

Η σχέση κράτησε δυνατή μετά από τόσα μηδενικά εκατέρωθεν και προχώρησε και σε γάμο.Το παιχνίδι έχει καλές συνέπειες, εμπιστευτείτε το! 😄

Και εννοείται ότι ανοίγουν οι μουσικοί ορίζοντες των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με το παιχνίδι! Όταν ο mic2mic λείπει από το σπίτι, η τετράχρονη κόρη μας κι εγώ χορεύουμε στον ρυθμό των Boney M και των Spice Girls! 

1_VWJVwQFg6NqEIpUaDbhldw.jpg

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, poulinos είπε

1_VWJVwQFg6NqEIpUaDbhldw.jpg

Εννοείται!!! Και αν η αλήθεια σου πέφτει βαριά ξέρεις εσύ... τυρόπιτα με μιλκο θα σε ξελαφρωσει ζουλιαρη 🤣😜😁 και επειδή βλέπω να δακρύζεις πάρε το γνωστό χαρτάκι το απορροφητικό....το παιχνίδι ξεκίνησε πάω για κονεκτινκ χαχαχ ατουταλερρρρρ

Υγ. @MrsPeel συγνώμη για την παρεμβολή αλλά πριν κλείσει ο χρόνος γυρίζω τα χρωστούμενα στο παιδί lol

Επεξ/σία από XrysaKakou
Δημοσ.
9 minutes ago, XrysaKakou said:

Εννοείται!!! Και αν η αλήθεια σου πέφτει βαριά ξέρεις εσύ... τυρόπιτα με μιλκο θα σε ξελαφρωσει ζουλιαρη 🤣😜😁 και επειδή βλέπω να δακρύζεις πάρε το γνωστό χαρτάκι το απορροφητικό....το παιχνίδι ξεκίνησε πάω για κονεκτινκ χαχαχ ατουταλερρρρρ

Υγ. @MrsPeel συγνώμη για την παρεμβολή αλλά πριν κλείσει ο χρόνος γυρίζω τα χρωστούμενα στο παιδί lol

με αγαπη.jumbo

a78febc6cbbec292cc7c6db2629fe7dc_XL.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, poulinos είπε

αγαπη.jumbo

The S(h)ame to you lol εξωσχολικέ χαχα🤥😂

Επεξ/σία από XrysaKakou
Δημοσ.
22 minutes ago, XrysaKakou said:

Ξέχασα να πω ότι αυτό το συγκρότημα που σου άρεσε ούτε εγώ το ήξερα το έμαθα απο τον poulinos τον οποίο και ευχαριστώ δημοσίως. 😁

peace ;)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, neo80 είπε

Ξέχασα να πω ότι αυτό το συγκρότημα που σου άρεσε ούτε εγώ το ήξερα το έμαθα απο τον poulinos τον οποίο και ευχαριστώ δημοσίως. 😁

peace ;)

Άμα θέλει αυτοςςςς όταν θέλει και όπου θέλει..  έτσι και τον πιάσω στον θρόνο του Αρθούρου θα τον στείλω...peace anytime 🥹

Επεξ/σία από XrysaKakou
Δημοσ.
7 minutes ago, neo80 said:

peace ;)

το συγκεκριμενο τα σπαει.υπαρχει και το αλκυονιδες μερες.

4 minutes ago, XrysaKakou said:

Άμα θέλει αυτοςςςς όταν θέλει και όπου θέλει..  έτσι και τον πιάσω στον θρόνο του Αρθούρου θα τον στείλω...peace anytime 🥹

ποιος ειναι ο αυτος? αυτος 1-0 που λεμε?

12 minutes ago, XrysaKakou said:

The S(h)ame to you lol εξωσχολικέ χαχα🤥😂

ολη δικια μου.δεν αποποιουμαι ευθυνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

ποιος ειναι ο αυτος? αυτος 1-0 που λεμε?

O γνωστός άγνωστος 0-1 μάθε μπαλιτσαααα👻

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, XrysaKakou said:

O γνωστός άγνωστος 0-1 μάθε μπαλιτσαααα👻

μαθε και εσυ ποδοσφαιρο :.p

Επεξ/σία από poulinos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...