JennyP Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, TROIDX είπε Δε θα παίξεις τελικά? Δεν έχεις βάλει τραγούδι ακόμη.
MrsPeel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Στις 28/12/2023 στις 9:39 ΠΜ, mic2mic είπε Μόνο εγώ (ως moderator) μπορώ να δω ποιός έστειλε τί, και εκτός του ότι δεν παίζω σ'αυτό το παιχνίδι, είναι γνωστό ότι είμαι πιο αδέκαστος κι από τον Αδέκαστο Μπάρα. Μπορεί να το βεβαιώσει κι η σύζυγος, όταν παίζαμε στο ίδιο παιχνίδι δεν της έλεγα ποιό ήταν το κομμάτι μου αν δεν βαθμολογούσε πρώτα. Είχαμε ανταλλάξει ένα σωρό μηδενικά, αλλά αυτά είναι που δυναμώνουν μια σχέση. Ναι, ναι αυτό μπορώ να το βεβαιώσω και εγώ! 😉 Η σχέση κράτησε δυνατή μετά από τόσα μηδενικά εκατέρωθεν και προχώρησε και σε γάμο.Το παιχνίδι έχει καλές συνέπειες, εμπιστευτείτε το! 😄 Και εννοείται ότι ανοίγουν οι μουσικοί ορίζοντες των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με το παιχνίδι! Όταν ο mic2mic λείπει από το σπίτι, η τετράχρονη κόρη μας κι εγώ χορεύουμε στον ρυθμό των Boney M και των Spice Girls! 2
neo80 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι 2
mic2mic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Μέχρι νωρίς το απόγευμα θα έχω ξεκινήσει το παιχνίδι σε νέο νήμα. Αν οι SEN και TRO δεν έχουν βάλει τραγούδια μέχρι τότε, θα αρχίσουμε χωρίς αυτούς. 4
mic2mic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Το νήμα του παιχνιδιού εδώ (game thread here) : https://www.insomnia.gr/forums/topic/822384-insomnia-forumvision-3 3
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 4 hours ago, MrsPeel said: Ναι, ναι αυτό μπορώ να το βεβαιώσω και εγώ! 😉 Η σχέση κράτησε δυνατή μετά από τόσα μηδενικά εκατέρωθεν και προχώρησε και σε γάμο.Το παιχνίδι έχει καλές συνέπειες, εμπιστευτείτε το! 😄 Και εννοείται ότι ανοίγουν οι μουσικοί ορίζοντες των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με το παιχνίδι! Όταν ο mic2mic λείπει από το σπίτι, η τετράχρονη κόρη μας κι εγώ χορεύουμε στον ρυθμό των Boney M και των Spice Girls! 3
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, poulinos είπε Εννοείται!!! Και αν η αλήθεια σου πέφτει βαριά ξέρεις εσύ... τυρόπιτα με μιλκο θα σε ξελαφρωσει ζουλιαρη 🤣😜😁 και επειδή βλέπω να δακρύζεις πάρε το γνωστό χαρτάκι το απορροφητικό....το παιχνίδι ξεκίνησε πάω για κονεκτινκ χαχαχ ατουταλερρρρρ Υγ. @MrsPeel συγνώμη για την παρεμβολή αλλά πριν κλείσει ο χρόνος γυρίζω τα χρωστούμενα στο παιδί lol Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2023 από XrysaKakou
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 9 minutes ago, XrysaKakou said: Εννοείται!!! Και αν η αλήθεια σου πέφτει βαριά ξέρεις εσύ... τυρόπιτα με μιλκο θα σε ξελαφρωσει ζουλιαρη 🤣😜😁 και επειδή βλέπω να δακρύζεις πάρε το γνωστό χαρτάκι το απορροφητικό....το παιχνίδι ξεκίνησε πάω για κονεκτινκ χαχαχ ατουταλερρρρρ Υγ. @MrsPeel συγνώμη για την παρεμβολή αλλά πριν κλείσει ο χρόνος γυρίζω τα χρωστούμενα στο παιδί lol με αγαπη.jumbo
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, poulinos είπε αγαπη.jumbo The S(h)ame to you lol εξωσχολικέ χαχα🤥😂 Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2023 από XrysaKakou
neo80 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 22 minutes ago, XrysaKakou said: Εννοείται!!! Και αν η αλήθεια σου πέφτει βαριά ξέρεις εσύ... τυρόπιτα με μιλκο θα σε ξελαφρωσει ζουλιαρη 🤣😜😁 και επειδή βλέπω να δακρύζεις πάρε το γνωστό χαρτάκι το απορροφητικό....το παιχνίδι ξεκίνησε πάω για κονεκτινκ χαχαχ ατουταλερρρρρ Ξέχασα να πω ότι αυτό το συγκρότημα που σου άρεσε ούτε εγώ το ήξερα το έμαθα απο τον poulinos τον οποίο και ευχαριστώ δημοσίως. 😁 peace 2
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, neo80 είπε Ξέχασα να πω ότι αυτό το συγκρότημα που σου άρεσε ούτε εγώ το ήξερα το έμαθα απο τον poulinos τον οποίο και ευχαριστώ δημοσίως. 😁 peace Άμα θέλει αυτοςςςς όταν θέλει και όπου θέλει.. έτσι και τον πιάσω στον θρόνο του Αρθούρου θα τον στείλω...peace anytime 🥹 Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2023 από XrysaKakou
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 7 minutes ago, neo80 said: Ξέχασα να πω ότι αυτό το συγκρότημα που σου άρεσε ούτε εγώ το ήξερα το έμαθα απο τον poulinos τον οποίο και ευχαριστώ δημοσίως. 😁 peace το συγκεκριμενο τα σπαει.υπαρχει και το αλκυονιδες μερες. 4 minutes ago, XrysaKakou said: Άμα θέλει αυτοςςςς όταν θέλει και όπου θέλει.. έτσι και τον πιάσω στον θρόνο του Αρθούρου θα τον στείλω...peace anytime 🥹 ποιος ειναι ο αυτος? αυτος 1-0 που λεμε? 12 minutes ago, XrysaKakou said: The S(h)ame to you lol εξωσχολικέ χαχα🤥😂 ολη δικια μου.δεν αποποιουμαι ευθυνες
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, poulinos είπε ποιος ειναι ο αυτος? αυτος 1-0 που λεμε? O γνωστός άγνωστος 0-1 μάθε μπαλιτσαααα👻
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, XrysaKakou said: O γνωστός άγνωστος 0-1 μάθε μπαλιτσαααα👻 μαθε και εσυ ποδοσφαιρο :.p Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2023 από poulinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις