Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, XrysaKakou είπε

Bravo to GRU except music I think he likes good videos from movies too.

On the song lucky star he gave me a zero overall between us we had exchanged low scores except for a 12 I gave him at the end. Our tastes don't match.

I concur that our tastes have not exactly aligned in the last game. Perhaps we shall strike a better accord here.

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, grunion είπε

I concur that our tastes have not exactly aligned in the last game. Perhaps we shall strike a better accord here.

I Hope so 🙂

Δημοσ.

Υπενθυμίζω ότι όποιος δεν έχει βάλει το πρώτο τραγούδι μέχρι αύριο το μεσημεράκι που θα ξεκινήσει το παιχνίδι, θα διαγραφεί και μετά δεν θα είναι δυνατόν να επανέλθει στο παιχνίδι.

• Like 3
Δημοσ.
10 minutes ago, mic2mic said:

Υπενθυμίζω ότι όποιος δεν έχει βάλει το πρώτο τραγούδι μέχρι αύριο το μεσημεράκι που θα ξεκινήσει το παιχνίδι, θα διαγραφεί και μετά δεν θα είναι δυνατόν να επανέλθει στο παιχνίδι.

Σήμερα θα βάλω εγώ...Τελικά μάλλον δε θα βάλω το "You suffer" από Napalm Death ,θα το κρατήσω για αργότερα :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@GBorb @risingsun @Seny @TROIDX

Βάλτε το γρηγορότερο έστω ένα τραγούδι για να μην μείνετε εκτός παιχνιδιού.

Ύστερα θα έχετε λίγο χρόνο ακόμη μέχρι αύριο να τα αλλάξετε.

Επεξ/σία από JennyP
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xartemporas είπε

Σήμερα θα βάλω εγώ...Τελικά μάλλον δε θα βάλω το "You suffer" από Napalm Death ,θα το κρατήσω για αργότερα :lol:

Το εβαλα εγω, αν δεις οτι πηγε καλα μπορεις να κανεις μια επαναληψη σε αλλο γυρο. 😂

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Eβαλα το τραγουδι στην πρωτη θεση, εγινε το ονομα μου μπλε, οποτε θεωρω οτι ειμαι οκ φανταζομαι ε ?

Μια χαρά είσαι! Καλή αρχή.😊

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, JennyP είπε

@GBorb @risingsun @Seny @TROIDX

Βάλτε το γρηγορότερο έστω ένα τραγούδι για να μην μείνετε εκτός παιχνιδιού.

Ύστερα θα έχετε λίγο χρόνο ακόμη μέχρι αύριο να τα αλλάξετε.

Επεστρεψα απο βελιγραδι. βαζω τωρα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GBorb είπε

Επεστρεψα απο βελιγραδι. βαζω τωρα

Τρέχααααα  ίσα που προλαβαίνεις lol welcome back

Προθέρμανση για επική είσοδο στο παιχνίδι lol

Επεξ/σία από XrysaKakou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λαμβάνοντας υπόψη 20 συμμετέχοντες, υποπτεύομαι ότι μια μεγάλη συμμετοχή θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα εκπληκτική για να σκοράρει καλά.

Επεξ/σία από grunion
  • Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, grunion είπε

Λαμβάνοντας υπόψη 20 συμμετέχοντες, υποπτεύομαι ότι μια μεγάλη συμμετοχή θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα εκπληκτική για να σκοράρει καλά.

Καλημέρα! Τι βλέπω? Μια χαρά μεταφράζει η  Google translator. Η δικιά μου συμμετοχή θα είναι ιδιαίτερα εκπληκτική βάζουμε στοίχημα?😋😁 Καλή μας επιτυχία!

Δημοσ.
6 hours ago, grunion said:

The previous game on this forum had 23 players and this was the top scorer with 159 points (submitted by JEN): http://youtube.com/watch?v=Z5RtROV0DX4

With more players there is of course a higher possible total, but there are also more entries vying for points and more zeros to be dished out.

• Like 1
Δημοσ.

Για δες!!... Μαζεύτηκε πολύς και καλός κόσμος τελικά για ένα ακόμη μουσικό παιχνίδι Forumvision! Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι και θα περάσετε καλά! Αφήστε τις ευαισθησίες και τη διάθεση για παρεξήγηση στην κρεμάστρα έξω από την πόρτα και φορέστε χαμόγελο, χιούμορ και καλή διάθεση ( και ένα ζευγάρι καλές ωτοασπίδες 🤪).

And we have new players from abroad! Welcome @grunion ! I am sure you will have a great time among us Greeks ! I am Heathcliff in the other forum, but I am not very active there. 🙂 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...