Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, πριν κάποιο καιρό είχα κάνει μια ατομική νομική προστασία στην arag.

Μου χρειάστηκε περισσότερο για συμβουλές αλλά έστειλα ένα εξώδικο για ένα θεματακι που είχα.

Επειδή δεν είχα μείνει και τόσο ευχαριστημένος από τους δικηγόρους της δεν την ανανέωσα. Ειδικά μια που μάλλον ήταν της εταιρίας και όχι εξωτερικός συνεργάτης ήταν μαύρα χάλια.

Γενικά τα καλύτερα ονόματα για ατομική νομική προστασία ποια είναι;

Προβλέπω ότι θα έχω θέματα στη δουλειά και θα ήθελα την κάλυψη για να μην έχω πολλά έξοδα.

Δημοσ.

Εγώ την Arag ξέρω και την Das.Η Das είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα,την χρησιμοποιούσε ο πατέρας μου και μου έλεγε ότι ήταν ευχαριστημένος.

Εδώ και μερικά χρόνια από ότι είδα έχει αγοραστεί από την Ergo.

• Like 1
Δημοσ.

Googlαρισα την Das και το maps τη βγάζει με λίγο καλύτερες κριτικές από την arag αλλά σαν permantly closed...

Πάτησα να μπω στο das .gr και ο firefox μου έβγαλε security warning... κρίμα.

Καμία άλλη πρόταση κάποιος;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, AndVal είπε

Γεια σας, πριν κάποιο καιρό είχα κάνει μια ατομική νομική προστασία στην arag.

Μου χρειάστηκε περισσότερο για συμβουλές αλλά έστειλα ένα εξώδικο για ένα θεματακι που είχα.

Επειδή δεν είχα μείνει και τόσο ευχαριστημένος από τους δικηγόρους της δεν την ανανέωσα. Ειδικά μια που μάλλον ήταν της εταιρίας και όχι εξωτερικός συνεργάτης ήταν μαύρα χάλια.

Γενικά τα καλύτερα ονόματα για ατομική νομική προστασία ποια είναι;

Προβλέπω ότι θα έχω θέματα στη δουλειά και θα ήθελα την κάλυψη για να μην έχω πολλά έξοδα.

μπορεις να μου στειλεις με πμ περισσοτερες πληροφοριες για το τι πηγε στραβα με την arag? την εχω χρονια αλλα περαν καποιων συμβουλων ευτυχως δεν τους εχω χρειαστει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...