Προς το περιεχόμενο

[PLAYSTORE] NOVA LAUNCHER PRIME 0.09€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, comfuzio said:

Δεν έχει νόημα να ασχοληθώ για τόσο χαμηλό ποσό απλά το αναφέρω μην το έχει και άλλος και προβεί σε άσκοπη αγορά

Παρεμπιπτόντως, θυμήθηκα τώρα που είχα δώσει 35+ € για το 1Password κάποτε (για εγκατάσταση σε iPhone + Windows), και όταν βγήκε η επόμενη έκδοση, ανακοίνωσαν ότι δεν τη δικαιούμαστε, λόγω πολλών αλλαγών στην εφαρμογή, κλπ.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως τα gestures ακόμα και σε google pixel δεν δουλεύουν σωστά. Τρώει κολλήματα στο άνοιγμα εφαρμογών 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, comfuzio είπε

Αυτό λοιπόν το κλειδί το έχω και εγώ και βρήκα και την απόδειξη από το play store.
Και κάτι χρόνια πιο πίσω πάλι για τον ίδιο launcher, Nova, το είχα πάρει πάλι σε κάποια προσφορά.
Τώρα με αυτό του topic έχω 3 email από 3 διαφορετικές χρονιές για το ίδιο πράγμα :)
Καλά σιγά τα λεφτά αλλά μου κάνει αρνητική εντύπωση 

Εισαι σιγουρος οτι το βλεπεις με το ιδιο account? Το εχω αγορασμενο 10+ χρονια, και ακομα ετσι φαινεται

Δημοσ.
7 hours ago, SabotazNic said:

Εισαι σιγουρος οτι το βλεπεις με το ιδιο account? Το εχω αγορασμενο 10+ χρονια, και ακομα ετσι φαινεται

1 account έχω ρε συ για το lagdroid και το βλέπω σε αυτό το account στις αποδείξεις που έχω.
Και όπως ειπώθηκε χθες, το έχουν και άλλοι το πρόβλημα αυτό.
Για να μην κουράζω, δεν έχω καν lagdroid πλέον. 0,09€ ήταν, κανείς θα έμπαινε μέσα για τόσο! απλά δείτε αν το έχετε από το ιστορικό.
Εγώ μαζί με αυτήν την προσφορά, το έχω x3

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, comfuzio είπε

1 account έχω ρε συ για το lagdroid και το βλέπω σε αυτό το account στις αποδείξεις που έχω.
Και όπως ειπώθηκε χθες, το έχουν και άλλοι το πρόβλημα αυτό.
Για να μην κουράζω, δεν έχω καν lagdroid πλέον. 0,09€ ήταν, κανείς θα έμπαινε μέσα για τόσο! απλά δείτε αν το έχετε από το ιστορικό.
Εγώ μαζί με αυτήν την προσφορά, το έχω x3

Αφού δεν έχεις πια "lagdroid" τότε τι αγχώνεσαι...;

Δημοσ.
6 minutes ago, andreas1gr said:

Αφού δεν έχεις πια "lagdroid" τότε τι αγχώνεσαι...;

18 hours ago, comfuzio said:

Δεν έχει νόημα να ασχοληθώ για τόσο χαμηλό ποσό απλά το αναφέρω μην το έχει και άλλος και προβεί σε άσκοπη αγορά

• Confused 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, comfuzio είπε

απλά το αναφέρω μην το έχει και άλλος και προβεί σε άσκοπη αγορά

Και χάσει 9 λεπτά του ευρώ... Μάλιστα...

Δημοσ.
4 minutes ago, andreas1gr said:

Και χάσει 9 λεπτά του ευρώ... Μάλιστα...

Ρε συ να κεράσω έναν καφέ; ότι ρωτάς τα έχω ήδη απαντήσει 😂

Δημοσ.
57 minutes ago, comfuzio said:

Και με τον καφέ, σκούρα τα βλέπω τα πράγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Δεν έχεις καν android συσκευή (lagdroid τα αποκαλείς), αλλά θέλεις να "σώσεις" την πλέμπα που έχει ακόμα "lagdroid" από μια άσκοπη αγορά για να μην χάσουν τα 9 λεπτά του €€€...

Μάλιστα...

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, andreas1gr said:

Δεν έχεις καν android συσκευή (lagdroid τα αποκαλείς), αλλά θέλεις να "σώσεις" την πλέμπα που έχει ακόμα "lagdroid" από μια άσκοπη αγορά για να μην χάσουν τα 9 λεπτά του €€€...

Μάλιστα...

Φτωχομπινεδες τι να πεις  :P  .... Και εγω το ειχα αγορασει 1 ευρο καποτε καντε ορε ενα like τουλαχιστο στο παλικαρι που βρηκε τη προσφορα

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
Στις 25/12/2023 στις 9:44 ΠΜ, Federacion είπε

ενας είναι, έχεις αγοράσει το Prime;

Δεν χρειάζεται να το ξαναπάρεις!

Παίζουν τα widgets;
Μπορεί να το έφτιαξαν, τον προηγούμενο μήνα πάντως δεν δούλευε και μετακόμισα σε MS Launcher.

+1 για Microsoft Launcher, γρηγορος και ελαφρης. Μονο το App dock δε μπορουσα να βρω γιατι το εχουν κανει Widget

Δημοσ.
4 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Εγώ το αγόρασα για s23ultra. Αλλά δεν ξέρω αν θα το βάλω γιατί το ui 6.0 μου αρέσει... Αλλά για 9 λεπτά ας υπάρχει. 

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά χρόνια λόγω s10 και εγώ. Κανένας λόγος πλέον με το πολύ καλό oneui

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...