Sablj Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Προσφορά στο Play Store ο Nova Launcher Prime από 3,99€ μόνο 0,09€ για σήμερα. Nova Launcher Prime - Apps on Google Play (Nova Launcher Prime acts as a license for in the free Nova Launcher App. You will need to install it first.) Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2023 από Sablj 5 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 O καλύτερος Launcher αρκεί να μην έχετε Xiaomi με MIUI 14 που δεν δουλεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETRITIS13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Τι κάνει αυτή η εφαρμογή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Να ξεκινήσω λέγοντας πως κι εγώ αυτόν τον launcher χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια. Είναι όντως ο καλύτερος που υπάρχει. Αλλά. Η εταιρεία πουλήθηκε σε μια κινέζικη εταιρεία. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι στην εφαρμογή αλλά δεν είναι απίθανο να υπάρξει. Για 9 λεπτά πάντως πιστεύω πως αξίζει ακόμα κι αν κρατήσει λίγους μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercator84 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Federacion είπε O καλύτερος Launcher αρκεί να μην έχετε Xiaomi με MIUI 14 που δεν δουλεύει Μια χαρά παίζει, τουλάχιστον σε Poco F2 pro που έχω μπροστά μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Είναι κάτι σαν το gool lock της samsung? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Πόσους launcher έχει βγάλει με αυτό το όνομα; Θυμάμαι ότι είχα αγοράσει 1 ή 2 και πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα και την απόδειξη αλλά πατάω στο link και μου λέει ότι δεν το έχω. Τεσπά, για 0,09€ το πήρα αλλά δεν μου φαίνεται καλή στρατηγική να βγάζει το ίδιο πράγμα πολλές φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrGalaxy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 🙂 Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2023 από MrGalaxy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, comfuzio είπε Πόσους launcher έχει βγάλει με αυτό το όνομα; Θυμάμαι ότι είχα αγοράσει 1 ή 2 και πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα και την απόδειξη αλλά πατάω στο link και μου λέει ότι δεν το έχω. Τεσπά, για 0,09€ το πήρα αλλά δεν μου φαίνεται καλή στρατηγική να βγάζει το ίδιο πράγμα πολλές φορές ενας είναι, έχεις αγοράσει το Prime; Δεν χρειάζεται να το ξαναπάρεις! 44 λεπτά πριν, mercator84 είπε Μια χαρά παίζει, τουλάχιστον σε Poco F2 pro που έχω μπροστά μου Παίζουν τα widgets; Μπορεί να το έφτιαξαν, τον προηγούμενο μήνα πάντως δεν δούλευε και μετακόμισα σε MS Launcher. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stark Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 40 minutes ago, comfuzio said: Πόσους launcher έχει βγάλει με αυτό το όνομα; Θυμάμαι ότι είχα αγοράσει 1 ή 2 και πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα και την απόδειξη αλλά πατάω στο link και μου λέει ότι δεν το έχω. Τεσπά, για 0,09€ το πήρα αλλά δεν μου φαίνεται καλή στρατηγική να βγάζει το ίδιο πράγμα πολλές φορές 18 Δεκεμβρίου 2017 αγόρασα στην τότε προσφορά τον Nova Launcher Prime (version 5.5.1 ήταν τότε) με 0,50 €. Από τότε (τουλάχιστον), δηλαδή εδώ και 6 χρόνια το ίδιο κλειδί λειτουργεί κανονικότατα σε όλες τις εκδόσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Πολύ καλός launcher. Τον έχω εδώ και χρόνια. Πραγματικά, μπορείς να πειράξεις ότι θέλεις..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stark Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, MrGalaxy said: το αγορασα αλλα μου εμφανισε στο κινητο αλλη μια εφαρμογή με όνομα nova 7 ,τι είναι αυτό???????? Αγοράζεις το κλειδί (Nova Launcher Prime) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime&hl=en_US&pli=1 και εγκαθιστάς τον δωρεάν Nova Launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&hl=en Αν θυμάμαι καλά στο Play Store υπάρχει η τελευταία stable έκδοση που είναι η 7.x Για την 8 (που είναι σε beta versions, αλλά παίζουν μια χαρά) εδώ: https://novalauncher.com/beta Και υπάρχει και το beta κανάλι του Play Store εδώ (αλλά δεν ξέρω ποιες ακριβώς beta versions κάνουν push εκει): https://play.google.com/apps/testing/com.teslacoilsw.launcher?authuser=0 Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2023 από stark 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, stark said: 18 Δεκεμβρίου 2017 αγόρασα στην τότε προσφορά τον Nova Launcher Prime (version 5.5.1 ήταν τότε) με 0,50 €. Από τότε (τουλάχιστον), δηλαδή εδώ και 6 χρόνια το ίδιο κλειδί λειτουργεί κανονικότατα σε όλες τις εκδόσεις. Αυτό λοιπόν το κλειδί το έχω και εγώ και βρήκα και την απόδειξη από το play store. Και κάτι χρόνια πιο πίσω πάλι για τον ίδιο launcher, Nova, το είχα πάρει πάλι σε κάποια προσφορά. Τώρα με αυτό του topic έχω 3 email από 3 διαφορετικές χρονιές για το ίδιο πράγμα Καλά σιγά τα λεφτά αλλά μου κάνει αρνητική εντύπωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stark Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, comfuzio said: Αυτό λοιπόν το κλειδί το έχω και εγώ και βρήκα και την απόδειξη από το play store. Και κάτι χρόνια πιο πίσω πάλι για τον ίδιο launcher, Nova, το είχα πάρει πάλι σε κάποια προσφορά. Τώρα με αυτό του topic έχω 3 email από 3 διαφορετικές χρονιές για το ίδιο πράγμα Καλά σιγά τα λεφτά αλλά μου κάνει αρνητική εντύπωση Αν έχεις αγοράσει το Prime τρεις φορές, με το ίδιο gmail account, τότε μιλάμε για κάποιο bug / πρόβλημα, που έχει τύχει (κατ' εξαίρεση) σε σένα και κάποιους άλλους. Δεν είναι στρατηγική των Devs όπως αναφέρεις παραπάνω, αλλά συμφωνώ μαζί σου. Και σε μένα θα έκανε αρνητική εντύπωση. Στη θέση σου - αν θέλεις να ασχοληθείς - θα επικοινωνούσα με τους dev. Όχι προφανώς για το γελοίο ποσό που έχεις δώσει 3 φορές, αλλά έστω για το γαμώτο Δες αν φαίνονται οι αγορές εδώ: https://play.google.com/store/account/orderhistory Εδώ κάποια hints με ένα απλό ψάξιμο. https://support.google.com/googleplay/thread/112954807/i-hade-made-a-payment-for-an-application-called-nova-launcher-prime-but-it-s-again-asking-for-paymen?hl=en Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2023 από stark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 4 minutes ago, stark said: Αν έχεις αγοράσει το Prime τρεις φορές, με το ίδιο gmail account, τότε μιλάμε για κάποιο bug / πρόβλημα, που έχει τύχει (κατ' εξαίρεση) σε σένα και κάποιους άλλους. Δεν είναι στρατηγική των Devs όπως αναφέρεις παραπάνω, αλλά συμφωνώ μαζί σου. Και σε μένα θα έκανε αρνητική εντύπωση. Στη θέση σου - αν θέλεις να ασχοληθείς - θα επικοινωνούσα με τους dev. Όχι προφανώς για το γελοίο ποσό που έχεις δώσει 3 φορές, αλλά έστω για το γαμώτο Εδώ κάποια hints με ένα απλό ψάξιμο. https://support.google.com/googleplay/thread/112954807/i-hade-made-a-payment-for-an-application-called-nova-launcher-prime-but-it-s-again-asking-for-paymen?hl=en Δεν έχει νόημα να ασχοληθώ για τόσο χαμηλό ποσό απλά το αναφέρω μην το έχει και άλλος και προβεί σε άσκοπη αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα