Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bradner είπε

Εντάξει δεν θα το αφήσω έτσι. Σε περίπτωση που δεν επιστρέφει το ποσό θα το τραβήξω όσο μπορώ. 
Αλλά συμφωνώ ο κόσμος είναι γεμάτος λαμόγια και θέλει πολύ προσοχή σε όλα. 

Αυτός δεν βλέπω να έχει εξαφανιστεί όπως λες στον τίτλο.

Επίσης και εσύ μια μικρή λαμογιά την έκανες .

Αλλο ένα θέμα άλλα αντι άλλων. 

• Like 8
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γενικά πάντως το να εμπιστεύεσαι ποσά στον όποιο λάχει είναι το λιγότερο αφελές! Τώρα η φάση είναι πάρε το αβγό και κούρευτο.

Αν δεν μπορείς ν' αποδείξεις τίποτα άστο καλύτερα γιατί κι αυτός θα μπορούσε να ζητήσει και ρέστα.

Καλό κι ακριβό μάθημα.

Δημοσ.

γιατί να ζητήσει τα ρέστα;

κρατήσεις στα ξενοδοχεία γίνονταν και πριν υπάρξουν οι διάφορες πλατφόρμες και εξακολουθούν να γίνονται...

το θέμα ειναι να μιλήσει ο ts με το ξενοδοχείο και να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

1. Λεφτά μάλλον δεν έχασες το ξενοδοχείο λογικά ναι βέβαια (βρήκε άλλον να του δώσει ποιο ακριβά το δωμάτιο)

2. Τέτοια πράγματα και όχι μόνο αυτά τα κάνουμε μόνο από την πλατφόρμα (για να γλυτώσουμε τέτοιες λαμογιες) και ας είναι ποιο ακριβό καθος το φτινο μπορεί να σου βγει ποιο ακριβό (πχ στην περίπτωση σου)

3. Ποτέ τπτ δεν κάνεις μετρητά εκτός και αν πάρεις άμεσα αυτό που ήθελες

Δημοσ.

-Καλησπέρα σας!

-Εχω κάνει μία κράτηση. 

-Βεβαίως! 100 ευρώ παρακαλώ.

-Ορίστε....

-Α λυπάμαι δεν έχω τελικά δωμάτια.

-👀

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, kon1to said:

γιατί να ζητήσει τα ρέστα;

κρατήσεις στα ξενοδοχεία γίνονταν και πριν υπάρξουν οι διάφορες πλατφόρμες και εξακολουθούν να γίνονται...

το θέμα ειναι να μιλήσει ο ts με το ξενοδοχείο και να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

Ναι πάντα μπορούσες να κάνεις κράτηση παλαιότερα με την "καβάντζα", αλλά και πάλι το έκανες με γνωστούς. Διαφορετικά γινόταν μόνο μέσω πιστωτικών καρτών ή τραπεζικών συναλλαγών με απόδειξη το απόκομμα της συναλλαγής. Έτσι στον αέρα δεν γινόταν ποτέ, κι όταν γινόταν στο 99% των περιπτώσεων τα έκλαιγες τα χρήματά σου.

Δημοσ.
2 hours ago, christakos07 said:

Πως στο καλό πλήρωσες, μπορείς να μας πεις;

κι εγώ αυτό περιμένω να μας πει. μέχρι τοτε δεν έχει νόημα η συζήτηση. αγγίζει στα όρια του τρολ

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδη πηγες στο ξενοδοχειο επιτοπου, του εδωσες μετρητα στο χερι και ενω επρεπε να μπεις στο δωματιο, σου ειπε πως ειναι μεσα αλλος και γυρισες και εφυγες χωρις να παρεις αποδειξη για τα λεφτα;;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις απόλυτα δίκιο.

4 ώρες πριν, Bitbit είπε

κι εγώ αυτό περιμένω να μας πει. μέχρι τοτε δεν έχει νόημα η συζήτηση. αγγίζει στα όρια του τρολ

Εχεις απόλυτα δίκιο.

Επεξ/σία από im2004
  • Like 3
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Bitbit είπε

Είδες που τελικά το αυξημένο κόστος μέσω πλατφόρμας δικαιολογείται και δεν είναι τζάμπα λεφτά; 

τσαμπα λεφτα ειναι. μεχρι να βγουν οι πλατφορμες δηλαδη απλα χαναμε τα λεφτα μας? τουρισμος υπαρχει και πριν το ιντερνετ, μην σου πω πριν το τηλέφωνο. παιρνεις τηλεφωνο λοιπον, στελνεις λεφτα, σου λεει ακυρο, παιρνεις τα λεφτα πισω (σε ευλογο χρονικο διαστημα) ή κάνεις τις νομιμες ενεργειες (αναλογα την περιπτωση και τον τροπο πληρωμης για να τα παρεις πισω. αποδειξη χρειαζεσαι μονο οτι εστειλες χρηματα. προφανως η πληρωμη εγινε με καρτα και η επιστροφη λογω αργίας κτλ θα γινει τεταρτη-πεμπτη. 

• Like 1
Δημοσ.
15 minutes ago, basilis_k6 said:

τσαμπα λεφτα ειναι. μεχρι να βγουν οι πλατφορμες δηλαδη απλα χαναμε τα λεφτα μας? τουρισμος υπαρχει και πριν το ιντερνετ, μην σου πω πριν το τηλέφωνο. παιρνεις τηλεφωνο λοιπον, στελνεις λεφτα, σου λεει ακυρο, παιρνεις τα λεφτα πισω (σε ευλογο χρονικο διαστημα) ή κάνεις τις νομιμες ενεργειες (αναλογα την περιπτωση και τον τροπο πληρωμης για να τα παρεις πισω. αποδειξη χρειαζεσαι μονο οτι εστειλες χρηματα. προφανως η πληρωμη εγινε με καρτα και η επιστροφη λογω αργίας κτλ θα γινει τεταρτη-πεμπτη. 

δεν είναι ακριβώς έτσι. Αν ήταν ένα άτομο που έχει κλείσει μέσω booking κι ένα μέσω τηλεφώνου και λόγω λάθους κάποιο έπρεπε να φάει άκυρο, σε ποιον πιστεύεις θα ρίχνανε το άκυρο;

Δε λέω ότι χάνεις τα λεφτά σου αλλά έχεις άλλη αντιμετώπιση αν έχεις κλείσει μέσω booking μιας και κυνηγάνε τις αξιολογήσεις και δε τους παίρνει να κάνουν πολλές βλακείες. Αν κι εμένα πήγε να μου κάνει φουστιά ξενοδόχος για κράτηση που είχα κάνει μέσω πλατφόρμας που αν δεν ήταν μέσω πλατφόρμας θα με είχε πετάξει στο δρόμο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bitbit είπε

δεν είναι ακριβώς έτσι. Αν ήταν ένα άτομο που έχει κλείσει μέσω booking κι ένα μέσω τηλεφώνου και λόγω λάθους κάποιο έπρεπε να φάει άκυρο, σε ποιον πιστεύεις θα ρίχνανε το άκυρο;

Δε λέω ότι χάνεις τα λεφτά σου αλλά έχεις άλλη αντιμετώπιση αν έχεις κλείσει μέσω booking μιας και κυνηγάνε τις αξιολογήσεις και δε τους παίρνει να κάνουν πολλές βλακείες. Αν κι εμένα πήγε να μου κάνει φουστιά ξενοδόχος για κράτηση που είχα κάνει μέσω πλατφόρμας που αν δεν ήταν μέσω πλατφόρμας θα με είχε πετάξει στο δρόμο

δεν εχει καμια διαφορα ο τροπος που έκλεισες. το booking ειναι άλλος ενας απο τους πολλους τροπους που μπορεις να διαθέσεις τα δωματια σου. εχεις δικο σου σαιτ, εχεις airbnb, hotel, trinago, kayak, google.... 

Σε ποιον θα εριχνε ακυρο δεν ξερω. το θεμα ειναι οτι ολοι θα πρεπει να παρουν πισω τα χρηματα τους. Ακυρο δεν ριχνεις οταν ο αλλος εχει φτάσει εκει. Του βρισκεις με δικα σου εξοδα αλλο δωματιο να μεινει στην πόλη ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...