Bradner Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα σε όλους και χρόνια πολλά. Προσφατως είχα κλείσει ένα ξενοδοχείο με μετρητά παρακάμπτοντας την πλατφόρμα από όπου το βρήκα για πιο οικονομικά. Ο ξενοδοχος την μέρα του τσεκ ιν επικαλέστηκε ένα λάθος στις κρατήσεις με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στο δωμάτιο. Αν δεν μου επιστρέψει το ποσό πίσω τι μπορώ να κάνω; Το μόνο που έχω σαν αποδεικτικό είναι ένα confirmation στο email μου.
Bitbit Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Περιέγραψε καλύτερα τι έγινε. Πλήρωσες με μετρητά στο χέρι για να γίνει η κράτηση και όταν πήγες σου έριξε άκυρο;
papoys1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Bradner είπε Καλησπερα σε όλους και χρόνια πολλά. Προσφατως είχα κλείσει ένα ξενοδοχείο με μετρητά παρακάμπτοντας την πλατφόρμα από όπου το βρήκα για πιο οικονομικά. Ο ξενοδοχος την μέρα του τσεκ ιν επικαλέστηκε ένα λάθος στις κρατήσεις με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στο δωμάτιο. Αν δεν μου επιστρέψει το ποσό πίσω τι μπορώ να κάνω; Το μόνο που έχω σαν αποδεικτικό είναι ένα confirmation στο email μου. Δεν πιστεύω να σου φάει τα λεφτά εκτός και πρόκειται για μεγάλο λαμόγιο. Κάπου του έδωσαν παραπάνω ενδεχομένως λόγω πληρότητας και σε πούλησε. 😝Το άσχημο είναι να έχεις κανονίσει για Χριστούγεννα και να μείνεις μπουκάλα.
Bradner Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Λοιπόν. Βρήκα το ξενοδοχείο σε η στη πλατφόρμα online. Εκάνα μια κρούση τηλεφωνικά μήπως και πετύχω καλύτερη τιμή και έπιασε. το έκλεισα λοιπόν έτσι με τα λεφτά στο χέρι. Αυτος νου έστειλε στο email μου μια επιβεβαίωση για τις ημέρες της κράτησης. εφτασε η μέρα της διαμονής. Το πρωί μου έστειλε μήνυμα ότι ένα θεματάκι είχε προκύψει και ότι θα αργούσε το τσεκ ιν. Φτανοντας στον προορισμό μου είπε ότι αυτοί που ηδη έμεναν μέσα είχαν κάνει κράτηση μια επίπλεον μέρα που αυτός στο δικό του σύστημα δεν έβλεπε. Με αυτά και με αυτά οι άλλοι μέσω πλατφόρμας εμείς όχι έριξε το πιστόλι εύκολα σε εμάς. Απο εχθές του έχω ζητήσει να μου επιστρέψει τα χρήματα αλλά ακόμα τίποτα. Αισθάνομαι ότι απλά κερδίζει χρόνο. Εγώ με τον τρόπο που έγινε η κράτηση είμαι με κάποιο τρόπο εξασφαλισμένος;
Joshua21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 7 minutes ago, Bradner said: το έκλεισα λοιπόν έτσι με τα λεφτά στο χέρι. 8 minutes ago, Bradner said: Εγώ με τον τρόπο που έγινε η κράτηση είμαι με κάποιο τρόπο εξασφαλισμένος; Αν η πληρωμή έγινε όπως περιγράφεις, δλδ πήγες ο ίδιος από το ξενοδοχείο και του δωσες τα λεφτά μετρητά στο χέρι και δεν πήρες καμία απόδειξη, τότε δεν έχεις καμία απολύτως εξασφάλιση. Μόνο αν είχες κάνει την πληρωμή ηλεκτρονικά (κατάθεση σε λογαριασμό, έμβασμα, με κάρτα) θα μπορούσες να το παλέψεις.
Bitbit Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δε ξέρω για τι ξενοδοχείο μιλάμε αλλά δε πιστεύω να σου φάει τα χρήματα. Μεγάλη ξενέρα πάντως. Είδες που τελικά το αυξημένο κόστος μέσω πλατφόρμας δικαιολογείται και δεν είναι τζάμπα λεφτά; 14
stelios_2809 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Φαντάζομαι λίγο πολύ όλοι μας έχουμε κλείσει με αυτόν τον τρόπο (εκτός πλατφόρμας). Εγώ τις περισσότερες έχει ζητηθεί μια μικρή προκαταβολή που συνήθως λόγω απόστασης με το κατάλυμα , γίνεται ηλεκτρονικά. Δεν πιστεύω ότι θα κατσει να σου φάει την προκαταβολή , ειδικά όταν σε ακύρωσε επειδή είναι sold out. Αργά η γρήγορα θα στα δώσει , σημαντικό να μην κανεις βήματα πίσω. Εφόσον τα χρήματα τα έδωσες χέρι χέρι , μπορείς να περάσεις ξανά από το ίδιο μέρος ;
Bradner Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Η μόνη απόδειξη ας πούμε που έχω. Είναι ένα email με την επιβεβαιωση της κράτησης. Ημερομηνίες, ποσο πληρωμής, και το τηλέφωνο του.
Mhdenistis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Είναι υποχρεωμένος να σου το επιστρέψει, του το ζήτησες και στο αρνήθηκε?
Bradner Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Το έχω ζητήσει ναι. Δεν το αρνήθηκε, απλά κερδίζει χρόνο.
dtk-386 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, Bitbit είπε Είδες που τελικά το αυξημένο κόστος μέσω πλατφόρμας δικαιολογείται και δεν είναι τζάμπα λεφτά; Πάντα και μόνο μέσω πλατφόρμας για να είμαι ήσυχος και να κάνω τις διακοπές μου και όχι να κυνηγάω "άστεγος" να μου δώσει και τα λεφτά μου πίσω. Επίσης ποτέ μετρητά. Ζούμε ανάμεσα σε λαμόγια και το εκμεταλλεύονται. 4
Bradner Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, dtk-386 said: Πάντα και μόνο μέσω πλατφόρμας για να είμαι ήσυχος και να κάνω τις διακοπές μου και όχι να κυνηγάω "άστεγος" να μου δώσει και τα λεφτά μου πίσω. Επίσης ποτέ μετρητά. Ζούμε ανάμεσα σε λαμόγια και το εκμεταλλεύονται. Εντάξει δεν θα το αφήσω έτσι. Σε περίπτωση που δεν επιστρέφει το ποσό θα το τραβήξω όσο μπορώ. Αλλά συμφωνώ ο κόσμος είναι γεμάτος λαμόγια και θέλει πολύ προσοχή σε όλα.
Finn Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Συγγνώμη, αλλά σε ποιο σημείο της ιστορίας πλήρωσες το ποσό; Κατά την άφιξη; Και χωρίς να προηγηθεί το τσεκίν; 1
Nabuko Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Προσωπικά θα ήθελα μια επεξήγηση του τίτλου.
kon1to Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Nabuko είπε Προσωπικά θα ήθελα μια επεξήγηση του τίτλου. Αναφορά σε κείμενο Πλήρες τα λεφτά και εξαφανίστηκε Είναι ένας συνδυασμός του "Πλήρες" και του "Πήρε" Το Ξενοδοχείο ήταν πλήρες και ο Ξενοδόχος πήρε τα λεφτά και εξαφανίστηκε. Σχετικά με το θέμα του TS, θα ήταν χρήσιμο να μας εξηγήσεις το χρονικό της συναλλαγής όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Πλήρωσες τη μέρα της άφιξης και ενω σου ανέφεραν ότι υπάρχει πρόβλημα; ή έδωσες μετρητά σε προηγούμενη ημερομηνία ή με κατάθεση σε λογαριασμό; Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2023 από kon1to
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα