tzagaritos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Χαχα είσαι ωραίος! Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι το eShop μας σκέφτεται τόσο πολύ. Μετά από αυτά που είπες σκέφτομαι να τους στείλω αύριο κάποιο δώρο, ένα κρασί, ένα κοντοσούβλι κάτι ρε παιδί μου να τους δείξω ότι τους σκέφτομαι. Είναι και αυτό το τικ τοκ που μου πετάει συνέχεια συνταγές με το air fryer και δεν με αφήνει να ηρεμήσω. 1
miltostammy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tzagaritos είπε Χαχα είσαι ωραίος! Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι το eShop μας σκέφτεται τόσο πολύ. Μετά από αυτά που είπες σκέφτομαι να τους στείλω αύριο κάποιο δώρο, ένα κρασί, ένα κοντοσούβλι κάτι ρε παιδί μου να τους δείξω ότι τους σκέφτομαι. Είναι και αυτό το τικ τοκ που μου πετάει συνέχεια συνταγές με το air fryer και δεν με αφήνει να ηρεμήσω. Άρα αντρακο μου δεν φταίει το eshop...το τικ τοκ φταίει. Αδερφέ μου είχα παραγγείλει 2 USB ένα Bluetooth και ένα wifi. Έκαναν περίπου 2 μήνες να έρθουν. Δεν πήγα να παραλάβω ποτέ. Είχα ήδη αγοράσει από αλλού. Θα πω όμως και το εξής. Επειδή έχω κάνει πάρα πολλές αγορές από δαύτους δεν ήταν έτσι η αντιμετώπιση. Μέχρι περίπου Αύγουστο Σεπτέμβριο ήταν μέσα στα χρονικά πλαίσια 3 με 5 ημερών, το πολύ τα πράγματα στο κατάστημα τους για παραλαβή. Μιλάω για Πάτρα. Περίπου από Σεπτέμβρη και μετά ότι έχω παραγγείλει το έχουν κάνει μεσανατολικο θέμα. Γρηγορότερα θα φτιάξουν οι Παλαιστίνιοι κράτος. Αν δεν κάνω λάθος το κρατάνε στο κατάστημα περίπου 4 μέγιστο 5 ημέρες. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2024 από miltostammy
tzagaritos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δεν ξέρω αν διαβάζουν insomnia από το eshop, αλλά χτες βράδυ ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση προϊόντων. 17/01/24 00:58
Doubt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Ορίστε, βάλανε και βάρδια νυχτερινή. 55 λεπτά πριν, tzagaritos είπε 17/01/24 00:58
Mhlogiatros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Πληροφοριες απο μεσα λενε οτι κατα blackfriday κατι γμηθηκε στις αναμονες για παραλαβες και το "αμεσα διαθεσιμο " δε λεει τιποτα . Tωρα αμα τους βαζουν να κανουν κουκουβαου για να φευγουν οι παραγγελιες για νησια μπα δε το νομιζω
coyote2 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Στο τέλος θα σου πούνε με μισό ευρώ που πλήρωσες δεν πιστεύω να ήθελες να στο φέρουμε και αμέσως;
tzagaritos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εντάξει πόσες ήταν η πιθανότητες?δεν ξέρω πως το κατάφεραν. Λόγικα μέχρι το 2025 θα μου κάνουν αντικατάσταση. Εν το μεταξύ η τραγική ειρωνεία είναι πως πάνω στην κούτα έγραφε άλλο όνομα παραλήπτη και κινητό (προσπερνάνε τα προσωπικά δεδομένα). Πάνω σε αυτό έχουν βάλει ένα Χ, και δίπλα έχουν το δικό μου όνομα Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2024 από tzagaritos
miltostammy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 56 λεπτά πριν, tzagaritos είπε Εντάξει πόσες ήταν η πιθανότητες?δεν ξέρω πως το κατάφεραν. Λόγικα μέχρι το 2025 θα μου κάνουν αντικατάσταση. Εν το μεταξύ η τραγική ειρωνεία είναι πως πάνω στην κούτα έγραφε άλλο όνομα παραλήπτη και κινητό (προσπερνάνε τα προσωπικά δεδομένα). Πάνω σε αυτό έχουν βάλει ένα Χ, και δίπλα έχουν το δικό μου όνομα Χαχα...δεν υπάρχει ρε φίλε αυτό που ζεις. Τελικά όντως συλλογή κομματιών και συναρμολογιση έκαναν τόσες ημέρες και ξέχασαν να σου φτιάξουν σωστό φις...άστα να πάνε αδερφέ. Ελπίζω να βρεις άκρη άμεσα. 2
tzagaritos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, miltostammy είπε Χαχα...δεν υπάρχει ρε φίλε αυτό που ζεις. Τελικά όντως συλλογή κομματιών και συναρμολογιση έκαναν τόσες ημέρες και ξέχασαν να σου φτιάξουν σωστό φις...άστα να πάνε αδερφέ. Ελπίζω να βρεις άκρη άμεσα. Άμα δεν ήταν το θέμα της εγγύησης θα άλλαζα εγώ την πρίζα. Αν λάβουμε υπόψιν ότι δεν είναι και άμεσα διαθέσιμο τώρα, λέω να βγάλω εισιτήρια για Κίνα να πάω να βοηθήσω στην παραγωγή.
tonyz21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, tzagaritos είπε Άμα δεν ήταν το θέμα της εγγύησης θα άλλαζα εγώ την πρίζα. Αν λάβουμε υπόψιν ότι δεν είναι και άμεσα διαθέσιμο τώρα, λέω να βγάλω εισιτήρια για Κίνα να πάω να βοηθήσω στην παραγωγή. Στείλε κατευθείαν στην infoquest
tzagaritos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 8 ώρες πριν, tonyz21 είπε Στείλε κατευθείαν στην infoquest Ε το πήγα για αντικατάσταση στο eShop. Αν δω και αργούν μπορώ να ζητήσω πίστωση
Doubt Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 13 ώρες πριν, tzagaritos είπε Αυτό είναι νέα τεχνολογία, 50% οικονομία στο ρεύμα. 1 1
coyote2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Φριτέζα για αντικατάσταση εδώ πήγαμε laptop που δεν δουλεύει η οθόνη 10 μέρες και δεν μας έχουν απαντήσει που το χρειαζόμαστε κιόλας
doom26 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Παρότι δύσπιστος με τα air fryers πείστηκα και πήρα το συγκεκριμένο.Μεχρι στιγμής έχω θετική εντύπωση πράγμα που δεν το περίμενα .Απο το μαγείρεμα μέχρι απλά το ζεστανα του φαγητού βολεύει αρκετά.Θελει χώρο στον πάγκο αλλά οκ συνηθίζεται.Χωραει καλή ποσότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα