tzagaritos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Οι τύποι είναι ηλίθιοι Είχα ζήτηση αντικατάσταση και αυτοί μου έκαναν πίστωση. τους στέλνω και ρωτάω γιατί πίστωση και μου λένε ότι δεν το είχαν διαθέσιμο. Την επόμενη μέρα παίρνω email ότι το προϊόν είναι παλι διαθέσιμο....
satsok2 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, tzagaritos είπε Οι τύποι είναι ηλίθιοι Είχα ζήτηση αντικατάσταση και αυτοί μου έκαναν πίστωση. τους στέλνω και ρωτάω γιατί πίστωση και μου λένε ότι δεν το είχαν διαθέσιμο. Την επόμενη μέρα παίρνω email ότι το προϊόν είναι παλι διαθέσιμο.... Διαθεσιμο.Το δικό σου. 2
tzagaritos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, satsok2 είπε Διαθεσιμο.Το δικό σου. Τώρα που το κοιτάω δεν είναι Πότε πρόλαβαν πάλι Επίσης όλη η ουσία ήταν να το πάρω 80 που ήταν προσφορά και όχι 99 που το βάζουν τώρα αλλά anyway Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2024 από tzagaritos
satsok2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, tzagaritos είπε Τώρα που το κοιτάω δεν είναι Πότε πρόλαβαν πάλι Επίσης όλη η ουσία ήταν να το πάρω 80 που ήταν προσφορά και όχι 99 που το βάζουν τώρα αλλά anyway Μα αυτό λέω. Ενα τεμάχιο είχαν όλο κι όλο, το δικό σου.😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα