transparent Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 21 hours ago, invisiblesurfer said: Αδερφέ χρόνια πολλά, επειδή μάλλον είσαι διαβασμενος καλά και έχω φάει απογοήτευση με το δικό μου air fryer, έχεις τη καλοσύνη να μοιραστείς αξιόπιστες σελίδες για να κάνω και εγώ (και άλλοι) το homework που χρειάζεται; Έχει η Philips μια εφαρμογή με συνταγές για air fryer, έχει μέσα τα άπαντα (δε χρειάζεται να έχεις Philips) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Υποθέτω πως είναι αυτή https://www.philips.gr/c-e/ho/nutriu-app.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 υπαρχει διαθεσιμη σε λευκό χρωμα . νομιζω ειναι η ίδια ? https://www.e-shop.gr/friteza-aeros-xiaomi-mi-smart-me-apospomeno-kado-65lt-leyki-bhr7358eu-p-HAP.260753 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0nfr0ntier Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από c0nfr0ntier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 μαλλον πηρα την τελευταια σε μαυρο.... ευχαριστω τους φιλους που ποσταραν οτι εγινε και παλι διαθεσιμη γιατι χτες το βραδυ δεν προλαβα να την παραγγειλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Τσιμπησα και εγω μια σε λευκη γιατι αυτη που εχω εχει μικρο καδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 τα ξεπουλησαν ολα ? μωρε μπραβο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 H άσπρη το ίδιο δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) On 25/12/2023 at 20:11, forgotten said: εχω την συγκεκριμενη και ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενο, κανω μπριζολες σε 35 λεπτα και πατατες στα 20 λεπτα wedges εχω ψησει μεχρι και μικρο κοτοπουλο μεσα σε 45 λεπτα Έχω μια αγνωστη μάρκα (princess) χρόνια από αμαζον 1700w (αυτή λέει 1500), 5,2 λίτρα, σε 15 λεπτά οι μπριζόλες είναι έτοιμες. Κοτόπουλο ολόκληρο 30 λεπτά (με μερικές μαχαιριες πριν το βάλεις μέσα). Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από gpapadakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonyz21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, christou είπε μαλλον πηρα την τελευταια σε μαυρο.... ευχαριστω τους φιλους που ποσταραν οτι εγινε και παλι διαθεσιμη γιατι χτες το βραδυ δεν προλαβα να την παραγγειλω Παραγγειλα κι εγω τη μαύρη, μάλλον λίγο πριν απο σενα. Η παραγγελία σκαλωσε στον ελεγχο αποθεματος βγαζει "μη ελεγμένο". Φοβαμαι μη φαμε πιστολι παλι όπως με την Izzy στο black friday που ακομα την περιμένω 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, satsok2 είπε H άσπρη το ίδιο δεν είναι; Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 34 minutes ago, tonyz21 said: Παραγγειλα κι εγω τη μαύρη, μάλλον λίγο πριν απο σενα. Η παραγγελία σκαλωσε στον ελεγχο αποθεματος βγαζει "μη ελεγμένο". Φοβαμαι μη φαμε πιστολι παλι όπως με την Izzy στο black friday που ακομα την περιμένω 😂 Δοκίμασε να παραγγείλεις την άσπρη που φαίνεται ακόμα διαθέσιμη.και να ακυρώσεις την μαύρη. Εμένα πέρασε τον έλεγχο διαθεσιμότητας και είναι σε φάση συγκέντρωση προϊόντων ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lancias1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 απο τις 25/12....σημερα ξεκολλησε η παραγγελια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, lancias1 είπε απο τις 25/12....σημερα ξεκολλησε η παραγγελια.... Ποιός δούλευε 25 και 26.12; 🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, satsok2 είπε Ποιός δούλευε 25 και 26.12; 🙄 Η AI! Εγω εβαλα μια ασχετη με το θεμα παραγγελια 25/12 βραδυ. Το επομενο πρωι ηταν στη φαση συγκεντρωσης προϊοντων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα