Spc1983 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα σήμερα αγόρασα καινούργια καρέκλα gaming από γνωστή αλυσίδα αλλά έλειπε η πλάτη από την συσκευασία 😁😳,τι φαση;όταν την άνοιξα σπίτι είχε είδη κλείσει το κατάστημα !!τι μου πρωτεινετε να πράξω και αν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο με κάποιο άλλο προϊόν σε εσάς.ευχαρστω ! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2023 από Spc1983
SabotazNic Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Spc1983 είπε τι μου πρωτεινετε να πράξω Θα πρεις τηλ την Τεταρτη. Problem Solved
Spc1983 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Καλά αυτό είναι δεδομένο …απλός μην μου πούνε τίποτα ιστορίες ,ότι δεν την αλλάζουμε η ότι η συσκευασία ήταν πλήρης ..
andreaspA Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Για το LIDL μιλας? ή για καποια αλλη κουμπιουτεραδικη αλυσιδα?
papoys1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Για το LIDL μιλας? ή για καποια αλλη κουμπιουτεραδικη αλυσιδα? Μάλλον γιαυτό γιατί είχε προσφορά το Σάββατο. Δεν νομίζω ότι θα φέρουν κάποια αντίρρηση το θέμα είναι αν θα έχουν να του δώσουν άλλη. Διαφορετικά πιστεύω θα του επιστρέψουν το ποσό Από την άλλη έχουν δίκιο κάποιοι που λένε καταγραφή βίντεο κατά το άνοιγμα της συσκευασίας αλλά άντε κάθε φορά να κάνεις αυτή δουλειά.😝
Spc1983 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Κωτσόβολος παιδιά … 3 ώρες πριν, andreaspA είπε Για το LIDL μιλας? ή για καποια αλλη κουμπιουτεραδικη αλυσιδα? Κωτσόβολος
andreaspA Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Spc1983 είπε Κωτσόβολος παιδιά … Κωτσόβολος Δεν εχω και την καλυτερη αποψη.... αλλα δεν νομιζω να αντιμετωπισεις προβλημα. Θα την παρουν πισω.
Stolis13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Όταν ανοίγουμε ένα προϊόν που τουλάχιστον είναι μεγάλο...καλό είναι να τραβάμε ένα βίντεο... Έχεις και το δικαίωμα βέβαια να πεις στον άνθρωπο που θα στην φέρει να ανοίξεις μπροστά στο πακέτο...... Μπες στο τσατ Κωτσόβολος από την σελίδα και να μιλήσεις μύνημα online Και να στείλεις φωτό όπως είναι...
SabotazNic Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Stolis13 είπε Έχεις και το δικαίωμα βέβαια να πεις στον άνθρωπο που θα στην φέρει να ανοίξεις μπροστά στο πακέτο...... Εσυ εχεις το δικαιωμα, αυτος δεν εχει την υποχρεωση μιας και δεν ειναι δουλεια του. 1
atypicalcoder Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Spc1983 είπε Καλησπέρα στην ομάδα σήμερα αγόρασα καινούργια καρέκλα gaming από γνωστή αλυσίδα αλλά έλειπε η πλάτη από την συσκευασία 😁😳,τι φαση;όταν την άνοιξα σπίτι είχε είδη κλείσει το κατάστημα !!τι μου πρωτεινετε να πράξω και αν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο με κάποιο άλλο προϊόν σε εσάς.ευχαρστω ! Τι καρέκλα ήταν 😄 πρώτη φορά το ακούω αυτό. Καλά όταν στην ετοίμασαν δεν κατάλαβαν ότι το δέμα είναι πιο ελαφρύ? Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2023 από atypicalcoder
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ειπαμε κοτσοβλαχος τι βιδεο και που να το στειλει τωρα καλη τυχη χριστουγεννιατικα και happy new years αμα βγαλεις γραμμη Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2023 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα