Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα ενα hisense απο το 18 και μου εμφανισε σημερα error f 06..το ειχα παρει 200 ευρω απο κωτσοβολο..Σκεφτομουν για το arielli ποτ εχει το eshop στα 198 ευρω..Εχει κανενας αποψη για arielli πλυντηρια??

Δημοσ.

2 Whirlpool έβγαλαν ακριβώς 5+5 χρόνια λες και έχουν ημερομηνία λήξης και μιλάμε για ασύμφορες και μη επισκευάσιμες βλάβες. Αν παραγγείλεις από eshop σε βλέπω να πλένεις στο χέρι για πολύ καιρό... περιμένω παραγγελία από 23/11....

Δεν κάνεις έναν έλεγχο από τεχνικό μήπως είναι κάτι απλό; Το f06 σημαίνει υπερφόρτωση ή πλακέτα, οπότε θέλει έλεγχο ο ιμάντας πίσω μήπως έχει μαγκώσει κάτι κτλ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ανοιξα απο πισω αλλα δεν ειδα κατι περιεργο στον ιμαντα..απλα κανει ενα θορυβο σαν να ακουμπαει καπου ο ιμαντας οπως πχ τριβετε  λαστιχο..και δεν δινει καθολου κινηση το μοτερ του

52 λεπτά πριν, Klausx είπε

2 Whirlpool έβγαλαν ακριβώς 5+5 χρόνια λες και έχουν ημερομηνία λήξης και μιλάμε για ασύμφορες και μη επισκευάσιμες βλάβες. Αν παραγγείλεις από eshop σε βλέπω να πλένεις στο χέρι για πολύ καιρό... περιμένω παραγγελία από 23/11....

Δεν κάνεις έναν έλεγχο από τεχνικό μήπως είναι κάτι απλό; Το f06 σημαίνει υπερφόρτωση ή πλακέτα, οπότε θέλει έλεγχο ο ιμάντας πίσω μήπως έχει μαγκώσει κάτι κτλ.

πλακετα κανει ενα κλικ κλικ..Αν ειναι πλακετα παει 120+ ευρω μαζι με εργατικα..Στο eshop το ειχε σε παραγγελια αυτο που ηθελες;;

Επεξ/σία από panatha1369
Δημοσ.
13 ώρες πριν, panatha1369 είπε

Το ανοιξα απο πισω αλλα δεν ειδα κατι περιεργο στον ιμαντα..απλα κανει ενα θορυβο σαν να ακουμπαει καπου ο ιμαντας οπως πχ τριβετε  λαστιχο..και δεν δινει καθολου κινηση το μοτερ του

πλακετα κανει ενα κλικ κλικ..Αν ειναι πλακετα παει 120+ ευρω μαζι με εργατικα..Στο eshop το ειχε σε παραγγελια αυτο που ηθελες;;

Έχει πρόβλημα εσωτερικά του κάδου οπότε δεν αξίζει.

https://www.skroutz.gr/s/30536029/Candy-CS4-1062DE-1-S-Plyntirio-Rouchon-6kg-1000-Strofon.html

Δημοσ.

Τα παλια μηχανήματα γενικά ήταν σκυλιά τώρα 5ετία να βγάλεις και λες καλά είναι.

Έχω ενα whirlpool στο εξοχικό από το 2001 . Σκυλί.Το νερό πολύ χάλια πολλά άλατα αλλά δουλεύει ακόμη. Εδω Αθήνα κάθε 5 χρόνια καινούργιο. arielli πλυντήριο πρώτη φορά  ακούω.Καφετιέρες εσπρέσο ήξερα ότι φτιάχνει. 😝Θα έλεγα βρες καμιά αλλη μάρκα πιο δοκιμασμένη και ας δώσεις κάτι παραπάνω.

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Τα παλια μηχανήματα γενικά ήταν σκυλιά τώρα 5ετία να βγάλεις και λες καλά είναι.

Έχω ενα whirlpool στο εξοχικό από το 2001 . Σκυλί.Το νερό πολύ χάλια πολλά άλατα αλλά δουλεύει ακόμη. Εδω Αθήνα κάθε 5 χρόνια καινούργιο. arielli πλυντήριο πρώτη φορά  ακούω.Καφετιέρες εσπρέσο ήξερα ότι φτιάχνει. 😝Θα έλεγα βρες καμιά αλλη μάρκα πιο δοκιμασμένη και ας δώσεις κάτι παραπάνω.

Arielli έχει τα πάντα, οικιακές συσκευές, κλιματιστικά, τηλεοράσεις. Λογικά φασόν θα είναι, ίδια με πολλά αλλά.

Αν ήταν αρκετά φτηνά θα τα δοκίμαζα, σε συνδυασμό με την εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zio10 είπε

Arielli έχει τα πάντα, οικιακές συσκευές, κλιματιστικά, τηλεοράσεις. Λογικά φασόν θα είναι, ίδια με πολλά αλλά.

Αν ήταν αρκετά φτηνά θα τα δοκίμαζα, σε συνδυασμό με την εγγύηση.

https://www.e-shop.gr/plyntirio-royxon-arielli-awm-60109uu-6kg-p-HAP.708495

αυτο ελεγα..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/12/2023 στις 12:04 ΠΜ, Klausx είπε

Καλή χρονιά παιδιά.

Μετά από ενα χρόνο ακριβώς από τότε που μιλάγατε εχω το ίδιο θέμα ακριβώς. Δεν έχω γνώση αλλά το έψαξα λίγο, εμένα λειτουργει κανονικά το μοτέρ, ο ιμάντας και η τροχαλία. (τα κοίταξα γιατί είδα αυτό το βίντεο ψάχνοτας (199) γιατί βγαίνει ο ιμάντας στο πλυντήριο-περίεργοι θόρυβοι - YouTube) Δεν κάνει κάποιο περίεργο θόρυβο απλά ανεβάζει στροφές κανα 5 φορές και μετά σταματάει. Στην τελευταία φορά εμφανίζεται το F06. Κανονικά βέβαια το παραπάνω αν θυμαμαι καλά δεν το εκανε στην εναρξη του κύκλου πλύσης, δλδ κατευθειαν ακουγες την παροχή του νερου να ανοιγει όταν αρχιζε ο κύκλος. Τώρα σύμφωνα με την whirlpool ειναι ένα από τα παρακάτω:

image.png.061f6ae0499669ce06e26329ee3ba175.png

Δεν μπορουσα να ελέγξω καλώδιωσεις γιατί οπως ειπα δεν είμαι τεχνικός, αλλά είπα να ρωτήσω εδώ την ομάδα αν γνωρίζει κάποιος ή του έχει τύχει και ξέρει τι είναι ή ενδεχόμενο κόστος. Απο εταιρεία επισκευών μου ειπαν 50 ευρώ μόνο για τον έλεγχο του πλυντηρίου, χωρις τα εργατικά της επισκευής και ανταλλακτικά. Οπότε επειδή ειναι 6ετίας, σκέφτομαι μήπως δεν αξίζει καν το κόπο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επίσης εχετε κάποιο να προτείνετε για πιθανή αγορά, μαξιμουμ μέχρι 700 ευρώ; Γενικά υπάρχει κάποιο πλυντήριο που να βγάζει πλέον την 10ετία άνετα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...