Joanna000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Θα ήθελα μια βοήθεια όποιος γνωρίζει, οποίος δεν γνωρίζει αλλά προσπερνά μέρες που έχουμε και καλές γιορτές κιόλας. Θέλω να στείλω ένα δέμα συγκεκριμένα Ρωσία, αλλά δεν γνωρίζω καθόλου τι παίζει και τι διαδικασία χρειάζεται. Έχω σκοπό να πάω να ρωτήσω στα δικά μας κούριερ αλλά δεν ξέρω ποια κούριερ (τα ΕΛΤΑ δεν παραδίδουν εκεί) εξυπηρετεί αυτή τη χώρα. Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει? Θα το εκτιμούσα δεόντως.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Joanna000 είπε Καλησπέρα. Θα ήθελα μια βοήθεια όποιος γνωρίζει, οποίος δεν γνωρίζει αλλά προσπερνά μέρες που έχουμε και καλές γιορτές κιόλας. Θέλω να στείλω ένα δέμα συγκεκριμένα Ρωσία, αλλά δεν γνωρίζω καθόλου τι παίζει και τι διαδικασία χρειάζεται. Έχω σκοπό να πάω να ρωτήσω στα δικά μας κούριερ αλλά δεν ξέρω ποια κούριερ (τα ΕΛΤΑ δεν παραδίδουν εκεί) εξυπηρετεί αυτή τη χώρα. Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει? Θα το εκτιμούσα δεόντως. Λόγω τον κυρώσεων δεν νομίζω να βρεις τρόπο να στείλεις δέμα απευθείας.Ίσως μέσω τρίτης χώρας,πχ Τουρκίας; 1
Joanna000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Λόγω τον κυρώσεων δεν νομίζω να βρεις τρόπο να στείλεις δέμα απευθείας.Ίσως μέσω τρίτης χώρας,πχ Τουρκίας; Να το στείλω δηλαδή πρώτα Τουρκία και από εκεί Ρωσία? Θα πρέπει νομίζω να ρωτήσω κάποιο κούριερ πάλι. Αχ ευχαριστώ πολύ.. θα παίρνω τηλ.ολες τις κούριερ να δω ποια στέλνει Τουρκία και από εκεί Ρωσία 😀
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Joanna000 είπε Να το στείλω δηλαδή πρώτα Τουρκία και από εκεί Ρωσία? Θα πρέπει νομίζω να ρωτήσω κάποιο κούριερ πάλι. Αχ ευχαριστώ πολύ.. θα παίρνω τηλ.ολες τις κούριερ να δω ποια στέλνει Τουρκία και από εκεί Ρωσία 😀 Μια ιδέα έδωσα,μπορεί και λανθασμένη.Περίμενε μήπως κάποιος άλλος ξέρει καλύτερα. Νομίζω ότι πήγαιναν και λεωφορεία. 1
Joanna000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μια ιδέα έδωσα,μπορεί και λανθασμένη.Περίμενε μήπως κάποιος άλλος ξέρει καλύτερα. Νομίζω ότι πήγαιναν και λεωφορεία. Προς το παρόν βρήκα την easymail που στέλνει απευθείας.. Έχω στείλει email και σε άλλες 2-3 να μου πουν. Γιατί έτσι από μόνη μου δεν έβγαλα άκρη και πολύ. Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Καλές γιορτές! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα