lasithi12 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 με παιρνει ενας τυπος απο σημερα το πρωι, βρηκε το τηλεφωνο μου στο car.gr και με παρενοχλεί. δυστηχώς με παιρνει με απόκρυψη. μπορω να κάνω κάτι; τι ζορια τραβαει ο κόσμος χριστουγενιατικα
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, lasithi12 είπε με παιρνει ενας τυπος απο σημερα το πρωι, βρηκε το τηλεφωνο μου στο car.gr και με παρενοχλεί. δυστηχώς με παιρνει με απόκρυψη. μπορω να κάνω κάτι; τι ζορια τραβαει ο κόσμος χριστουγενιατικα ασε τον να μιλάει και https://www.dailymail.co.uk/video/news/video-2142940/Video-Woman-hilarious-way-dealing-phone-scammers.html 1
alet Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, lasithi12 είπε με παιρνει ενας τυπος απο σημερα το πρωι, βρηκε το τηλεφωνο μου στο car.gr και με παρενοχλεί. δυστηχώς με παιρνει με απόκρυψη. μπορω να κάνω κάτι; τι ζορια τραβαει ο κόσμος χριστουγενιατικα Βάλε απόρριψη κλήσεων με απόκρυψη αν μιλάμε για κινητό. 1
Nabuko Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, lasithi12 είπε με παιρνει ενας τυπος απο σημερα το πρωι, βρηκε το τηλεφωνο μου στο car.gr και με παρενοχλεί. δυστηχώς με παιρνει με απόκρυψη. μπορω να κάνω κάτι; τι ζορια τραβαει ο κόσμος χριστουγενιατικα Μήπως σε παίρνει να σου πει τα κάλαντα? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Απόρριψη κλήσεων με απόκρυψη. Τόσο απλά. Η μόνη λύση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Απόρριψη κλήσεων, είτε με app είτε μέσω του παρόχου σου με αίτημα - αυτό έχω κάνει και εγώ και έχω ησυχάσει, τουλάχιστον από αποκρύψεις...
Haldol Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 On 24/12/2023 at 21:28, lasithi12 said: δυστηχώς με παιρνει με απόκρυψη. Το πρόβλημα είναι ότι απάντησες σε κλήση με απόκρυψη αριθμού. Ρύθμισε το κινητό σου να μη τις δέχεται καν. Απολύτως καμία κλήση με απόκρυψη δεν είναι "σοβαρή", οπότε δεν υπάρχει λόγος να τις δέχεσαι.
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 2 hours ago, Haldol said: Το πρόβλημα είναι ότι απάντησες σε κλήση με απόκρυψη αριθμού. Ρύθμισε το κινητό σου να μη τις δέχεται καν. Απολύτως καμία κλήση με απόκρυψη δεν είναι "σοβαρή", οπότε δεν υπάρχει λόγος να τις δέχεσαι. Δεν είναι σίγουρο αυτό, έχει τύχει να με καλέσουν από το τοπικό αστυνομικό τμήμα με απόκρυψη για πάρα πολύ σοβαρό θέμα.
csontheline Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, Joshua21 said: Δεν είναι σίγουρο αυτό, έχει τύχει να με καλέσουν από το τοπικό αστυνομικό τμήμα με απόκρυψη για πάρα πολύ σοβαρό θέμα. Όταν θα ακούσουν το μήνυμα του παρόχου "Ο συνδρομητής που καλέσατε έχει ενεργοποιήσει την φραγή εισερχομένων κλήσεων με απόκρυψη", θα φροντίσουν να βρουν τρόπο να ξαναπάρουν. 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις