Justelene235 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Εχετε καποιο τροπο (πχ vpn) για να μπορω να συνδέομαι και να φαίνεται οτι είμαι σε ξένο κράτος? Εχετε καποιο αξιοπιστο vpn?
kormos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 53 λεπτά πριν, Justelene235 είπε Εχετε καποιο τροπο (πχ vpn) για να μπορω να συνδέομαι και να φαίνεται οτι είμαι σε ξένο κράτος? Εχετε καποιο αξιοπιστο vpn? Τι ακριβώς θες να κάνεις; Για ποια χώρα απ'ευθυνεσαι;;
Justelene235 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Θέλω να φαίνεται ότι κάνω κάποιες τραπεζικές στη Ρουμανία σε τράπεζα εκεί
kostasbm Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, Justelene235 said: Θέλω να φαίνεται ότι κάνω κάποιες τραπεζικές στη Ρουμανία σε τράπεζα εκεί έχεις λογαριασμο - e banking στη Ρουμανια????θελεις να στελνεις ? θελεις να παιρνεις ?? ειναι τα εξοδα η κατι αλλο ??ρωταω μην υπαρχει αλλη λυση στο θεμα σου 1
Justelene235 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Έχω λογαριασμό σε τράπεζα στη Ρουμανία& κάνω κινήσεις. Απλά κάνω κινήσεις από Ελλάδα. Θέλω να φαίνεται ότι είμαι εκεί και τις κάνω
kostasbm Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 14 hours ago, Justelene235 said: Έχω λογαριασμό σε τράπεζα στη Ρουμανία& κάνω κινήσεις. Απλά κάνω κινήσεις από Ελλάδα. Θέλω να φαίνεται ότι είμαι εκεί και τις κάνω το ποιο απλό είναι να βάλεις έμπιστο πρόσωπο εκεί στο λογαριασμό σου να κανείς τις κινήσεις για σένα......ηλεκτρονικά νομίζω είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να φαίνεσαι εκεί και να κανείς συναλλαγές
amadou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Τα οικονομικά VPN μπορεί να μην σε εξυπηρετήσουν. Για απλές δουλειές ξεγελάνε τα συστήματα αλλά για eBanking το πιο πιθανό είναι οτι θα καταλάβουν οτι είναι VPN και δε θα σε αφήσουν να συνδεθείς. Είχα δοκιμάσει (πριν αρκετά χρόνια βέβαια) να κάνω το ίδιο από άλλη χώρα που έμενε τότε, με "ελληνικό ΙΡ" από VPN, για μικροπράγματα δούλευε αλλά για εφαρμογές με αυξημένη ασφάλεια, δεν δούλεψε ποτέ... Είχα ρωτήσει τότε στον VPN provider αν είχα καμία λύση και μου πρότεινε dedicated IP αλλά με εξωπραγματικό κόστος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα