kesogdem Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πώς κανω αυτο που λέει ο τίτλος Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2023 από kesogdem
Λύση JPaxilleas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Πατάς “Windows + R” (ξεκινά το Run), πληκτρολογείς “regedit” και πατάς “Enter”. Ξεκινά ο “Registry Editor”. Πάρε το παρακάτω και κάνε το copy – paste στην αρχή του “Registry Editor” όπως δείχνει η φωτογραφία που ακολουθεί. HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\ Δεξί κλικ στο “Advanced” όπως δείχνει η φωτογραφία που ακολουθεί, επιλέγεις “New” και κάνεις κλιk στο “DWORD (32-bit) Value”. Ονομάζεις το νέο key “TaskbarSi” και πατάς “Enter”. Κάνεις διπλό κλικ σε αυτό το key “TaskbarSi” και βάζεις 0 για μικρά εικονίδια, 1 για μεσαία και 2 για μεγάλα. Εάν θες να το αλλάξεις ξανανοίγεις τον “Registry Editor” και βάζεις την τιμή που θέλεις. Αυτό δεν επηρεάζει τα εικονίδια του κεντρικού μενού, αλλά μόνο τα εικονίδια αριστερά από την ώρα. Για να αλλάξεις τα εικονίδια στο κέντρο δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος τρόπος (από ότι γνωρίζω). Πιθανώς με κάποιο tool να γίνεται αλλά δεν έχω βρει κάτι προς το παρόν γιατί το κοίταζα και εγώ.
micos000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή όπως το stardock και να ορίσεις αυτόματη απόκρυψη στην taskbar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα