ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας και Καλες Γιορτες σε ολους με υγεια και ευτυχια!!! Θα ηθελα την βοηθεια σε οποιον γνωριζει καθως ψαχνω να βεω μια θηκη υποδοχης καρτα sim για το xiaomi 10 Pro που εχω και μου εχει σπασει και δεν μπορω να βρω, Το δικου xiaomi ειναι single sim γιατι ειναι Ελληνικης Εισαγωγης. Παρακαλω οποιος θελει να βοηθησει ας μου βαλει και το link. Ευχαριστω και παλι Καλες Γιορτες!!! Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2023 από ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ
BadBoy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ είπε Καλημερα σας και Καλες Γιορτες σε ολους με υγεια και ευτυχια!!! Θα ηθελα την βοηθεια σε οποιον γνωριζει καθως ψαχνω να βεω μια θηκη υποδοχης καρτα sim για το xiaomi 10 Pro που εχω και μου εχει σπασει και δεν μπορω να βρω, Το δικου xiaomi ειναι single sim γιατι ειναι Ελληνικης Εισαγωγης. Παρακαλω οποιος θελει να βοηθησει ας μου βαλει και το link. Ευχαριστω και παλι Καλες Γιορτες!!! Ποιο από τα δύο έχεις;
GATE123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, BadBoy είπε Ποιο από τα δύο έχεις; Για να λέει single το Xiaomi Mi 10 Pro 5G 6 ώρες πριν, ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ είπε Καλημερα σας και Καλες Γιορτες σε ολους με υγεια και ευτυχια!!! Θα ηθελα την βοηθεια σε οποιον γνωριζει καθως ψαχνω να βεω μια θηκη υποδοχης καρτα sim για το xiaomi 10 Pro που εχω και μου εχει σπασει και δεν μπορω να βρω, Το δικου xiaomi ειναι single sim γιατι ειναι Ελληνικης Εισαγωγης. Παρακαλω οποιος θελει να βοηθησει ας μου βαλει και το link. Ευχαριστω και παλι Καλες Γιορτες!!! Πήγαινε στον Γερμανό και ζητά μια Single SIM Tray
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Ναι εχει δικιο για το μοντελο που εχω , θα δοκιμασω να παψ στον Γερμανο να ρωτησω, ετι κι αλλιως δεν εχω να χασω τιποτα!!!!
KyrGR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) https://www.aliexpress.com/item/1005006367905474.html Κάποια από αυτές λογικά είναι. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2024 από KyrGR
Nabuko Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 43 λεπτά πριν, KyrGR είπε Κάποια από αυτές λογικά είναι. Aυτές είναι 2πλής sim, ο ts ψάχνει για single
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα