Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, salvador_ είπε https://www.xo.gr/profile/profile-911707563/el/ https://www.xo.gr/profile/profile-911636769/el/ αυτα τα 2 βρηκα που εχουν στους τροπους πληρωμης το paypal , τωρα αν αληθευει δεν ξερω. Πιο πιθανό θεωρώ να έχουν κάνει λάθος στην επιλογή τρόπου πληρωμής παρά να ισχύει.Ασε που ακόμα και να ισχύει είναι βολικό μονο για τους ντόπιους. Κατά τα άλλα έχεις εξαντλησει όλους τους άλλους τρόπους πληρωμής και σου λείπει το ΡΡ ?Ή απλά first world problems? 2
Bitbit Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 εδώ κολλάει το ...προβλήματα που έχει ο κόσμος. Και να γινόταν αυτό που λες, πόσοι θα το εφάρμοζαν; Δηλαδή ο άλλος δε θα έχει μετρητά, δε θα έχει υπόλοιπο στην κάρτα αλλά θα έχει στο pp. Ας εφαρμόσουμε και την πληρωμή με τραγάλια τότε διότι ο άλλος μπορεί να μην έχει μετρητά, να μην έχει υπόλοιπο στην κάρτα, ούτε στο pp. Είναι κάτι που δε προσφέρει κάτι και κανείς δε θα ασχοληθεί, Δεν έχει νόημα να πιάνουμε ακραίες περιπτώσεις 3
salvador_ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, kormos είπε Αν και το έγραψα παραπάνω και πήρα θετική απάντηση... Σίγουρα μπορείς και κόβεις τιμολόγιο;; Γιατί αν πάλι μου πεις ναι, τότε ο λογιστής τα "μαγειρεύει"... Ένα τιμολόγιο πρέπει να συνδέεται με μια κίνηση/πληρωμή από εταιρικό λογαριασμό. Εσύ εδώ λες ότι πληρώνεις με ατομικό λογαριασμό και εκδίδεις τιμολόγιο. ή κάπου τα έχεις μπερδέψει ή κάτι εγώ έχω καταλάβει λάθος. Μπερδεύτηκαμε.. τιμολόγια κόβω για την εταιρία που εργάζομαι. Ps Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε γιατί και εάν θέλω να πληρώσω με ΡΡ Το αρχικό ερώτημα είναι εάν υπάρχουν βενζινάδικα που δέχονται pp
GamingMaster424 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 10 hours ago, Engimek said: Επίσης η μετακύληση των fees στον πελατη είναι μια κίνηση που καμμία λογική επιχείρηση δεν θα ακολουθησει. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω απαγορεύεται μια επιχείρηση να χρεώνει πρόσθετη επιβάρυνση για συγκεκριμένους τρόπους πληρωμής
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 56 λεπτά πριν, salvador_ είπε Μπερδεύτηκαμε.. τιμολόγια κόβω για την εταιρία που εργάζομαι. Ps Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε γιατί και εάν θέλω να πληρώσω με ΡΡ Το αρχικό ερώτημα είναι εάν υπάρχουν βενζινάδικα που δέχονται pp Kαι βρήκες δύο.Περιμένουμε εντυπώσεις όταν πας για ανεφοδιασμό .
salss Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μύρισε υπολοιπακι paypal που κανει τζιζ άμα το πιστωσουμε σε καρτουλα ή IBAN... 🤣 Άμα παραέξω βρήκες πρατήριο να το κάνει καψε τη βενζίνη που έχεις ηδη στο τεποζιτο και ορμα να φουλάρεις 🤪 Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2023 από salss 2
kostasbm Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 εγω δεν εχω δει πρατηριο να δεχεται paypal εδω και σε αρκετες χωρες που ταξιδευω...αλλα τωρα θα αρχισω απο περιεργεια να κοιταζω
kormos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, salvador_ είπε Μπερδεύτηκαμε.. τιμολόγια κόβω για την εταιρία που εργάζομαι. Ps Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε γιατί και εάν θέλω να πληρώσω με ΡΡ Το αρχικό ερώτημα είναι εάν υπάρχουν βενζινάδικα που δέχονται pp Θα πρέπει το λοιπόν, αν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία που είσαι να διατηρεί επαγγελματικό λογαριασμό. Γι αυτό σε ρωτούσα εξ αρχής αν εσύ έχεις/κόβεις προσωπικά τιμολόγια. Οπότε για να μην τα μπλέκουμε και πολύ στο μυαλό μας... Το όλο θέμα είναι κυρίως το λογιστικό κομμάτι και όχι η υλοποίηση. 🙂
sdikr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, GamingMaster424 said: Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω απαγορεύεται μια επιχείρηση να χρεώνει πρόσθετη επιβάρυνση για συγκεκριμένους τρόπους πληρωμής Στην περίπτωση χρήσης κάρτας, όχι paypal ή πχ crypto 19 hours ago, salvador_ said: Απλό λογαριασμό έχω όχι επαγγελματικό. Εννοώ ότι μπορεί να πει ο βενζινας εάν θέλεις να πληρώσεις με PP θα σε χρεώσω έξτρα και τα fees . Η ότι δέχομαι paypal για 50 ευρώ και άνω συναλλαγές.. λύσεις υπάρχουν .. εύκολο είναι απλά προφανώς επειδή έχουν μικρό περιθώριο κέρδους ,δεν ασχολούνται με PP . Κακώς για εμένα γιατί χάνουν μια μερίδα αγοραστών που για τους Χ Ψ λόγους θέλουν να πληρώσουν με paypal. Αν ήταν στο χέρι τους δεν θα δεχόντουσαν ούτε κάρτα, αλλά δεν είναι 1 1
salvador_ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, salss είπε Μύρισε υπολοιπακι paypal που κανει τζιζ άμα το πιστωσουμε σε καρτουλα ή IBAN... 🤣 Άμα παραέξω βρήκες πρατήριο να το κάνει καψε τη βενζίνη που έχεις ηδη στο τεποζιτο και ορμα να φουλάρεις 🤪 Αφού μπορείς να το κάνεις χωρίς τράπεζα με cash pickup μέσω ria Πιο πολύ ποντάρω σε περιέργεια του ts 😛
lector Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Μηπως εχει αρχισει λιγο να παρατραβαει αυτο το αστειο με τις ηλεκτρονικες πληρωμες; Το επομενο βημα δηλαδη τι ειναι; Να πηγαινουμε στο ψιλικατζιδικο για τσιχλες και να ζηταμε να πληρωσουμε με bitcoin;
Bitbit Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 19 hours ago, lector said: Μηπως εχει αρχισει λιγο να παρατραβαει αυτο το αστειο με τις ηλεκτρονικες πληρωμες; Το επομενο βημα δηλαδη τι ειναι; Να πηγαινουμε στο ψιλικατζιδικο για τσιχλες και να ζηταμε να πληρωσουμε με bitcoin; γιατί τι νομίζεις ότι θα γίνει; Με btc μπορεί όχι, αλλά με ηλεκτρονικό τρόπο σίγουρα. Τα μετρητά θα εξαφανιστούν. Το αστείο όμως δεν είναι αυτό. Το αστείο είναι πως όταν ξεκίνησε όλο αυτό με τις ηλεκτρονικές πληρωμές υπήρχε γκρίνια από αρκετούς και τώρα βλέπεις πάει ο άλλος στο περίπτερο να πάρει τσίχλες και το κάνει ολόκληρο θέμα γιατί ο περιπτεράς δε δέχεται κάρτα.
panoskir Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Στις 24/12/2023 στις 1:42 ΠΜ, salvador_ είπε εύκολο είναι απλά προφανώς επειδή έχουν μικρό περιθώριο κέρδους ,δεν ασχολούνται με PP . Κακώς για εμένα γιατί χάνουν μια μερίδα αγοραστών που για τους Χ Ψ λόγους θέλουν να πληρώσουν με paypal. Τι εννοείς ότι χανουν πελάτες;Δεν βάζουν βενζίνη επειδη δεν μπορούν νσ πληρώσουν με paypal;interesting...
kormos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, panoskir είπε Τι εννοείς ότι χανουν πελάτες;Δεν βάζουν βενζίνη επειδη δεν μπορούν νσ πληρώσουν με paypal;interesting... Θεωρητικά....ναι 🙃
salvador_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, panoskir είπε Τι εννοείς ότι χανουν πελάτες;Δεν βάζουν βενζίνη επειδη δεν μπορούν νσ πληρώσουν με paypal;interesting... απλά θα μπορουσαν να εξυπηρετησουν οσους θελουν να πληρωσουν με ΡΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα