SeNNinhA Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Ότι λέει ο τίτλος Στο ΠΛΑΙΣΙΟ Λάρισας: Σε όλο τον εξοπλισμό hardware της HP, - 20% για αγορές από το κατάστημα. Ίσως σε κάποια προϊόντα να έχει ενδιαφέρον. Ή ενημέρωση ήταν από το κιόσκι της κεντρικής πλατειας όπου μπορείτε να δώσετε το email σας και να παίξετε για 4000 ευρώ η κάποιες δώρο επιταγές εξαργηρωσιμες και πάλι μόνο στο τοπικό κατάστημα. Δύο των 5ευρω τις τσίμπησα. Ότι πάρεις καλό είναι.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Υπάρχει κάτι να αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 56 λεπτά πριν, barman_ είπε Υπάρχει κάτι να αξίζει? Το τι αξίζει είναι σχετικό με το τι ψάχνει ο καθένας και πως θέλει να το πληρώσει. Εννοειται ότι γενικά οι αλυσίδες είναι πιο ακριβές από Skroutz αλλά το - 20% επαναφέρει πολλές φορές την ισορροπία. Εγω κοιτούσα οθόνες. Πχ η HP OMEN 34c WQHD στα 399 ειναι ήδη 80 ευρώ πιο φθηνά από Skroutz και το επιπλέον 20% την πάει στα 320 ευρώ. Δεν ξέρω εάν είναι value for money αλλά συγκριτικά με την αγορά είναι καλα. Ίσως υπάρχει κάτι αξιολογο και σε printers. Τσεκάρετε τις ανάγκες σας και την διαθεσιμότητα και αποφασίζετε. Εγω είπα να το αναφέρω 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα