Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kormos είπε Αν θυμάμαι καλά, σε ρωτάει την πρώτη φορά. Λογικά επέλεξες να απαιτείται πάντα ο κωδικός... Α μπορεί δε θυμάμαι οπότε τώρα μόνο Double ταπ η κωδικός. Να ρωτήσω και κάτι άλλο Αντιγραφή κειμένου από εικόνα πως γίνεται Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2023 από Exodia The Forbidden One
koutsis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Exodia The Forbidden One said: Α μπορεί δε θυμάμαι οπότε τώρα μόνο Double ταπ η κωδικός. Να ρωτήσω και κάτι άλλο Αντιγραφή κειμένου από εικόνα πως γίνεται Πατάς το εικονίδιο κάτω δεξιά με τις γραμουλες αφού πρώτα έχεις τικαρει το live text στις ρυθμίσεις / γενικα/ γλώσσα και περιοχή. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2023 από koutsis 2
kormos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Α μπορεί δε θυμάμαι οπότε τώρα μόνο Double ταπ η κωδικός. Να ρωτήσω και κάτι άλλο Αντιγραφή κειμένου από εικόνα πως γίνεται Ότι αναφέρθηκε... Η διαδικασία αυτή γίνεται όταν την ανοίξεις τη φωτογραφία μέσα από την εφαρμογή Φωτογραφίες. 1 ώρα πριν, koutsis είπε Πατάς το εικονίδιο κάτω δεξιά με τις γραμουλες αφού πρώτα έχεις τικαρει το live text στις ρυθμίσεις / γενικα/ γλώσσα και περιοχή. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, koutsis είπε Πατάς το εικονίδιο κάτω δεξιά με τις γραμουλες αφού πρώτα έχεις τικαρει το live text στις ρυθμίσεις / γενικα/ γλώσσα και περιοχή. Οκ ευχαριστώ το βρήκα , γιατί όμως έπρεπε να είναι εκεί κρυμμένο και να μην γίνεται αυτόματα
kormos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε Οκ ευχαριστώ το βρήκα , γιατί όμως έπρεπε να είναι εκεί κρυμμένο και να μην γίνεται αυτόματα Αν πας από την παρακάτω διαδρομή δεν χρειάζεται να ψάξεις να βρεις το "κουμπί". Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην εικόνα ενεργοποιεί την επιλογή αντιγραφή κανονικά! 3 ώρες πριν, kormos είπε Ότι αναφέρθηκε... Η διαδικασία αυτή γίνεται όταν την ανοίξεις τη φωτογραφία μέσα από την εφαρμογή Φωτογραφίες.
koutsis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, Exodia The Forbidden One said: Οκ ευχαριστώ το βρήκα , γιατί όμως έπρεπε να είναι εκεί κρυμμένο και να μην γίνεται αυτόματα Βασικά γίνεται αυτόματα αν το έχεις στα αγγλικά. Στα ελληνικά χρειάζεται ενεργοποίηση... 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, kormos είπε Αν πας από την παρακάτω διαδρομή δεν χρειάζεται να ψάξεις να βρεις το "κουμπί". Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην εικόνα ενεργοποιεί την επιλογή αντιγραφή κανονικά! Το πάταγα μου έβγαζε αντιγραφή κειμένου από εικόνα αλλά δεν αντίγραφε τίποτα
kormos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Exodia The Forbidden One είπε Το πάταγα μου έβγαζε αντιγραφή κειμένου από εικόνα αλλά δεν αντίγραφε τίποτα Μήπως δεν πατούσες καλά ή δεν επέλεγες το κείμενο σωστά;
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, kormos είπε Μήπως δεν πατούσες καλά ή δεν επέλεγες το κείμενο σωστά; δεν μου εβγαζε δηνατοτητα για μαρκαρισμα
kormos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε δεν μου εβγαζε δηνατοτητα για μαρκαρισμα Κανονικά το βγάζει 🤓
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Στις 25/12/2023 στις 12:32 ΠΜ, kormos είπε Κανονικά το βγάζει 🤓 Τελικά το έβγαλε , εγώ ένα θέμα με την αναγνώριση όταν δεν φοράω γυαλιά μερικες φορές δεν πιάνει. Υπάρχει τρόπος να πιάνει ή τουλάχιστον να μην κλειδώνει το face id μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες
kormos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Τελικά το έβγαλε , εγώ ένα θέμα με την αναγνώριση όταν δεν φοράω γυαλιά μερικες φορές δεν πιάνει. Υπάρχει τρόπος να πιάνει ή τουλάχιστον να μην κλειδώνει το face id μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες Δημιούργησε δύο, ένα με γυαλιά και ένα χωρίς... 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, kormos είπε Δημιούργησε δύο, ένα με γυαλιά και ένα χωρίς... αααα δεν ηξερα οτι γινετε αυτο
kormos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 24 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε αααα δεν ηξερα οτι γινετε αυτο Φυσικά, μπορείς να δημιουργήσεις παραπάνω από ένα. 🙂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα