Exodia The Forbidden One Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μετά από πολλά χρόνια κάνω και εγώ την μετάβαση και για πρώτη φορά δοκιμάζω iOS και iPhone 15 προ Max. Μέχρι τώρα αυτό που με έχει εκνευρίσει είναι οτι όποτε πάω να κάνω εγκατασταση μία εφαρμογή μου ζητάει ήταν να κάνω double ταπ και φέις ID είτε πρέπει να βάζω συνέχεια τον κωδικό. Υπάρχει κάπου στις ρυθμίσεις δυνατότητα να κάνεις εγκατάσταση κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται ούτε φέις ID αλλά ούτε έχω κωδικός ? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2023 από Exodia The Forbidden One
koutsis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 1 minute ago, Exodia The Forbidden One said: Καλησπέρα μετά από πολλά χρόνια κάνω και εγώ την μετάβαση και για πρώτη φορά δοκιμάζω iOS και iPhone 15 προ Max, Μέχρι τώρα αυτό που με έχει εκνευρίσει είναι οτι όποτε πάω να κάνω κατάθεση μία εφαρμογή μου ζητάει ήταν να κάνω double ταπ και φέις ID είτε πρέπει να βάζω συνέχεια τον κωδικό. Υπάρχει κάπου στις ρυθμίσεις δυνατότητα να κάνεις εγκατάσταση κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται ούτε φέις ID αλλά ούτε έχω κωδικός ? Όταν κάνεις πρώτη φορά εγκατάσταση μια εφαρμογή χρειάζεται face id για λόγους ασφαλείας. Δεν μπορείς να κάνεις κατι. Εσενα γιατι σε ενοχλέι αυτό δεν κατάλαβα. Μισό δευτερόλεπτο κάνει!
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, koutsis είπε Όταν κάνεις πρώτη φορά εγκατάσταση μια εφαρμογή χρειάζεται face id για λόγους ασφαλείας. Δεν μπορείς να κάνεις κατι. Εσενα γιατι σε ενοχλέι αυτό δεν κατάλαβα. Μισό δευτερόλεπτο κάνει! Γιατί έχω Συνηθίσει από το Android να κάνω εγκατασταση κατευθείαν
koutsis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 1 minute ago, Exodia The Forbidden One said: Γιατί έχω Συνηθίσει από το Android να κάνω εγκατασταση κατευθείαν καιρός να ξεσυνηθίσεις 😉 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, koutsis είπε καιρός να ξεσυνηθίσεις 😉 Βλέπω να το πουλάω χαχαχ
koutsis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Just now, Exodia The Forbidden One said: Βλέπω να το πουλάω χαχαχ Αν το πουλήσεις για αυτό το λόγο τι να πώ! Εχεις 1000 καλύτερους λόγους, πίστεψέ με ... 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, koutsis είπε Αν το πουλήσεις για αυτό το λόγο τι να πώ! Εχεις 1000 καλύτερους λόγους, πίστεψέ με ... Αρχή είναι θα το συνηθίσω 1
koutsis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Exodia The Forbidden One said: Αρχή είναι θα το συνηθίσω Σοβαρά τωρα, χρειάζεσαι κανένα μήνα να συνηθίσεις. Αν μετά εχεις ακόμα θέματα, πούλα το. Το σημαντικό είναι να μην περιμένεις να κάνεις τα πάντα με τον ίδιο τρόπο με πρίν, αλλά να μάθεις τον διαφορετικό τρόπο. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2023 από koutsis
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, koutsis είπε Σοβαρά τωρα, χρειάζεσαι κανένα μήνα να συνηθίσεις. Αν μετά εχεις ακόμα θέματα, πούλα το. Το σημαντικό είναι να μην περιμένεις να κάνεις τα πάντα με τον ίδιο τρόπο με πρίν, αλλά να μάθεις τον διαφορετικό τρόπο. Πιστεύω πιο γρήγορα σε δυο βδομαδες θα το συνηθίσω , ότι νέο μαθαίνεις καλό είναι 1
kormos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Καλησπέρα μετά από πολλά χρόνια κάνω και εγώ την μετάβαση και για πρώτη φορά δοκιμάζω iOS και iPhone 15 προ Max. Μέχρι τώρα αυτό που με έχει εκνευρίσει είναι οτι όποτε πάω να κάνω εγκατασταση μία εφαρμογή μου ζητάει ήταν να κάνω double ταπ και φέις ID είτε πρέπει να βάζω συνέχεια τον κωδικό. Υπάρχει κάπου στις ρυθμίσεις δυνατότητα να κάνεις εγκατάσταση κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται ούτε φέις ID αλλά ούτε έχω κωδικός ? Για τα πρώτα 15 λεπτά μπορείς να εγκαθιστάς εφαρμογές χωρίς την χρήση του κωδικού. Έκτοτε για λόγους ασφαλείας απαιτείται. Το Privacy είναι ένα κριτήριο/στοιχείο που κάνει τις συσκευές αυτές διαφορετικές. Κοίτα να το χαρείς γιατί δε νομίζω να κάνεις συνεχώς εγκαταστάσεις... 🙂
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, kormos είπε Για τα πρώτα 15 λεπτά μπορείς να εγκαθιστάς εφαρμογές χωρίς την χρήση του κωδικού. Έκτοτε για λόγους ασφαλείας απαιτείται. Το Privacy είναι ένα κριτήριο/στοιχείο που κάνει τις συσκευές αυτές διαφορετικές. Κοίτα να το χαρείς γιατί δε νομίζω να κάνεις συνεχώς εγκαταστάσεις... 🙂 Τι εννοείς τα 15 πρώτα λεπτά κάθε φορά που κάνεις unlock ? Γενικά όχι αλλά τώρα στην αρχή θέλω καμιά σαρανταριά εφαρμογές να περάσω χρησιμοποιούσα και πριν οπότε επειδή βαριέμαι να κάνω συνέχεια το double ταπ τις περνάω λίγες λίγες.
kormos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Τι εννοείς τα 15 πρώτα λεπτά κάθε φορά που κάνεις unlock ? Γενικά όχι αλλά τώρα στην αρχή θέλω καμιά σαρανταριά εφαρμογές να περάσω χρησιμοποιούσα και πριν οπότε επειδή βαριέμαι να κάνω συνέχεια το double ταπ τις περνάω λίγες λίγες. Σε ρωτάει αν θες για τα επόμενα 15 λεπτά να μην απαιτηθεί ο κωδικός. Οπότε τις κατεβάζεις όλες μαζί και τέλος Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2023 από kormos
vasilllis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Τι εννοείς τα 15 πρώτα λεπτά κάθε φορά που κάνεις unlock ? Γενικά όχι αλλά τώρα στην αρχή θέλω καμιά σαρανταριά εφαρμογές να περάσω χρησιμοποιούσα και πριν οπότε επειδή βαριέμαι να κάνω συνέχεια το double ταπ τις περνάω λίγες λίγες. χρησιμεύει επίσης σε εφαρμογές με αγορά όπου δεν υπάρχει περίπτωση να κανείς λάθος και να αγοράσεις.. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, kormos είπε Σε ρωτάει αν θες για τα επόμενα 15 λεπτά να μην απαιτηθεί ο κωδικός. Οπότε τις κατεβάζεις όλες μαζί και τέλος Δεν μου βγάζει τέτοια επιλογή
kormos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Δεν μου βγάζει τέτοια επιλογή Αν θυμάμαι καλά, σε ρωτάει την πρώτη φορά. Λογικά επέλεξες να απαιτείται πάντα ο κωδικός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα