Προς το περιεχόμενο

SUV τέλος, επιστρέφουν τα σεντάν

Nabuko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, adi32 είπε

Οι χωροι αποσκευων παιζουν 

Πχ Το διπορτο κουπε  xsara VTS που ειχα παλια ειχε μεγαλυτερους χωρους απο το 2008

https://www.auto-data.net/gr/peugeot-2008-i-facelift-2016-1.2-puretech-82hp-22749

https://www.auto-data.net/gr/citroen-xsara-n1-phase-ii-1.6-i-16v-109hp-15120

Έβαλες το παλιο 2008. Το μοντέλο που παίζει τώρα έχει 430 λιτρα.

Εγώ το 2020 πήρα αμάξι. Τι να έπαιρνα δηλαδή, όχημα του 2008;!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, hountalass είπε

Έβαλες το παλιο 2008. Το μοντέλο που παίζει τώρα έχει 430 λιτρα.

Εγώ το 2020 πήρα αμάξι. Τι να έπαιρνα δηλαδή, όχημα του 2008;!

Σαν παράδειγμα το έφερα. Ότι κάποια suv μπορεί να έχουν λιγότερους χώρους και από ένα διπορτο 

5 λεπτά πριν, adi32 είπε

Σαν παράδειγμα το έφερα. Ότι κάποια suv μπορεί να έχουν λιγότερους χώρους και από ένα διπορτο 

Στην σημερινή εποχή δύσκολα αν κάνουμε συγκρίσεις ανά κατηγορία. Τώρα γενικά ναι αλλά είναι άσχετο στην προκειμένη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, pananton είπε

εγώ το έκανα και πίστεψε με μόνο υποβάθμιση δεν είναι. απλά προσδιόρισα καλύτερα τις ανάγκες μου. από qashqai πήγα σε giulietta. τελοσπαντων όλα τα αυτοκίνητα καλά είναι για την χρήση που προορίζεται το καθένα. 

Το καταλαβαίνω αυτό που λες, είμαι και old school όποτε έχω ψηλά την οδηγική απόλαυση. Ωστόσο είμαι πάνω από 1.90μ οποτε το 90% των hatch δεν μου κάνουν, αλλά δεν είμαι στον μέσο όρο που διαμορφώνει τις εξελίξεις. Από ότι φαίνεται ο μέσος όρος βάζει πρώτα την άνεση, το να κάθεται ψηλά και να έχει όγκο-χώρους. Συνεπώς, αν και συμφωνώ μαζί σου, μάλλον είμαστε πλέον μειοψηφία και οι αυτοκινητοβιομηχανίες απευθύνονται και ανταποκρίνονται σε άλλη αγορά με ανάγκες διαφορετικές από τη δίκη μας.

Επεξ/σία από getty
  • Like 1

4 ώρες πριν, imr είπε

Καλή η giulietta. Την ειχα πρώτη επιλογή. Μέχρι που μπήκα μέσα. Με το ζόρι χοραγα στη θέση του οδηγού 1.90. Η γυναίκα μου που δεν είναι και το πρώτο μπόι πίσω δεν καθόταν με τίποτα. 

Για παιδί και πράγματα δεν το συζητάμε.

εντάξει, σίγουρα το να νιωθεις άνετα μέσα στο όχημα είναι το σημαντικότερο. εμείς ευτυχώς χωράμε (προς το παρόν). βέβαια υπάρχει και μπαγκαζιέρα οροφής για παν ενδεχόμενο αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί. όπως είπα και πριν όλα τα αυτοκίνητα καλά είναι για την χρήση που προορίζεται το καθένα. 

Ρε αγοραστε οτι σας κανει κεφι και σταματηστε να την λετε ο ενας στον αλλον. Εγω παντως γελαω με τα σχολια εχοντας επιλεξει νεκροφορα συμφωνα με καποιους...

1.jpg.332f678eeb9d75a6cf0723e7e3517121.jpg

2.jpg.9b07cd936e323d33b7cde766a117f666.jpg

• Like 13
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Εγω παντως γελαω με τα σχολια εχοντας επιλεξει νεκροφορα συμφωνα με καποιους...

Αυτό το αμάξι για κάποιο λόγο το θεωρώ πολύ όμορφο. Και λογικά πρέπει να ναι και σούπερ πρακτικό. 

• Like 1

25 minutes ago, Nabuko said:

Αυτό το αμάξι για κάποιο λόγο το θεωρώ πολύ όμορφο. Και λογικά πρέπει να ναι και σούπερ πρακτικό. 

Πρακτικότατο, ανετότατο και με φοβερό περπάτημα. Πανέμορφο στα μάτια μου, ειλικρινά δεν χορταίνω να το κοιτάω... :)

• Like 2

On 22/12/2023 at 22:38, phanispal said:

Πραγματικά όμως.

Κυκλοφορούν με τέτοια μες στην πόλη, δυσκολεύονται να τα παρκάρουν, δυσκολεύονται να στρίψουν στα στενά, εάν μπλοκάρουν με κανάν άλλον από απέναντι καληνύχτα, οι γυναίκες ειδικά που ζορίζονται με τον υπολογισμό του όγκου με αυτά είναι ακόμα χειρότερα.

Ως κάτοχος σεντάν Alfa Romeo δυστυχώς πρέπει να επισημάνω ότι κι αυτά δεν κόβουν για μανούβρες σε στενότερους δρόμους.

22 minutes ago, phanispal said:

Μα δεν τάχθηκα κατά των SUV και υπέρ των σεντάν.

Είμαι υπέρ του να έχεις το σωστό εργαλείο για την κάθε δουλειά.

Μα τόσο τα σεντάν όσο και τα σουβλάκια μπορεί να δυσκολεύονται στις μανούβρες στις πολεις...και λόγω όγκου εν γένει, και λόγω τιμονιού πιο ειδικά.

βέβαια και πολλά χατσμπακ έχουν μεγαλώσει σε διαστάσεις, ώστε να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά με ένα σενταν, ενίοτε είναι και μεγαλύτερα.

4 hours ago, SaFiS said:

Ρε αγοραστε οτι σας κανει κεφι και σταματηστε να την λετε ο ενας στον αλλον. Εγω παντως γελαω με τα σχολια εχοντας επιλεξει νεκροφορα συμφωνα με καποιους...

Δεν έχουν και άδικο, αν βγάλεις τα πίσω καθίσματα μια χαρά χωράει φέρετρο 😜

8 hours ago, Joshua21 said:

Δεν έχουν και άδικο, αν βγάλεις τα πίσω καθίσματα μια χαρά χωράει φέρετρο 😜

Très Banal!!! 😜😜

Δεν χρειαζεται να βγουν τα καθισματα βρε ‘συ. Παταω κουμπι και πεφτουν μονα τους…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...