Προς το περιεχόμενο

SUV τέλος, επιστρέφουν τα σεντάν

Nabuko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 23/12/2023 στις 1:47 ΜΜ, tutuyo είπε

Φήμες που αναφέρουν ότι με κάθε σουβ Άλφα Ρομέο, έρχονται προεγκατεστημένα στους χάρτες του με μεγάλα κόκκινα γράμματα, τα κοντινότερα άλφα ρομεο συνεργεία,ελέγχονται ως αναληθείς 

Ενώ οι υπόλοιποι είναι τέρατα αξιοπιστίας , Vag Group Das Auto , η δε Toyotαρα με τον κινητήρα διαμάντι που έβγαλε τον 1NR-FE 1,33 θα έπρεπε να σε ενημερώνει να έχεις 4λιτρο λάδι στο πορτμπαγκάζ just in case.

vw.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, lordvec είπε

Σχετικά με τους χώρους των SUV, πώς κάποιοι θεωρείτε ότι ένα SUV έχει περισσότερους χώρους από το αντίστοιχο hatchback της ίδιας εταιρείας, που έχει το ίδιο πλαίσιο και το ίδιο μήκος μόνο και μόνο επειδή είναι ψηλωμένο....

Κι όμως έχουν περισσότερο χώρο κυρίως λόγω του εσωτερικού ύψους της καμπίνας, που επιτρέπει τους επιβαίνοντες να κάθονται σε πιο «όρθια» θέση (90-95 μοιρών) εξασφαλίζοντας και περισσότερο χώρο για τα πόδια τους.

Για μεγαλύτερη από 4μελή οικογένεια θα έλεγα ότι τα SUN είναι μια καλή λύση αν και τα Compact MPV είναι καλύτερη επιλογή για κίνηση σε αστικά κέντρα (Ford S-Max,Volkswagen Touran,BMW 2 Series,citroen picaso κ.α).

Πω πω πω. Ελλάδα 2.0 τα σχόλια.

Να σας θυμίσω ότι πολλά suv είναι 1.0, 1.2 cc και τρικύλινδρα κιόλας. Πείτε και για εδώ τίποτα......

• Like 1

Και τα βλέπεις όλα δεν πάνε μία. Το επόμενο μου όχημα θα είναι σίγουρα χαμηλό όπως είναι και το τωρινό μου. Ποτέ δεν χώνεψα τις άσχημες μαούνες suv. 

Όσο για τις λακούβες δεν έχει σχέση το ύψος του αυτοκινήτου. Μια χαρά τις καταλαβαίνεις στα suv, για ελάτε στο hatchback μου των πολλαπλών συνδέσμων και θα καταλάβετε.

Άμα έχει ημιάκαμπτο δεν πάει να είναι και 5 μέτρα....

Ζω σε επαρχιακή κωμόπολη , μπορώ να παρκάρω στο δρόμο και να έχω δύο μέτρα περιθώριο μπροστά πίσω, έχω τεράστιο χώρο αποσκευών ώστε να μπορώ να βάλω ότι χρειάζεται η πενταμελής οικογένεια για να πάω μια εβδομάδα διακοπές χωρίς μπαγκαζιερες και συναφείς αηδιες στο κεφάλι μου, όταν οδηγώ μπορώ να βλέπω καλύτερα το δρόμο γιατί είμαι ψηλότερα, όποτε μου έρθει μπορώ να πάω σε μέτριο χωματόδρομο για μπάνιο, για ψήσιμο για βόλτα κλπ και όταν πηγαίνω Αθήνα μπορώ να περνάω πάνω από τις λακούβες του Χαλανδρίου χωρίς να πονάει η μέση μου. Α κάτι ακόμη. Με τη ροπή που έχω δεν δυσκολεύτηκα ποτέ να τραβήξω την βάρκα στην ανηφόρα έως το σπίτι. 

Εν κατακλείδι, δεν μπορώ να με φανταστώ σε οτιδήποτε εκτός από μεγάλο SUV. Πιθανόν αν η ζωή μου ήταν εγκλωβισμένη σε αθηναϊκή συνοικία να είχα άλλη άποψη.

9 λεπτά πριν, efo355 είπε

Και τα βλέπεις όλα δεν πάνε μία. Το επόμενο μου όχημα θα είναι σίγουρα χαμηλό όπως είναι και το τωρινό μου. Ποτέ δεν χώνεψα τις άσχημες μαούνες suv. 

Το χαμηλό σου το βλέπω και σε λυπάμαι. Αδυνατώ να καταλάβω τι σου αρέσει. 

Χωρίς ίχνος υποτίμησης, κάθε άποψη είναι σεβαστή και καθένας επιλέγει με βάση τις καθημερινές του ανάγκες. Απλά μου φαίνεται περίεργο. 

• Like 6

Στις 23/12/2023 στις 3:05 ΜΜ, @pnea1973 είπε

Αυτό που κρίνεται τα πάντα να το κοιτάξετε γιατί και εσύ και όλοι μας μάλλον θα γίνουμε μπαρμπαδες... 

Και εγώ βλέπω κάτι μεγάλους σε ηλικία να μην μπορούν να μπούνε η να βγούνε από κάτι sedan η coupe αυτοκίνητα αλλά από την στιγμή που τους αρέσει δεν το κρίνω. 

Επίσης ο μπάρμπας μπορεί να γουστάρει να πάρει ferrari. Αλλα πάντα θα υπάρχει ο έξυπνος που θα λέει... Που πάει ο μπάρμπας...

Αλλα εδώ κολλάει αυτό με την αλεπού. 

Ξέρω πολλούς στα 60-70 που αγοράζουν suv για προβλήματα μέσης, γόνατα. 

• Like 2

1 ώρα πριν, GR77-S είπε

Το χαμηλό σου το βλέπω και σε λυπάμαι. Αδυνατώ να καταλάβω τι σου αρέσει. 

Τι σχόλιο να κάνεις σε αυτό τώρα....

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, sminitis είπε

Ξέρω πολλούς στα 60-70 που αγοράζουν suv για προβλήματα μέσης, γόνατα. 

Είναι σωτηρία για τέτοια θέματα. 

Επεξ/σία από @pnea1973

SUV = επιδειξιομανία, νεοπλουτισμός, κακογουστιά !  Ό,τι ήταν τα cheroke και τα range rover πάνω κάτω στην Κηφισίας την εποχή του Κωστόπουλου, είναι σήμερα τα SUV. Οι πιό τραγικοί όλων είναι οι εταιρείες που θέλουν να προωθήσουν το "οικολογικό" τους προφίλ προμοτάροντας αυτά τα τέρατα των 2 και πλέον τόνων... 

• Like 2
  • Thanks 5

1 hour ago, mitsos_z said:

SUV = επιδειξιομανία, νεοπλουτισμός, κακογουστιά !  Ό,τι ήταν τα cheroke και τα range rover πάνω κάτω στην Κηφισίας την εποχή του Κωστόπουλου, είναι σήμερα τα SUV. Οι πιό τραγικοί όλων είναι οι εταιρείες που θέλουν να προωθήσουν το "οικολογικό" τους προφίλ προμοτάροντας αυτά τα τέρατα των 2 και πλέον τόνων... 

Αν σου πωνανε και τα δύο γόνατα και μέση να σου πω πως θα μπαίνεις και θα καθεσε σε ένα χαμηλό και μετά πως θα βγαίνεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ με την γινέκα μου και τα παιδιά μου πήγαμε σχετικά πρόσφατα έως και την Λιόν Γαλλίας (σε συγκενείς εκεί) μέσω Άλπεων με Toyota yaris diesel (του 16) και Δεν είχαμε απολύτως κανένα πρόβλημα άνεσης-αυτονομίας-αξιοπιστίας, όλα μία χαρα ήταν

Επεξ/σία από GHZserv

3 ώρες πριν, Black Demis είπε

Αν σου πωνανε και τα δύο γόνατα και μέση να σου πω πως θα μπαίνεις και θα καθεσε σε ένα χαμηλό και μετά πως θα βγαίνεις

Γεμίσαμε εκεί έξω με γέρους με αρθριτικά δηλαδή :lol: έτσι εξηγείται. ΕΧω θέματα με μέση. Έχω χαμηλό. Μια χαρά ζω μαζί του.

• Like 1

6 ώρες πριν, mitsos_z είπε

Οι αγρότες του Κολωνάκιου. Έχω ακούσει πολλές να λένε μου πήρε ο άντρας μου ψηλό όχημα για να μη σκοτωθω εγώ όταν το κοπανάω. 

Δεν μπορούν να στρίψουν τσινκουετσεντο και παίρνουν φορτηγό 

• Like 2

Δυστυχώς χτύπησα σκύλο πάνω στη εθνική με 120 χλμ. Εννοειτε έπαθα ζημιά αλλά η αστυνομία που ήρθε, 2 πραγματογνώμονες καθώς και Μηχανικος ειπαν το ίδιο πράγμα. Αν είχες σεντάν η κάτι πιο φτηνό δεν θα ζούσες. Άρα θα επιμείνω στην ασφάλεια του SUV. Στην κατοχή μου έχω ένα Jeep Compass 2020

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...