imr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 3 hours ago, hountalass said: Έχει γίνει αυτό. Έχουμε "αγοράσει" με 12 μήνες αναμονή που όπως λένε οι πωλητές δεν θα είναι 12 αλλά τελικά είναι 14 yaris cross για την οικογένεια και πιάνουμε κατανάλωση 4 λίτρα. <<Πήγαμε ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη και πίσω με 3.7939 λίτρα στα 100! Δεν τρέχω πολύ με τα όρια και λίγο πολύ χαμηλότερα για ασφάλεια και οικονομία. Μέση ταχύτητα 100χλμ.>> Αυτό ζούμε πλέον Μια χαρα ειναι το yaris cross με καλους χωρους. Σε συγκριση με μια κορολα σενταν ειναι καλυτερο στα παντα. Το ιδιο και ολα τα αντιστοιχα suv. Αντε να πεισεις εδω μεσα οτι το suv εχει ιδια καταναλωση με σενταν/hatch σε νορμαλ συνθηκες. 2 hours ago, adi32 said: Τι καθίσματα έχεις? Εγώ έχω τα δερμάτινα του sport πακέτου και είμαι 1.80 και περισσεύουν 3 δάχτυλα πίσω και πάνω από μια παλάμη μπροστά Δεν πηρα ποτε giulieta τελικα. Ενα cmax εχω προς το παρων και απλωνομαι 🤣 2 hours ago, Μακιαβέλλι said: Δεν υπερβάλλω ρε συ για το κάθισμα της Τζουλιέτα. Στην μπροστινή θέση που μπορείς να βυθιστείς παλεύεται (όχι ωραία για εμάς τους ψηλούς, αλλά την κάνεις την δουλειά σου). Στις πίσω θέσεις που δεν υπάρχει χώρος να συρθείς, δεν κάνει ούτε για 1.60. Δεν μείναμε με το Atos αλλά το έχω οδηγήσει σε ανηφόρες της Ικαρίας και φτερούγιζε η καρδιά μου Ε και η δικιά μου 1.65 είναι, έγερνε το κεφάλι για να κάτσει στην άκρη. Για να πάμε για ένα καφέ αφήναμε την Τζουλιέτα λέμε και παίρναμε το Ατος, 4 άτομα... Τα λέει όλα αυτό... Αυτο ακριβως. Οσο καλο αυτοκινητο και να ειναι χανει παρα πολυ. Εντωμεταξυ τα υπολοιπα c segment (focus golf leon) καθεσαι σαν ανθρωπος 2 hours ago, dtk-386 said: Aυτό βέβαια ισχύει και για τους κατόχους SUV με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.....για να τα λέμε όλα. Εγώ είμαι κατά των SUV γιατί έχουν επικρατήσει σε μία αγορά που όλα έχουν γίνει γίνει wannabe "τζιπ" δηλ 2κίνητα και είμαστε μία ισχυρή μειοψηφία με πολύ λίγες επιλογές πλέον σε "χαμηλά" μοντέλα. Τα θέλω του άλλου δηλ να κάθομαι ψηλά (για γέλια) και να χωράω το μισό σπίτι 2-3 φορές το χρόνο που θα πάω χωριό (ενώ τον υπόλοιπο χρόνο κουβαλάω περίπτερο μαζί μου (για γέλια²) μειώνουν δραστικά τις επιλογές των υπολοίπων πελατών. Ούτε με νοιάζει τι θέλετε να οδηγείτε ή αν έχετε κάνει εσείς ή εγώ την σωστή επιλογή. Αυτό που με νοιάζει είναι έχω κι εγώ επιλογές. Ε αυτο λεμε και ο θειος μου στο καφενειο μονο σωστες επιλογες κανει, δεν εχει λαθος ποτε 1 hour ago, dtk-386 said: Ζήτησα χαμηλό αυτοκίνητο (hatchback) όχι για την οδηγική ευχαριστηση αλλά γιατί δεν θέλω να οδηγώ περίπτερο. Είμαι κατανοητός τώρα; Τι ακριβως σε ενοχλει σε ενα suv καιτι παραπανω σου προσφερει το hatch? Μιλαμε για οικογενειακα αυτοκινητα παντα, οχι κατι roadster που βλεπω εδω μεσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zulualert Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Sieg είπε βρίσκεις να παρκάρεις σε ψηλό πεζοδρόμιο, ανεβαίνουν διαχωριστικά κράσπεδα Οπως πετάμε τα σκουπίδια μας στην αυλή του γείτονα, αφήνουμε το σκύλο να λερώσει όπου να ναι και κάνουμε το κορόιδο, βάζουμε τέρμα μουσική στις 12 τη νύχτα, και βρίζουμε σα ζώα στο δρόμο πολιτισμένα πράγματα δηλαδή....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, Zulualert said: Με μια πρόχειρη αναζήτηση γιατί πολλοί έχουν κάνει την ******** επιστήμη Α4 2023 bmw 3series 2023 vw passat 2023 coupe-roadster 2023 Koίτα μαμά υπάρχουν ακόμα sedan, coupe, cabrio μοντέλα του 2023, μα καλά δε μπήκαν στο insomnia που ο Κίτσος και ο Τάσος που αγόρασαν Ignis kai Aygo X και ο μπαρμπα Γίωργης με σπονδυλοαρθρύτιδα που πήρε qashqai για να μπαινοβγαίνει εύκολα να μάθουν οτι τέτοια οχήματα και δη οδηγοκεντρικά (φτού απεταξάμην) δεν κατασκευάζονται πλέον... Οτι δηλαδη αυτος που πηρε qashqai θα επερνε m2 η mx5 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, volman said: Ποια νεκροφόρα ρε αγόρι; Renault megan sedan 1.3 με 140 ατιά μαμάει και δέρνει. (εσύ έχεις το hatchback, το οποίο έχει ελαφρώς μικρότερο χώρο αποσκευών) Αυτό θέλω να αγοράσω. Σταθερότατο με σπορτίφ χαρακτηριστικά, στα 4.7 μέτρα μήκος και όλα τα ηλεκτρονικά που χρειάζεσε. Είναι το μόνο που κοστίζει κάτω από 25Κ όλα φουλ έξτρα με ποιοτικό εσωτερικό. Μπράβο για την επιλογή σου. Σπορτίφ και 140 άλογα δεν πάνε μαζί στην ίδια πρόταση. Πόσο μάλλον σε 1400 σχεδόν κιλά 3 hours ago, hountalass said: Έχει γίνει αυτό. Έχουμε "αγοράσει" με 12 μήνες αναμονή που όπως λένε οι πωλητές δεν θα είναι 12 αλλά τελικά είναι 14 yaris cross για την οικογένεια και πιάνουμε κατανάλωση 4 λίτρα. <<Πήγαμε ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη και πίσω με 3.7939 λίτρα στα 100! Δεν τρέχω πολύ με τα όρια και λίγο πολύ χαμηλότερα για ασφάλεια και οικονομία. Μέση ταχύτητα 100χλμ.>> Αυτό ζούμε πλέον Με 100 και στον adaptive cruise control του civic ( 2018 182ps cvt ) μου άντε να είμαι στα 5 λίτρα. Με αυτές τις ταχύτητες όλα οικονομικά είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zulualert Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, imr είπε Οτι δηλαδη αυτος που πηρε qashqai θα επερνε m2 η mx5 🤣 Ε βασικά δεν ξέρω τι αγοράζει ο καθένας και δεν μου καίγεται και καρφί επίσης, ειπώθηκε ότι δεν υπάρχουν coupe sedan roadster hatchback και ότι όλοι αγοράζουν SUV, πράγμα όπου δεν ισχύει τώρα που βλέπεις αστείο ε οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Horses for courses. Όλα έχουν τη χρήση, το κοινό τους, τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα τους. Όπως απολαμβάνω να βγάζω κλασικά βόλτα και να τα οδηγάω ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους το ίδιο εκτιμώ την άνεση και την πρακτικότητα ενός SUV, ένα σπορ πισωκίνητο, ένα αθόρυβο ηλεκτρικό κτλ. Για να έκανε τέτοια δήλωση ο CEO της Alfa σίγουρα δεν την είπε στον αέρα, οι βιομηχανίες καθορίζουν τις τάσεις όχι οι καταναλωτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 9 minutes ago, efo355 said: Σπορτίφ και 140 άλογα δεν πάνε μαζί στην ίδια πρόταση. Πόσο μάλλον σε 1400 σχεδόν κιλά Με 100 και στον adaptive cruise control του civic ( 2018 182ps cvt ) μου άντε να είμαι στα 5 λίτρα. Με αυτές τις ταχύτητες όλα οικονομικά είναι Δεν χρειάζετε να έχει 1000 άλογα για να είναι σπορ ένα αυτοκίνητο. Για αυτό το λόγο είπα σπορτιφ και όχι σπορ αυτοκίνητο. Τα 1400 κιλά του είναι τόσο ... όσο. Τόσο βαρύ που να πατάει καλά στην άσφαλτο, αλλά όχι πολύ βαρύ για να είναι δυσκοίνητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Todoras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Έχουν πλεονεκτήματα τα SUV. Αλλά κάτι μου λέει ότι το κόστος των ελαστικών και μόνο είναι ακριβότερο σε σχέση με ένα hatchback η sedan αντίστοιχης κλίμακας.... Ανίστοιχα και οι καταναλώσεις είναι ενα τι ποιο τσιμπιμένες σε σχέση πάντα με sedan kai hatchback αντίστοιχης κλίμακας. Επίσης και..... οι ρύποι.... συγκριτικά πάντα με sedan kai hatchback αντίστοιχης κλίμακας και χρονολογίας... ------ Είναι θεωρώ για τους οικολόγους και την πράσινη αναπτηξη... και ειδικά τα υβριδικά και τα αμιγώς ηλεκτρικά.... ------ Δεν μπορώ να πω πάντως θα έπαιρνα ένα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Βλέπω να αναφέρεται συνέχεια η πανέμορφη Giulietta, και σας ερωτω, έχετε βάλει ποτέ άνθρωπο πίσω; Έκατσα πίσω σε φίλου για 40 λεπτά και έπαθα αυχενικό, στην επιστροφή λέω θα βάλω το κορίτσι στην άκρη και θα κάτσω εγώ στη μέση για να μη βρίσκει το κεφάλι όντας ψηλός. Τα ίδια και το κορίτσι. Αν θες να βάλεις πάνω από έναν άνθρωπο πίσω πρέπει να είναι 1.40 για να μην στραβωσει το είναι του. Καλή η ομορφιά, αλλά μη βγάλουμε και αναπηρία. Την επόμενη φορά πήραμε το atos του πεθερού και ήμασταν μια χαρά. Στα υπόλοιπα, αν μπορούσα να είχα station wagon θα το επέλεγα. Δυστυχώς είναι πολύ μεγάλο για την χρήση που θέλω. ετσι ειναι, 1,39 χωραει οριακα. 😂 το παν ειναι να εισαι ανετα στο αυτοκινητο σου αλλα μην γραφουμε ρε σεις και φιδια... Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2023 από pananton Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EuphangeL Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Zulualert είπε Η άλλη παραμελημένη ελαφρώς κατηγορία είναι αυτή της ενεργητικής ασφάλειας, εδώ έχουμε κάποιες παραμέτρους όπως την γεωμετρία της ανάρτησης, τον τύπο αυτής, το σύστημα διεύθυνσης και πέδησης, την μετάδοση και την ισχύ του κινητήρα, είναι άλλο μια γρήγορη κρεμαγιέρα, και άλλο μια φορτηγού, άλλο να έχεις διπλά ψαλίδια και πολλαπλών συνδέσμων με παθητική τετραδιεύθυνση και άλλο ημιάκαμπτο, άλλο διπλοί αεριζόμενοι 335mm και άλλο ταμπούρο πίσω, διαφορετικό ένα μπλοκέ διαφορικό από ένα viscodrive, άλλο τετρακίνηση και άλλο haldex, άλλο ενα χαμηλό κέντρο βάρους και άλλο ένα τρακτερ σε ;ύψος, άλλο 150 άλογα σε 1200 κιλά και άλλο 100 άλογα σε 1700 κιλά, αυτά χρειάζονται χρήμα εξέλιξη και ανεβάζουν το κόστας, αλλά και το κέρδος, αν πας εσύ με αυτά όπου γράφεις, θα δεις πόσες ίντσες έχει η οθόνη του infotainment και μια χαρά θα κάνει την δουλειά του και το εργοστάσιο να σου δώσει ημιάκαμπτο και ταμπούρο και 10 επιπλέον γραμμές κώδικά στην μονάδα του ABS για TCS, ESP, ASR, ASC+T κλπ 🤣 Έτσι ακριβώς, όπως τα λες. 1 ώρα πριν, Zulualert είπε Υ.Γ, Το να γράφεις ότι έχεις άλλα χόμπι δείχνει ανευθυνότητα σε κάτι πολύ υπεύθυνο όπως η οδήγηση, εδώ λοιπόν πρέπει και εσύ να καταλάβεις ότι ασφάλεια δεν είναι αν πέσει κάποιος επάνω μας πόσο ξύλο θα αντέξουμε αλλά αν καταφέρουμε να το αποφύγουμε Άστα να πάνε! Με έβαλες σε σκέψεις τώρα, θα καταφέρω να το αποφύγω; Δεν νομίζω!! χωρίς διπλά ψαλίδια και πολλαπλών συνδέσμων με παθητική τετραδιεύθυνση σίγουρα όχι, άρα μάλλον κινδυνεύω. Νιώθω τεράστια ευθύνη και θα κοιτάξω να αγοράσω αμάξι με: Τούμπανη γεωμετρία ανάρτησης και τύπο αυτής Αγωνιστικό σύστημα διεύθυνσης και πέδησης High performance κρεμαγιέρα Διπλά ψαλίδια και πολλαπλών συνδέσμων με παθητική τετραδιεύθυνση Διπλοί αεριζόμενοι 335mm δισκόφρενοι Μπλοκέ διαφορικό Χαμηλό κέντρο βάρους 150 άλογα σε 1200 κιλά Για να έχω ενεργητική ασφάλεια. Ευχαριστώ @Zulualert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) τωμεταξυ στον πλανητη Αλφα... "Με αυτά τα δεδομένα, η Alfa Romeo θα έχει στη γκάμα της πέντε μοντέλα, εκ των οποίων τα τέσσερα θα είναι SUV. " ΩΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ - δωσε σανο σινιορε πρεζιντεντε😄 Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2023 από tutuyo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 4 hours ago, volman said: Ποια νεκροφόρα ρε αγόρι; Renault megan sedan 1.3 με 140 ατιά μαμάει και δέρνει. (εσύ έχεις το hatchback, το οποίο έχει ελαφρώς μικρότερο χώρο αποσκευών) Αυτό θέλω να αγοράσω. Σταθερότατο με σπορτίφ χαρακτηριστικά, στα 4.7 μέτρα μήκος και όλα τα ηλεκτρονικά που χρειάζεσε. Είναι το μόνο που κοστίζει κάτω από 25Κ όλα φουλ έξτρα με ποιοτικό εσωτερικό. Μπράβο για την επιλογή σου. Δεν ειναι το Hatchback, το Grandtour ειναι, εισαγωγη απο Ολλανδια. Εκδοση Bose με σχεδον φουλ εξτρα. Τιμη 34500€ οταν αγοραστηκε Δεκεμβριο 2017 απο τον αρχικο κατοχο (εχω πληρες ιστορικο σερβις, χιλιομετρων, κτλ.). Φοραει τον ασπαστο 1.5dCi με αυτοματο 6αρι διπλου συμπλεκτη… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Zulualert είπε Koίτα μαμά υπάρχουν ακόμα sedan, coupe, cabrio μοντέλα του 2023, μα καλά δε μπήκαν στο insomnia που ο Κίτσος και ο Τάσος που αγόρασαν Ignis kai Aygo X και ο μπαρμπα Γίωργης με σπονδυλοαρθρύτιδα που πήρε qashqai για να μπαινοβγαίνει εύκολα να μάθουν οτι τέτοια οχήματα και δη οδηγοκεντρικά (φτού απεταξάμην) δεν κατασκευάζονται πλέον... Το καλύτερο δεν έβαλες: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idefixius Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 SUV τέλος - και δεν μου αρέσουν καθόλου προσωπικά - αλλά προς το παρόν.... https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/to-hyundai-kona-einai-to-aytokinito-tis-chronias-2024/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ea6gka Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 δοξα το θεο, αντε να βγαλουν κουκλαρες σενταν οι ιταλοι μηπως ξυπνησουν και οι αλλοι. Μπαινω σε ενα tucson στη δουλεια και μου ερχεται εμετος στο δρομο. Μετα μπαινω στο focus και νομιζω εκατσα πισω απο πορσε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα