Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγαίνω με την beemer βόλτα και τους σεντανακους δεν τους βλέπω καν. Κυριολεκτικά😀

Μια φορά πήγα να περάσω πάνω από έναν και ευτυχώς με ειδοποίησε το ραντάρ. Άμα είχα άλφα Ρομέο πιθανότατα θα αναφλεγοταν επειδή πέρασε ρεύμα από το καλώδιο 

• Like 1
  • Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 25/12/2023 στις 10:36 ΜΜ, GR77-S είπε

Το χαμηλό σου το βλέπω και σε λυπάμαι. Αδυνατώ να καταλάβω τι σου αρέσει. 

Ε ναι είναι δυνατό να βλέπεις αυτό τον εμετό

1391520_675116049166571_805540482_n.jpg.a0195d1f69b5089dcb2d9dc569a86753.jpg

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Eνω υπάρχουν

spacer.png

spacer.png

spacer.png

• Like 3
Δημοσ.

ωαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχα ο αλλος συγκρινει φεραρι με τζουκ

τα παντα ολα γιαουρτι - α ρε ινσομνια, you never fail to deliver

οδηγος κι εγω, οδηγος και ο Χαμιλτον😄

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tutuyo είπε

ωαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχα ο αλλος συγκρινει φεραρι με τζουκ

τα παντα ολα γιαουρτι - α ρε ινσομνια, you never fail to deliver

οδηγος κι εγω, οδηγος και ο Χαμιλτον😄

Mη κάνεις το βλάκα έκτος και αν .....χιουμοριστικό είναι πάνω στο σχόλιο άλλου χρήστη

• Like 1
Δημοσ.

εντωμεταξυ, για να επιστρεψουμε στην.....χαζομαρα της δηλωσης του πρωτου ποστ, θα πει στην θυγατρικη Αλφα Ρομεο, ο Ταβαρες φτιαξτε SUV και αυτοι θα κανουν μια μικρη επανασταση και δεν θα φτιαξουν

μας επεισες σινιορε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tutuyo είπε

Βγαίνω με την beemer βόλτα και τους σεντανακους δεν τους βλέπω καν. Κυριολεκτικά😀

Μια φορά πήγα να περάσω πάνω από έναν και ευτυχώς με ειδοποίησε το ραντάρ. Άμα είχα άλφα Ρομέο πιθανότατα θα αναφλεγοταν επειδή πέρασε ρεύμα από το καλώδιο 

μπράβο, το έχεις πολύ με την οδήγηση! 

υ.γ : την φήμη με τις φωτιές μάντεψε ποιος την έχει. 

Επεξ/σία από pananton
  • Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι απλό. Η δήλωση έγινε από CEO εταιρείας που τώρα προσφέρει ένα (1) μόνο μοντέλο αυτοκινήτου, συν 2 κουτιά με 4 ρόδες (όμορφα κουτιά συγκριτικά με τα άλλα SUV κουτιά ίδιας κατηγορίας, αλλά παραμένουν κουτιά).

Δεν θα πάρεις alfa romeo για να πας από το σημείο Α στο σημείο Β ατσαλάκωτος (που προφανώς το κάνεις αν θες). Θα ανέβεις το βουνό όμως και θα βγεις με χαμόγελο στα χείλη. Και αυτό ένα SUV δεν μπορεί να στο προσφέρει καθαρά και μόνο για λόγους φυσικής. Το sedan ή το hatchback μπορεί να στο προσφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, BrocasHelm είπε

Το θέμα είναι απλό. Η δήλωση έγινε από CEO εταιρείας που τώρα προσφέρει ένα (1) μόνο μοντέλο αυτοκινήτου, συν 2 κουτιά με 4 ρόδες (όμορφα κουτιά συγκριτικά με τα άλλα SUV κουτιά ίδιας κατηγορίας, αλλά παραμένουν κουτιά).

Δεν θα πάρεις alfa romeo για να πας από το σημείο Α στο σημείο Β ατσαλάκωτος (που προφανώς το κάνεις αν θες). Θα ανέβεις το βουνό όμως και θα βγεις με χαμόγελο στα χείλη. Και αυτό ένα SUV δεν μπορεί να στο προσφέρει καθαρά και μόνο για λόγους φυσικής. Το sedan ή το hatchback μπορεί να στο προσφέρει.

Σωστά. Αλλά το suv σου προσφέρει αλλά. Επίσης μιλάμε τώρα για suv έως 30.000 η και για πχ stelvio;;; σεντάν μέχρι εκεί η και για quadrifoglio;;;  Γιατί έχω την εντύπωση ότι τα έχουμε τσουβαλιασει όλα.. 

Επεξ/σία από @pnea1973
  • Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tutuyo είπε

Ποια "beemer" έχεις εάν μπορώ να ρωτήσω ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, Jiakometi said:

Ποια "beemer" έχεις εάν μπορώ να ρωτήσω ?

Μην του χαλασεις την αφηγηση. Ειδικα στο θεμα αξιοπιστιας Alfa vs BMW, γελαμε πλεον με την BMW που ειναι στον πατο. Ακομη και οι Γερμανοι το εχουν γυρισει σε Alfa…

Επεξ/σία από SaFiS
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε

Σωστά. Αλλά το suv σου προσφέρει αλλά. Επίσης μιλάμε τώρα για suv έως 30.000 η και για πχ stelvio;;; σεντάν μέχρι εκεί η και για quadrifoglio;;;  Γιατί έχω την εντύπωση ότι τα έχουμε τσουβαλιασει όλα.. 

σωστα. παραμένουν ομως, οτι ειναι και τα σκουτερ στον κοσμο του δικυκλου. μοτοσυκλέτες δεν θα γινουν ποτε, οσο πρακτικα και αν ειναι, οσο  γκαζι και να τους βαλεις. αυτο ειναι τα suv, ασχημα τετράγωνα οχηματα που θυμιζουν 4χ4 ενω δεν ειναι, με ογκο/βαρος και μπολικο υψος. δεν ειναι φτιαγμενα για αυτον που γουσταρει οδηγηση, ειναι εργαλειο για τον οικογενιάρχη και τις γυναικες. εξαιρεση τα (μικρα) b-suv που ειναι σκουπιδια για οποιονδηποτε.

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 2
Δημοσ.

Μάλλον τσουβαλιαζουμε ότι έχει τέσσερις ροδες και κυλάει σε δυο τρια τσουβαλια.. άλλο όχημα έχει ο ένας στο μυαλό του, άλλο ο άλλος αλλά λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή....

Λίγο οφ τοπικ αλλά σχετικό με την αυτοκίνηση. Στο δρόμο Ναυπάκτου Ιτέας σήμερα το απόγευμα συνάντησα τουλάχιστον δέκα που προσπαθούν να αυτοκτονήσουν. Είναι δικαίωμα του καθενός να έχει τέτοιες τάσεις. Αλλά όχι να πάρουν στο λαιμό τους και άλλους επειδή είναι περιορισμένης ευθύνης. Δεν καταλαβαίνω την ηλιθιότητα της προσπέρασης σε διπλή γραμμή σε δρόμο που έχει 30 χιλιόμετρα συνεχόμενες στροφές 

Δημοσ.
4 hours ago, basilis_k6 said:

σωστα. παραμένουν ομως, οτι ειναι και τα σκουτερ στον κοσμο του δικυκλου. μοτοσυκλέτες δεν θα γινουν ποτε, οσο πρακτικα και αν ειναι, οσο  γκαζι και να τους βαλεις. αυτο ειναι τα suv, ασχημα τετράγωνα οχηματα που θυμιζουν 4χ4 ενω δεν ειναι, με ογκο/βαρος και μπολικο υψος. δεν ειναι φτιαγμενα για αυτον που γουσταρει οδηγηση, ειναι εργαλειο για τον οικογενιάρχη και τις γυναικες. εξαιρεση τα (μικρα) b-suv που ειναι σκουπιδια για οποιονδηποτε.

ποια ειναι τα μοντελα για γυναικες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα σεντάν με 110hp τι ακριβώς οδηγική ευχαρίστηση προσφέρει δεν το έχω καταλάβει. 

Τέλος πάντων. Πάρτε ότι θέλετε αρκεί να το πάρετε επειδή σας αρέσει. Αλλά μην κρίνετε τι αρέσει στον άλλον.. Χρόνια πολλά!! 

Επεξ/σία από @pnea1973
  • Like 5
Δημοσ.
1 hour ago, @pnea1973 said:

Ένα σεντάν με 110hp τι ακριβώς οδηγική ευχαρίστηση προσφέρει δεν το έχω καταλάβει. 

Τέλος πάντων. Πάρτε ότι θέλετε αρκεί να το πάρετε επειδή σας αρέσει. Αλλά μην κρίνετε τι αρέσει στον άλλον.. Χρόνια πολλά!! 

Εγώ έχω Αλφα 156, 1.6 120 ίππων, με αναρτήσεις Koni Sport και σαφώς μού προσφέρει οδηγική ευχαρίστηση...
...η σαφήνεια του τιμονιού, το κράτημα σε στροφές και σε υψηλές ταχύτητες (με τα όρια να μην τα έχω αγγίξει ακόμη κι αν έχω προσπαθήσει με το αυτοκίνητο να μην μου έχει δείξει καν ότι πάει να παρεκλίνει της τροχιάς του), τα αποδοτικά φρένα...

Τουλάχιστον για τους κοινούς θνητούς οδηγική ευχαρίστηση είναι ανώτερη οδηγική συμπεριφορά, η αίσθηση της καλής σύνδεσης δρόμου/ελαστικών/τιμονιού κοκ.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...