Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με PC

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από SeNNinhA,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Ηθικό δίδαγμα, δεν αγοράζουμε μεταχειρισμένο σε εγγύηση αν δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς, έστω και φωτοτυπία. 

Καλημέρα φίλε Μάρκο. Ο επεξεργαστής αγοράστηκε σφραγισμένος. Πίστευα ότι ήμουν καλυμμένος μόνο με τους σειριακούς αριθμούς.

Επεξ/σία από mp25
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp25 είπε

Καλημέρα φίλε Μάρκο. Ο επεξεργαστής αγοράστηκε σφραγισμένος. Πίστευα ότι ήμουν καλυμμένος μόνο με τους σειριακούς αριθμούς.

Μα ακριβώς αυτό είναι το θέμα, πέρα από την samsung που καλύπτει τα κινητά χωρίς απόδειξη αγοράς, όλοι μα όλοι οι άλλοι ζητούν απόδειξη. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Μα ακριβώς αυτό είναι το θέμα, πέρα από την samsung που καλύπτει τα κινητά χωρίς απόδειξη αγοράς, όλοι μα όλοι οι άλλοι ζητούν απόδειξη. 

Δυστυχώς δεν το ήξερα πριν προβώ στην συγκεκριμένα αγορά.

Το thread ουσιαστικά το ξεκίνησα για να παρακαλέσω όποιον κάτοχο 13900K μπορεί και έχει την διάθεση να με βοηθήσει.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mp25 είπε

Δυστυχώς δεν το ήξερα πριν προβώ στην συγκεκριμένα αγορά.

Το thread ουσιαστικά το ξεκίνησα για να παρακαλέσω όποιον κάτοχο 13900K μπορεί και έχει την διάθεση να με βοηθήσει.

Έχουν σειριακό αριθμό πάνω οι αποδείξεις. Ελπίζω τουλάχιστον να τον πήρες φτηνά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι να μην υπάρχει παραστατικό αγοράς αδιάφορο είναι, δεν μπορεί ο αρχικός αγοραστής να μην θυμάται αγοραστής να μην θυμάται από πού τον αγόρασε είτε από φυσικό κατάστημα είτε on line, το κάθε κατάστημα μπορεί να κάνει επανεκτύπωση του παραστατικού αγοράς, στην περίπτωση δε που έκλεισε από το web banking του τυπώνει την απόδειξη πληρωμής στα στοιχεία της επιχείρησης όπου έγινε η συναλλαγή, αν δεν μα μου σου του, παίζει άνετα να είναι κλεμμένος και να σου είπε δικαιολογίες του κώλου

Επεξ/σία από Zulualert
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Έχουν σειριακό αριθμό πάνω οι αποδείξεις. Ελπίζω τουλάχιστον να τον πήρες φτηνά. 

Υπάρχουν καταστήματα στο skroutz  / best price που εκδίδουν και χωρίς. Το ποσό ήταν αξιοσέβαστο δυστυχώς.

1 λεπτό πριν, Zulualert είπε

Kαι να μην υπάρχει παραστατικό αγοράς αδιάφορο είναι, δεν μπορεί ο αρχικός αγοραστής να μην θυμάται αγοραστής να μην θυμάται από πού τον αγόρασε είτε από φυσικό κατάστημα είτε on line, το κάθε κατάστημα μπορεί να κάνει επανεκτύπωση του παραστατικού αγοράς, στην περίπτωση δε που έκλεισε από το web banking του τυπώνει την απόδειξη πληρωμής στα στοιχεία της επιχείρησης όπου έγινε η συναλλαγή, αν δεν μα μου σου του, παίζει άνετα να είναι κλεμμένος και να σου είπε δικαιολογίες του κώλου

Καλημέρα φίλε. 

Αγοράστηκε από πολύ αξιόλογο μέλος εδώ μέσα (βάση κριτικών) ο οποίος μου είπε ότι του τον έκαναν δώρο (από Αμερική) και πως ο αρχικός αγοραστής δεν βρίσκει την απόδειξη λόγω μετακόμισης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, mp25 είπε

Αγοράστηκε από πολύ αξιόλογο μέλος εδώ μέσα (βάση κριτικών) ο οποίος μου είπε ότι του τον έκαναν δώρο (από Αμερική) και πως ο αρχικός αγοραστής δεν βρίσκει την απόδειξη λόγω μετακόμισης.

Aυτά είναι βλακείες ας απευθυνθεί στο κατάστημα αγοράς και να ζητήσει ΕΠΑΝΕΚΤΥΠΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΑΣ οτιδήποτε άλλο είναι ότι σου είπα βλακείες και είναι αδιάφορο τι αξιολογήσεις έχει ο οποιοσδήποτε σε εμένα

Επεξ/σία από Zulualert
Δημοσ.
1 hour ago, mp25 said:

... του τον έκαναν δώρο (από Αμερική) και πως ο αρχικός αγοραστής δεν βρίσκει την απόδειξη λόγω μετακόμισης.

Ναι ναι, σίγουρα. Μήπως την έφαγε και ο σκύλος του?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...