Gatoskylo8 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Έχω δει πολλά βίντεο για τα οφέλη του παγωμένου νερού και θα ήθελα να αγοράσω ένα ice bath. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι συγκεκριμένο; Πόσο βαβούρα είναι να το γεμίζεις νερό και παγάκια; Κοιτάζω αυτό εδώ Lumi Ice Bath - The Portable Ice Pod | UK Next Day Delivery – Lumi Therapy όμως είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Πέρα από τα βίντεο, κανα γιατρό ρώτησες? Μην πάθεις καμιά εμβολή και σε βρούνε στον κουβά. Επίσης, είσαι σίγουρος (η?) ότι θα σου αρέσει? Τώρα που είναι χειμώνας άμα μπεις στο ντουζ και βάλεις το νερό στο κρύο, έρχεται κρύσταλλο. Δεν σου αρκεί/αρέσει? 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Πέρα από τα βίντεο, κανα γιατρό ρώτησες? Μην πάθεις καμιά εμβολή και σε βρούνε στον κουβά. Επίσης, είσαι σίγουρος (η?) ότι θα σου αρέσει? Τώρα που είναι χειμώνας άμα μπεις στο ντουζ και βάλεις το νερό στο κρύο, έρχεται κρύσταλλο. Δεν σου αρκεί/αρέσει? Όποτε κάνω ντουζ, ειδικά αν είναι πρωί ή έχω μετά γυμναστική, πάντα το βάζω στο φουλ κρύο. Απλώς θέλω να ''σοκάρω'' ακόμα περισσότερο τον εαυτό μου μιας και αυτό που χτίζεις κυρίως είναι πειθαρχία και αυτοεκτίμηση, πέραν του σωματικού όφελους. Τέλος, φυσικά και δεν είναι για όλους. Αλλά τι να κάνεις και μια ζωή αν είσαι χτικιάρης; *Με μια μικρή αναζήτηση βρήκα πως πωλούνται και στην Ελλάδα, ελπίζω πάντως να γράψει κάποιος που το έχει την εμπειρία του.
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 10 hours ago, Gatoskylo8 said: Όποτε κάνω ντουζ, ειδικά αν είναι πρωί ή έχω μετά γυμναστική, πάντα το βάζω στο φουλ κρύο. Απλώς θέλω να ''σοκάρω'' ακόμα περισσότερο τον εαυτό μου μιας και αυτό που χτίζεις κυρίως είναι πειθαρχία και αυτοεκτίμηση, πέραν του σωματικού όφελους. Τέλος, φυσικά και δεν είναι για όλους. Αλλά τι να κάνεις και μια ζωή αν είσαι χτικιάρης; *Με μια μικρή αναζήτηση βρήκα πως πωλούνται και στην Ελλάδα, ελπίζω πάντως να γράψει κάποιος που το έχει την εμπειρία του. https://www.wiredforadventure.com/the-man-who-climbed-everest-in-shorts/ 1
yannis27gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Έχω δει πολλά βίντεο για τα οφέλη του παγωμένου νερού και θα ήθελα να αγοράσω ένα ice bath. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι συγκεκριμένο; Πόσο βαβούρα είναι να το γεμίζεις νερό και παγάκια; Κοιτάζω αυτό εδώ Lumi Ice Bath - The Portable Ice Pod | UK Next Day Delivery – Lumi Therapy όμως είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. 100€ γι αυτό το πράμα; Έχω ένα πλαστικό βαρέλι που μου περισσεύει, στο δίνω δωρεάν αν το θες Πέρα από την πλάκα, ναι, έχει οφέλη. Εγώ το έχω μεγιστοποιήσει καθώς έχω μετατρέψει μια εξωτερική αποθήκη σε λειτουργικό χώρο κι ανάμεσα στα άλλα έχω φτιάξει μια ντουζιέρα που χρησιμοποιεί η φαμίλια για μπάνιο το καλοκαίρι μετά τη θάλασσα αλλά εγώ τη χρησιμοποιώ όλο το χρόνο. Έτσι, εκτός από κρύο ντουζ έχω επιπλέον να αντιμετωπίσω και το να βγαίνω από τη ντουζιέρα σε παγωμένο περιβάλλον. Ούτε ευχάριστο είναι, ούτε το συνηθίζεις ποτέ με την έννοια ότι κάποια στιγμή σταματάς να κρυώνεις. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι σταματά να σε σοκάρει τόσο πολύ το κρύο.
Gatoskylo8 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, yannis27gr είπε 100€ γι αυτό το πράμα; Έχω ένα πλαστικό βαρέλι που μου περισσεύει, στο δίνω δωρεάν αν το θες Πέρα από την πλάκα, ναι, έχει οφέλη. Εγώ το έχω μεγιστοποιήσει καθώς έχω μετατρέψει μια εξωτερική αποθήκη σε λειτουργικό χώρο κι ανάμεσα στα άλλα έχω φτιάξει μια ντουζιέρα που χρησιμοποιεί η φαμίλια για μπάνιο το καλοκαίρι μετά τη θάλασσα αλλά εγώ τη χρησιμοποιώ όλο το χρόνο. Έτσι, εκτός από κρύο ντουζ έχω επιπλέον να αντιμετωπίσω και το να βγαίνω από τη ντουζιέρα σε παγωμένο περιβάλλον. Ούτε ευχάριστο είναι, ούτε το συνηθίζεις ποτέ με την έννοια ότι κάποια στιγμή σταματάς να κρυώνεις. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι σταματά να σε σοκάρει τόσο πολύ το κρύο. Μάλλον θα καταλήξω σε αυτό εδώ 888887 Ice Bath Max MegaRecovery Megafitness το οποίο είναι στην Ελλάδα (άρα δεν έχεις μεταφορικά) και υπάρχουν 5 layers αντί των 3 που έχουν τα ξένα. Περισσότερο με προβληματίζει το νερό που θα σπαταλάω (είμαι οικολόγος), αν και προφανώς δεν θα γεμίζω 400 λίτρα κάθε φορά αλλά θα τα χρησιμοποιώ 3-4 φορές. Πριν λίγο έκανα ένα παγωμένο ντουζ και με έπιασε ένας μικρός πονοκέφαλος. Το γουστάρω όμως διότι βγαίνεις έξω από το comfort zone σου που λένε και στο χωριό μου. 2 ώρες πριν, poulinos είπε https://www.wiredforadventure.com/the-man-who-climbed-everest-in-shorts/ Ούτε 1 στο 1.000.000 δεν βρίσκεις σαν και αυτόν. Εγώ δεν έχω τη σωματική/ψυχική αντοχή, μια χαρά θα είμαι με το ice bath μου. Αν κάνω παιδί πάντως σίγουρα θα το βγάζω έξω στο κρύο και μακάρι να είχα κάποιο ποτάμι ή θάλασσα κοντά μου για να το ρίχνω μέσα ώστε να σκληραγωγηθεί.
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 8 hours ago, Gatoskylo8 said: Ούτε 1 στο 1.000.000 δεν βρίσκεις σαν και αυτόν. και εγω οταν το ειχα δει ειχα μεινει αφωνος.
Glikos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Αν κάνω παιδί πάντως σίγουρα θα το βγάζω έξω στο κρύο και μακάρι να είχα κάποιο ποτάμι ή θάλασσα κοντά μου για να το ρίχνω μέσα ώστε να σκληραγωγηθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα